Įkraunama...
Įkraunama...

Tėja

Apklausa: Už ar prieš šį vardą? (346 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vardas grazus, ir manau sioje visuomeneje kur labai daug nauju negirdetu vardu tikrai tinkantis. Tiem kas sako kad darzelyje saipysis tai tikrai ne del vardo o del tu vaiku tevu supratimo ir tolerancijos stokos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 26 gegužės 2009 - 10:46
QUOTE(egesichora @ 2009 05 25, 23:08)
Cha cha cha kaip juokinga. Teresas su Teodorom galite rasti kad ir day.lt,o Teja rasite graiku kalbos zodyne.

Gal dar dantirasciu savo mesopotamieciu kalbos kromacho dialekto nicka parasytumet? Beje,cia sumeru,ar semitu-chamitu kalbu seimai priklauso? lotuliukas.gif

O dabar laukiu zadetos Jusu versijos nuorodos  mirksiukas.gif

tai nuorodos taip ir nebus?
ne apie mano niką tema, tai nespaminsiu rolleyes.gif
QUOTE(egesichora @ 2009 05 25, 23:28)
Kodel? Zinoma,galeciau nutyleti,bet oponente labai jau agresyviai puola,gindama versija(tikiuosi,ne piktavaliskai isgalvota),o ne fakta.

tikrai jūs keista biggrin.gif parašėt kažką, ko pagrįsti negalit, tai dabar jau visi prašantys pagrįsti 'agresyviai puola' ir 'piktavališkai išgalvoja' hihihi.gif
QUOTE(pukuotukas @ 2009 05 26, 11:46)
Tiem kas sako kad darzelyje saipysis tai tikrai ne del vardo o del tu vaiku tevu supratimo ir tolerancijos stokos.  4u.gif

tai anglų kalbos mokėjimas dabar vadinamas supratimo stoka? biggrin.gif
Atsakyti
Negrazu taip susireiksminti. Parasiau kur ieskoti. Kodel tokia piktavale esate? Kam tas perdetas kritiskumas, visu niekinimas ir savo nuomones brukimas?

Ar ne laikas butu pagarbiau su mumis elgtis? Anglu kalbos mokejimas ir LR DK citavimas nesuteikia teises menkinti kitus. Beje, turiu Jus del vieno dalyko tikrai pagirti,nes Jusu konsultacijos darbo santykiu klausimais-tikrai geras darbas forume.

Atsakyti
žadėjot nuorodą pagrindžiančia vieną iš nedaugelio pastarųjų jūsų žinučių ne į temą, t.y. spamo, - tai kad vardas tėja nėra teresos ar teodoros trumpinys. jos nebuvo rolleyes.gif negalint savo teiginio pagrįsti jums ėmė rodytis piktavališkumas, kritika, visų niekinimas ir nuomonės brukimas . nusiraminkit ir nesusireikšminkit taip mirksiukas.gif
tai ar galite pacituoti kur čia radote dk citavimą, niekinimą, kritiškumą, menkinimą ir brukimą ar ir vėl švaistotės teiginiais, kurių negalite pagrįsti? nes tai labai nerimta ir rodo nepagarbą kitiems forumo dalyviams rolleyes.gif
o jei atrodo kad kažkas su jumis nepagarbiai elgias tai tikrai niekuo negaliu padėti. kai sprendžiama apie kitus pagal save taip ir išeina kad matoma tai ką norima matyti rolleyes.gif

o tema apie konkretų vardą, taip kad gana rašinėti ne į temą, t.y. spaminti. jei jau negalite savo teiginio į temą pagrįsti - taip ir rašykite rolleyes.gif
Atsakyti
oho kokios dikusijos thumbup.gif

šiaip tai Vikipedija sako, kad tai "deivių" bendrinis žodis g.gif bet ar tai rimtas šaltinis...nžn... ...o pagal mitologiją Tėja - tai Urano ir Gajos dukra, Helijo, Selenos ir Eos motina (pgl. mokslininką N.Kuną)
ai - ir , kad manęs "tamsta" egesichora ( nu ir vardelis blink.gif ) neužsipultų dėl nick'o - sakau - čia nei mano vardas, nei menamos dukreles ar pan -tiesiog man gražus personažas tongue.gif

ai - ir dar norėjau pasakyt - aišku kaip kam - bet mano nuomone - lietuviškų vardų yra DAUG.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 26 gegužės 2009 - 19:47
QUOTE(l'eau @ 2009 05 26, 16:50)
žadėjot nuorodą pagrindžiančia vieną iš nedaugelio pastarųjų jūsų žinučių ne į temą, t.y. spamo, - tai kad vardas tėja nėra teresos ar teodoros trumpinys. jos nebuvo rolleyes.gif negalint savo teiginio pagrįsti jums ėmė rodytis piktavališkumas, kritika, visų niekinimas ir nuomonės brukimas . nusiraminkit ir nesusireikšminkit taip mirksiukas.gif
tai ar galite pacituoti kur čia radote dk citavimą, niekinimą, kritiškumą, menkinimą ir brukimą ar ir vėl švaistotės teiginiais, kurių negalite pagrįsti? nes tai labai nerimta ir rodo nepagarbą kitiems forumo dalyviams rolleyes.gif
o jei atrodo kad kažkas su jumis nepagarbiai elgias tai tikrai niekuo negaliu padėti. kai sprendžiama apie kitus pagal save taip ir išeina kad matoma tai ką norima matyti rolleyes.gif

o tema apie konkretų vardą, taip kad gana rašinėti ne į temą, t.y. spaminti. jei jau negalite savo teiginio į temą pagrįsti - taip ir rašykite rolleyes.gif

Tokia protinga dediesi,o skaityti nemoki ir keliu klavisu google negali paspausti.
Butent tokia esi ir irodineti nieko nereikia,pakanka paskaityti tamstos zinutes forume,kur tiesiog visus uzsipuoli. Ne as pirma tokia ir ne paskutine.
Dar karta kartoju,kad esi stacioke (pacia blogiausia prasme).

Ir pabaik su tuo spamu,nes tik pati cia vejus rasineji. Forumas yra viesa erdve,o ne tavo virtuve,kad cia draskytumeisi,brangioji.

Jei kas dar neaisku,pati savo rasliava paskaityk. Nesuprantu ka cia veiki,nes vien tik save rodai,savo nervus ant visu lieji,bandai issikelti. Niekam nerupi tamstos emocines problemos. Itariu,kad ne viena laukia kada savo vaiko varda paskelbsi,kad galetu isdeti tave i suns dienas(ka tu ne su viena ir net ne su desimt esi padariusi).
Beje,pries tai tave pagyriau,o tu pasirodei kokia esi. Sveikinu!
Atsakyti
Jei turėčiau mergaitę, greičiausiai ji būtų šiuo vardu pavadinta wub.gif Šaindien man tai pats gražiausias vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 05 26, 20:43)
oho kokios dikusijos  thumbup.gif

šiaip tai Vikipedija sako, kad tai "deivių" bendrinis žodis  g.gif bet ar tai rimtas šaltinis...nžn... ...o pagal mitologiją  Tėja  - tai Urano ir Gajos dukra, Helijo, Selenos ir Eos  motina (pgl. mokslininką N.Kuną)
ai - ir , kad manęs "tamsta" egesichora ( nu ir vardelis  blink.gif ) neužsipultų dėl nick'o - sakau  - čia nei mano vardas, nei menamos dukreles ar pan  -tiesiog man gražus personažas  tongue.gif

ai - ir dar norėjau pasakyt - aišku kaip kam - bet mano nuomone - lietuviškų vardų yra  DAUG....  ax.gif

Niekas ant "tamstos" ir nesiruosia pulti. O kodel Jums pasirode,kad nickas,reiskiantis vandeni,turi menkinamaja verte..? Vertimas buvo vien tarp kitko ir todel,kad "panele neklystancioji" kaip ir visada bande issisokti ir savo itampa nuleisti.
P.s. as nuomones apie "nu ir vardelis" neprasiau ir ja galite sau pasilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 05 26, 21:24)
1.Niekas ant "tamstos" ir nesiruosia pulti. O kodel Jums pasirode,kad nickas,reiskiantis vandeni,turi menkinamaja verte..? Vertimas buvo vien tarp kitko ir todel,kad "panele neklystancioji" kaip ir visada bande issisokti ir savo itampa nuleisti.
2. P.s. as nuomones apie "nu ir vardelis" neprasiau ir ja galite sau pasilaikyti.

1.dėl to, kad nei šio nei to - pradėta buvo kibti prie nickų g.gif - nesakau, kad menkinama ar ką - tiesiog - kabinėtis doh.gif
2. tai sau ją ir pasilaikau - skliausteliuose tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 26 gegužės 2009 - 20:30
Niekas prie nei vieno nicko nesikabino. Buvo,tiesiog,pademonstruotos siokios tokios prancuzu kalbos zinios,nes pasirode,kad autore gali ir nezinoti(t.y. ne is blogos valios).

Atsakyti
Ar cia vis dar tema apie varda Teja? o gal jau ne ten papuoliau?

Net jei jau taip nutiktu ir griztume prie temos, tai as irgi issakysiu savo nuomone.
As tikrai neguglinsiu ir zodyno dabar vartyt nepulsiu, bet man vardas Teja skamba kaip ilgesnio vardo trumpinys. Gal Dorotejos, gal Teodoros, o gal ir Teresos.

Ir siaip - man negrazus, balsavau pries.. mirksiukas.gif

Ir siaip - "neuzsivelkit" bjauriuose gincuose, tai neidomu visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 05 27, 11:37)
Ar cia vis dar tema apie varda Teja? o gal jau ne ten papuoliau?

Net jei jau taip nutiktu ir griztume prie temos, tai as irgi issakysiu savo nuomone.
As tikrai neguglinsiu ir zodyno dabar vartyt nepulsiu, bet man vardas Teja skamba kaip ilgesnio vardo trumpinys. Gal Dorotejos, gal Teodoros, o gal ir Teresos.

Ir siaip - man negrazus, balsavau pries.. mirksiukas.gif

Ir siaip - "neuzsivelkit" bjauriuose gincuose, tai neidomu visai  4u.gif

Sutinku jei norit viena kitai kazka irodyti rasykite AZ.tikrai nemalonu kai is tokio menkniekio isauga kaltinimai izeidinejimais, menkinimais ir dar nezinia kuo. 4u.gif
turekit orumo ir tokiu menkniekiu nesureiksminkit...

O vardas man ne koks.gal reiksme grazi, bet skamba mano ausiai nekaip, o jei tiksliau isvis neskamba.
Atsakyti