Įkraunama...
Įkraunama...

Tėja

Apklausa: Už ar prieš šį vardą? (346 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visai įdomus vardas, būkit drąsūs, jei patinka, tai ir duokit, neklausykit šitų plepalų
Atsakyti
Aš sugalvojau šį vardą savo dukrai prieš 12 metų. pradžioje metrikacijos biure net registruoti tokį vardą atsisakė, teko pasibarti ir pasiginčyti...

Beja, dar neteko sutikti vyresnės Tėjos, taigi drįsčiau teigti, kad visos Tėjos Lietuvoje, atsirado po mūsų. Linkiu visiems sugalvoti savo vaikui tokį vardą, kurio niekas nera girdėjęs...

O man Tėja yra gražiausias vardas pasaulyje smile.gif
Atsakyti
Visai gal ir gražus..Bet savo vaikui neduočiau ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano dukrytes vardas toks, tai tikrai yra pats graziausias vardas pasauly lotuliukas.gif deja jis is tokiu pretenzingesniu, turi tikrai tikti zmoguciui, mazylei irgi ji daviau tik pamaciusi, nors kol laukiausi jis nebuvo pirmoj vietoj.
beje, cia kazkas rase, kad jis neturi prasmes, tai tarsi trumpinys, tikrai ne schmoll.gif pvz., viena graziausiu jo reiksmiu yra Dievo dovana wub.gif
Graiku mitologijoje Teja yra viena is titanidziu. graiku mitologijoje tiesiog Teja reiskia deive, o Teja kaip titanide-placiai sviecianti. 4u.gif taigi nereikia sakyti, jog sis vardas beprasmis
Atsakyti
man grazus vardas - trumpas, aiskus, svelnus, retas - reiksme grazi
Atsakyti
o man nepatinka visi vardukai,kurie baigiasi -ja/-jus visos Dijos Mijos Lėjos Tėjos Kajus Nojus Rojusir pan.
Atsakyti
QUOTE(nisė @ 2008 11 13, 20:05)
o man nepatinka visi vardukai,kurie baigiasi -ja/-jus visos Dijos Mijos Lėjos Tėjos  Kajus Nojus Rojusir pan.

man irgi viso mėjos, lėjos,, tėjos, mijos, pijos, kajai, nojai, majai etc. schmoll.gif
Atsakyti
labai fainas vardukas
Atsakyti
mmh labai idomus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teja latviskai yra arbata, net rasosi lygiai taip pat tik vietoj taskelio ant e rasosi bruksniukas. Tariasi irgi lygiai taip pat. Man asmeniskai patinka sitas vardas ir zinau viena grazia mergaite Tejos vardu smile.gif T?ik va savo vaiko arbata nevadinciau ax.gif
Atsakyti
Man visai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
MAN LAABAI GRAZU clap.gif
Atsakyti