Visai įdomus vardas, būkit drąsūs, jei patinka, tai ir duokit, neklausykit šitų plepalų
Aš sugalvojau šį vardą savo dukrai prieš 12 metų. pradžioje metrikacijos biure net registruoti tokį vardą atsisakė, teko pasibarti ir pasiginčyti...
Beja, dar neteko sutikti vyresnės Tėjos, taigi drįsčiau teigti, kad visos Tėjos Lietuvoje, atsirado po mūsų. Linkiu visiems sugalvoti savo vaikui tokį vardą, kurio niekas nera girdėjęs...
O man Tėja yra gražiausias vardas pasaulyje
Beja, dar neteko sutikti vyresnės Tėjos, taigi drįsčiau teigti, kad visos Tėjos Lietuvoje, atsirado po mūsų. Linkiu visiems sugalvoti savo vaikui tokį vardą, kurio niekas nera girdėjęs...
O man Tėja yra gražiausias vardas pasaulyje
Visai gal ir gražus..Bet savo vaikui neduočiau
Kadangi mano dukrytes vardas toks, tai tikrai yra pats graziausias vardas pasauly deja jis is tokiu pretenzingesniu, turi tikrai tikti zmoguciui, mazylei irgi ji daviau tik pamaciusi, nors kol laukiausi jis nebuvo pirmoj vietoj.
beje, cia kazkas rase, kad jis neturi prasmes, tai tarsi trumpinys, tikrai ne pvz., viena graziausiu jo reiksmiu yra Dievo dovana
Graiku mitologijoje Teja yra viena is titanidziu. graiku mitologijoje tiesiog Teja reiskia deive, o Teja kaip titanide-placiai sviecianti. taigi nereikia sakyti, jog sis vardas beprasmis
beje, cia kazkas rase, kad jis neturi prasmes, tai tarsi trumpinys, tikrai ne pvz., viena graziausiu jo reiksmiu yra Dievo dovana
Graiku mitologijoje Teja yra viena is titanidziu. graiku mitologijoje tiesiog Teja reiskia deive, o Teja kaip titanide-placiai sviecianti. taigi nereikia sakyti, jog sis vardas beprasmis
man grazus vardas - trumpas, aiskus, svelnus, retas - reiksme grazi
o man nepatinka visi vardukai,kurie baigiasi -ja/-jus visos Dijos Mijos Lėjos Tėjos Kajus Nojus Rojusir pan.
QUOTE(nisė @ 2008 11 13, 20:05)
o man nepatinka visi vardukai,kurie baigiasi -ja/-jus visos Dijos Mijos Lėjos Tėjos Kajus Nojus Rojusir pan.
man irgi viso mėjos, lėjos,, tėjos, mijos, pijos, kajai, nojai, majai etc.
labai fainas vardukas
mmh labai idomus
Teja latviskai yra arbata, net rasosi lygiai taip pat tik vietoj taskelio ant e rasosi bruksniukas. Tariasi irgi lygiai taip pat. Man asmeniskai patinka sitas vardas ir zinau viena grazia mergaite Tejos vardu T?ik va savo vaiko arbata nevadinciau
MAN LAABAI GRAZU