Įkraunama...
Įkraunama...

Tėja

Apklausa: Už ar prieš šį vardą? (346 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Latviškai teja- arbata... biggrin.gif Man Tėja- negražus vardas
Atsakyti
Visai mielas vardas. Dėl tų visų arbatų, tai... ką aš galiu pasakyti. Nuvažiuokit į užsienį ir sakykit, kad jūsų vardas Aistė. Tai užsieniečiai vis klaus, nu kaip tau čia įdėjo vardą „šalta arbata“? Taip kad gyvenam Lietuvoj, ir be abejo, nei teja, nei tea, čia arbatos nereiškia.
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2008 10 19, 14:44)
Visai mielas vardas. Dėl tų visų arbatų, tai... ką aš galiu pasakyti. Nuvažiuokit į užsienį ir sakykit, kad jūsų vardas Aistė. Tai užsieniečiai vis klaus, nu kaip tau čia įdėjo vardą „šalta arbata“? Taip kad gyvenam Lietuvoj, ir be abejo, nei teja, nei tea, čia arbatos nereiškia.

Kur įdėjo?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 10 19, 17:22)
Kur įdėjo?

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2008 10 19, 14:44)

o kai įdėjo neiškrito?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 10 19, 17:22)
Kur įdėjo?

lotuliukas.gif
Atsakyti
skamba kaip feja
Atsakyti
Pabalsavau pries, nes man tikrai negraziai skamba schmoll.gif jau geriau dabar populiarus vardas leja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 10 14, 21:44)
man su arbata kažko asocijuojasi  g.gif

QUOTE(rikutis @ 2008 10 19, 13:30)
Latviškai teja- arbata...  biggrin.gif  Man Tėja- negražus vardas

drinks_cheers.gif Va, va, tik norejau rasyti, kad teja latviskai reiskia arbata doh.gif Tai kazkaip berysio man, sorry... blush2.gif
Atsakyti
as pasisakau uz tradiciniu lietuviskus vardus, kazkaip man jie mielesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Neblogas visai
tik kad neįprastas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2008 10 23, 01:24)
as pasisakau uz tradiciniu lietuviskus vardus, kazkaip man jie mielesni mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ko tik neprigalvoja iš to mandrumo doh.gif
Atsakyti