Įkraunama...
Įkraunama...

Tėja

Apklausa: Už ar prieš šį vardą? (346 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ir man negražus. Nejaugi nėra gražių, prasmingų vardų, kurie visada lieka gražūs, nepamiršti, reikšmingi?
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2012 03 17, 13:47)
Ir man negražus. Nejaugi nėra gražių, prasmingų vardų, kurie visada lieka gražūs, nepamiršti, reikšmingi?

Kas Jum gražu, tai nereiškia, kad ir kitiems turi būti gražu.
Man asmeniškai, gražus vardas.
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2012 05 30, 23:25)
Kas Jum gražu, tai nereiškia, kad ir kitiems turi būti gražu.
Man asmeniškai, gražus vardas.

drinks_cheers.gif
Man Teja grazu,bet savo dukrytei neduociau,nes turiu rezerve pora dar mielesniu smile.gif
Atsakyti
na vardas kaip vardas, aišku yr ir geresnių..

Manau svarbiausia vardui: kad būtu aiškus trumpas ir gal lietuviškas.

PVZ, nepatiko vardas GRATAS, tai kai mama ištarė teko kelis kart perklausti, nes pasigirdo DRATAS... vat reikia tokio vardo, kurio tikrai nieks neiškraipys...
Atsakyti
Teja man labai labai grazus vardas thumbup.gif ,o ir reiksme sio vardo sviesos deive wub.gif
Atsakyti
Man Tėja labai gražus vardas smile.gif
Atsakyti
arbatė lietuviškiau skamba, o tėja tiesiog skystai, kaip ir visos lėjos, mėjos ir kamėjos rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif Toks svelnus,trumpas,aiskus.Dar ir Mėja labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 08 06, 19:30)
arbatė lietuviškiau skamba, o tėja tiesiog skystai, kaip ir visos lėjos, mėjos ir kamėjos rolleyes.gif

lyg as buciau pasakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 08 06, 18:30)

QUOTE(Ledi @ 2012 08 09, 15:26)
lyg as buciau pasakius smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teja man asmeniskai tai negrazus ir neprasmingas vardas, labiau primenantis vardo galune nei pati varda
Atsakyti
Negrazus.
Atsakyti