Prieš Skonio reikalas. Bet tikrai yra gražesnių Bet dabar tokia mada...
Drauge savo dukra pavadino siuo vardu, o mano sefas suni, tai nelabai aisku, cia daugiau zmoniu ar gyvuneliu vardas
Man irgi labai patinka sis vardas, toks retas, graziai skamba
Šiais laikais nenuostabu,kad dauguma žmonių turi įprotį savo augintinius pavadinti žmonių vardais. Man asmeniškai tai yra labai negražu...
Pritariu jūsų nuomonei. Šeimininkai iš tos meilės gyvūnui, kartais "išeina iš krašto". Aš duočiau savo vaikui vardą, kuris man gražus ir nesvarbu, kad kažkas juo pavadino augintinį.
QUOTE(Mama mia @ 2008 10 14, 11:12)
Nagi, labai įdomi Jūsų nuomonė apie šį vardą
Tėja na kiek atsimenu tai mano vyras bais norėjo dukrytę taip pavadinti, bet man kažkaip tas vardas visiškai nelipo nėra jis negražus ar dar koks, tačiau man tas keistas skambesys... na jei antra mergytė pas mus būtų jos taip tikrai nevadinčiau
labai grazus vardukas, as jis buvo manajame sarase renkant dukrytei varda
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 01, 23:19)
paskaitykit graiku mitologija.. kita reiksme rasit
Kartais reikšmė gali būti labai graži,bet jeigu pats vardas skamba negražiai,tai gal reikėtų paieškoti kito? Manau,kad reikėtų atsižvelgti ir į skambesį,ne tik į vardo reikšmę.
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 30, 01:35)
Šeimininkai iš tos meilės gyvūnui, kartais "išeina iš krašto".
Man atrodo tevai dazniau išeina iš krašto" ir duoda vaikams kvailus suniskus vardus. Cia as ne apie Teja jei ka. Nors aisku buna ir taip kaip jus sakot.
Kvaila aiskinti ar grazus ar negrazus, kiekviena savo nuomone turim. Kiekvienai jos isrinktas vardas graziausias.
Teja man vardas kaip vardas. Nera jis jau retas, reti vardai greiciau tuoj taps musu mamu vardai Mano pazystama darzelyje dirba, jau dabar "keikiasi" kad neimanoma vaiku vardu prisimint, kai skiriasi vos viena raide. O kas bus paskui - Leja, Meja, Teja, Feja, Mija, Pija? Atsiprasau, bet tikrai kaip suniuku vada Per daug tevu ta trumpu vardu "banga" susizavejo
Grazus