Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

Ir dar yra tokia speciali fiksuojanti želė antakiams iš Borjouis (nežinau, kaip taisyklingai parašyt). Ji netinka blakstienoms, nes suklijuoja. Tik, bėda, kad dabar jos nebelabai kur gaunu pirkt... unsure.gif
Atsakyti
o as va siandien nusipirkau spicialia tokia zele,toks kaip buteliukas ten vienoj pusej zele o kitoj sepetelis antakiam formuoti man pasaka jis thumbup.gif pirkau airijoj is "opia" firmos nezinau ar lietuvoj galima ju gaut bet man labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Lumene turi net su spalva tokias zele antakiams. Yra ruda, tai sviesiaplaukems manau labai tiktu, ir spalva paryskina ir forma suteikia..
Atsakyti
o tas lumene gerai skamba thumbup.gif reiks lekt i parduotuve man jo apziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
nebijokit antakiu pakirpt, jei per ilgi - jau dingo klienciu baime, pamacius zirklutes, nes anksciau tai atrode nenormalu doh.gif . Dabar ziaugiasi nauja israiskinga forma. O kas del sutepimo, namu salygom galit naudoti ir paprasta plauku zele, ar tiesiog plauku laka, uzpurskus ne tiesiogiai ant antakio, o ant sepetelio. Labai patogu naudoti isplauta tuso sepeteli. Daug geriau nei sukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
as plauku zele naudojau seniau bet kad nelabai patogu budavo terliotis su ja doh.gif biggrin.gif dabar nusipirkau ta antakiam skirta zele ir kskaip viskas patogiau man thumbup.gif
Atsakyti
o ka nors girdejot del antakiu salinimo lazeriu? o kas per vashkas? ar aplamai kokia priemone ar procedura yra, kad nepesiot juos kas savaite, labai neruoja mane tie antakiai su pesiojimais blush2.gif
Atsakyti
man ne kiek atsibosta o kiek skausminga procedura doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 11, 13:49)
man ne kiek atsibosta o kiek skausminga procedura doh.gif  lotuliukas.gif

keista man,kad kai kurioms skauda. man pvz nei šilta nei šalta bigsmile.gif tik man labai nemalonu,kai antakius padažo ir jau nuvalinėja dažus...labai spaudžia juos, va tada tik skauda. doh.gif
Atsakyti
man neskauda, bet as pati nemoku pesioti, reikia eiti i kirpykla visada, einu tik pas viena mergiote, tai jos tai nera, tai ji uzimta, tai as nespeju iki 19... kosmaras tikras, noreciau su lazeriu ar vasku, tai kas ten per vaskas??? kas papasakos???? net nesu girdejus g.gif
Atsakyti
man gal jautri oda prie tu antakiu lotuliukas.gif nes pesiot kai reikia man didziausias kosmaras tiesiog verkiu atsisedus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 02 11, 11:51)
keista man,kad kai kurioms skauda. man pvz nei šilta nei šalta  bigsmile.gif  tik man labai nemalonu,kai antakius padažo ir jau nuvalinėja dažus...labai spaudžia juos, va tada tik skauda. doh.gif

ka ten spaust? blink.gif Paemi tamponeli ir nuvalai.

O del skausmo, tai pastebejau, kad skauda mazdaug 25 proc, kitiems 25 skauda, bet nesuka galvos, o 50 nereaguoja, arba net patinka. Svarbu pozityviai nuteiks, pakalbet kita tema, kad zmogus nesusikoncentruotu i kiekvieno plaukelio rovima.
Be to skausmingiau, jei ateina labai retai, smarkiai atsiauginusios, tada reikia daugiau padirbet, tuo paciu aisku ir oda sudirginama labiau. Po pesiojimo (arba jei antakiai depiliuojami karstu vasku) - butina patept raminamuoju losjonu, tada dingsta perstejimas, raudonumas. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 11, 11:15)
as plauku zele naudojau seniau bet kad nelabai patogu budavo terliotis su ja doh.gif  biggrin.gif  dabar nusipirkau ta antakiam skirta zele ir kskaip viskas patogiau man thumbup.gif

taip, pritariu, tai patogiau, taciau ne visos gali sau leisti ivairias priemones, todel siulau ir paprastas alternatyvas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2009 02 11, 11:58)
man neskauda, bet as pati nemoku pesioti, reikia eiti i kirpykla visada, einu tik pas viena mergiote, tai jos tai nera, tai ji uzimta, tai as nespeju iki 19... kosmaras tikras, noreciau su lazeriu ar vasku, tai kas ten per vaskas??? kas papasakos???? net nesu girdejus  g.gif

ne visur dirbama iki 19, as pvz dirbu tol, kol turiu klieciu ir +sestadieniais thumbup.gif

O del vasko - na, jei zinai depilaicini karsta vaska skardinese, kuriuo depiliuojamos pazastys, bikini, useliai, tai tuo paciu depiliuojami ir nereikalingi antakiu plaukeliai. Taciau paskui vsi tiek reikia siokios tokios korekcijos pincetu, nes juk antakiu neatsiauginam po 0.3-0.5mm, kad vaskas "sukabintu", be to oda jautresne, todel reikia atsargiau, kad neisraut ir ten, kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti