Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 08, 00:54)
labiausiai as noreciau pati susitvarkyt moket antakius g.gif bet kad jie man visada gaunasi skirtingu formu arba vienas plonesnis o kitas storesnis doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai vieną kartą nueinu į grožio saloną,o poto kas kokias 5 dieneles tiesiog išpeš ne vietoje išaugusius plaukelius ir nieko kito nepešu thumbup.gif
Atsakyti
O kur Kaune graziai tvarko antakius? Kad forma grazia padarytu, nudazytu graziai g.gif
Atsakyti
Ruta1992 as irgi taip darydavau,bet padariaupastebejima kad poto kai juos issipesioju salone pati tokia forma sugebu isgaut tik piorai savaiciu doh.gif nes antakiai pa mane tokie i kruma panasus plaukas greitai auga veslus otokie ir jei nieko nedaryciau butu susijunge ir per puse kaktos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos labukas 4u.gif
sakykite kas turite ilgo plauko antakius? a ku su jais darot, kaip susitvarkot?
Atsakyti
as turiu ilgo plauko antakius doh.gif o sutvarkau tai taip: papesioju kskiek bet ne per daugiausiai o paskui turiu tokia labai nebloga zele ir tiesiog su spiceliu antakiam sukuot sepeteliu uzsitepus zele juos tiesog susukuoju (nelabai moku paaiskint tiesiog padarau tvarkingus) blush2.gif nes kitaip tai pas mane jie vos pailietus susitarso kaskaip kadangi plaukas gan ilgas tai su zele kai sutepu jie buna savo vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 23:26)
merginos labukas  4u.gif

tai as irgi tokia pat. jau rasiau, kaip as tvarkausi..tiesa, pamirsau parasyti, kad zele irgi naudoju. Susukuoju pagal forma ir zele sutvirtina.
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2009 02 08, 15:30)
O kur Kaune graziai tvarko antakius? Kad forma grazia padarytu, nudazytu graziai g.gif

Man labiausiai patinka Aleksoto Maxima bazėje, Safari sun salone pas manikiūrininkę Romą. wub.gif
Atsakyti
As antakius tvarkausi pati ax.gif Negaliu pasitiketi kosmetologe ir viskas schmoll.gif Jau geriau pati nukreivaliosiu i lankas ar issipesiosiu nevienodai biggrin.gif Bet dazniausiai pavyksta gerai, net keletas pazistamu teiravosi, kur tvarkausi savo kaktos krumynus, kad taip dailiai atrodo bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 02 09, 01:09)
tai as irgi tokia pat. jau rasiau, kaip as tvarkausi..tiesa, pamirsau parasyti, kad zele irgi naudoju. Susukuoju pagal forma ir zele sutvirtina.

o kokia zele ar visai nesvarbu? ax.gif
Atsakyti
nezinau zinok net as naudoju paprasta kaskokia loreal plaukam skirta fixuot bet tinka man kuo geriausiai ir antakiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 23:26)
merginos labukas  4u.gif

reikia pakirpti, bet dar nepesiotus, kad nesugadinti, o po to suteikti forma. mirksiukas.gif
Papildyta:
galiu pasiųlyti savo paslaugas. ax.gif klientes patenkintos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 16:44)
o kokia zele ar visai nesvarbu?  ax.gif

yra tokia speciali zele antakiams ( ir blakstienos ji tinka), kaip skaidrus blakstienu tusas. Daugelis kosm. kompaniju ju turi.
Atsakyti