Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(caramell @ 2009 02 04, 09:12)
Gal kas gali rekomenduoti, kur gerai sutvarko antakius Panevezyje.  4u.gif

Zinau super moteryte Panevezy thumbup.gif Ji dirba smetonos gatvej,vardas Nijole.Tikrai graziai tvarko,bet reikia pas ja registruotis,nes klientu daug turi.
Jei kada grisiu i LT tai tik pas ja thumbup.gif
O kas gyvena ne LT siulyciau eit pas pakistanietes arba indes tvarkytis, thumbup.gif sutvarko.Ir pesioja su siulais!!! mirksiukas.gif

Jei noresit Nijoles numeriuko,galiu parasyt i AZ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 05 vasario 2009 - 22:03
Esu pas ja buvusi. Tik kad labai plonai ispesiojo verysad.gif O gal jai reikia pasakyti kad noriu storesniu antakiu ir padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 05, 20:57)
Esu pas ja buvusi. Tik kad labai plonai ispesiojo  verysad.gif  O gal jai reikia pasakyti kad noriu storesniu antakiu ir padarys  g.gif

As pradzioj pasakydavau ko noriu,paskui jau pati zinodavo.
paskuti kart ir man truputi nuplonino verysad.gif bet pagalvojau nugi kam nepasitaiko unsure.gif
tai dabar visada ir tom panelem pas kurias dabar darausi primenu,kad noriu kuo naturalesnes formos ax.gif

ir aplamai manau,kad ir kiek ilgai besilankytum visada geriau yra priminti ko nori,nes juk klientu daug ir visu norai skirtingi mirksiukas.gif
tai va,jei nerasi nieko kito pabandyk dar karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 06 vasario 2009 - 00:07
drinks_cheers.gif
Atsakyti
jetau, kiek perziurejau cia nuotrauku, tai baltai supavydejau, kaip visos graziai susitvarkiusios ir , kad neturi tokiu "problemu" kaip as..mano antakiai tai ..ech.!- pats plaukas storas, auga tankiai ir bet kaip, ir jei nepesiociau, tai galeciau uzsiauginti kaip Bruk Shield..be viso to jie ir ilgi..turiu kas savaite juos patrumpi.Apie dazymus net negali buti kalbos, nes jie ir taip tamsus.
kiek esu buvusi pas kosmetologes, stilistes, visos ispesiodavo gana daug, palikdavo juodus siulus ir atrodydavu nustebus- o tas man tikrai nepatinka, prarandu savo veida. Tai jau daug metu tvarkausi pati, vos pakoreguoju naturalia linija ir , aisku, pakerpu ilgi, nes kitaip.. blush2.gif

butu tikrai labai naudinga suzinoti, kaip tvarkosi vesliu ir tamsiu antakiu savininkes.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 02 07, 01:17)
butu tikrai labai naudinga suzinoti, kaip tvarkosi vesliu ir tamsiu antakiu savininkes.

pas mane irgi panasus antakiai drinks_cheers.gif tai as irgi pati juos tvarkausi, jei nesitvarkyciau, tai man turbut ir per vidury suaugtu doh.gif paskutini karta irgi karpiau, bet man jie tada kazkaip keistai augti pradeda g.gif o siaip antakiu plaukas ilgesnis, nei blakstiena doh.gif
pries vestuves man sutvarke, tai labai patenkinta likau, nes nei nuplonino, nei ka smile.gif ir dar rudais dazais padaze, nors mano tamsus ir taip blush2.gif bet toks efektas gavos po dazymo kaip is zurnalu, net plaukeliu nesimate ax.gif
Atsakyti
Bechnaz o kurioj salyje gyveni? ir kur tu paksotanieciu randi? as airijoj gyvenu ir kokiam salone issipesiot juos butu manau gan brangu ax.gif bandau pati as juos pesiotis bet viena beda labai jau man skauda doh.gif tiwesiog baisiausia procedura man,asaroja akys israusta oda ir skauda be [roto juos pesiojant...ka panos darot kad pesiojant ne taip skaudetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2009 02 07, 16:01)
pas mane irgi panasus antakiai  drinks_cheers.gif  tai as irgi pati juos tvarkausi, jei nesitvarkyciau, tai man turbut ir per vidury suaugtu  doh.gif paskutini karta irgi karpiau, bet man jie tada kazkaip keistai augti pradeda  g.gif o siaip antakiu plaukas ilgesnis, nei blakstiena doh.gif
pries vestuves man sutvarke, tai labai patenkinta likau, nes nei nuplonino, nei ka  smile.gif ir dar rudais dazais padaze, nors mano tamsus ir taip  blush2.gif bet toks efektas gavos po dazymo kaip is zurnalu, net plaukeliu nesimate  ax.gif

tai va ir mano ilgesni nei blakstienos !nekirpus tai jie pradeda riestis..esu bandziusi padazyti, nors ir siaip jie juodi, bet efektas tai tikrai yra, nes nudazo net visus smulkius trumpus plaukelius, kurie auga giliau. Bet tada jau tikrai ryskiai atrodo.
aisku jeu geriau gal tokie tankus antakiai, nei visai be , ir kokie labai sviesus, kad kasdien "nusipiest " reiktu.. bet ir cia vargo uztenka, tik kad dazyt tai nereikia kasdien..
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(sweetcandy @ 2009 02 07, 19:44)
Bechnaz o kurioj salyje gyveni? ir kur tu paksotanieciu randi?  as airijoj gyvenu ir kokiam salone issipesiot juos butu manau gan brangu ax.gif bandau pati as juos pesiotis bet viena beda labai jau man skauda doh.gif tiwesiog baisiausia procedura man,asaroja akys israusta oda ir skauda be [roto juos pesiojant...ka panos darot kad  pesiojant ne taip skaudetu? smile.gif

As anglijoj gyvenu.Visai netycia radau as tas paneles(pakistanietes) debenham parduotuvej.jos ten turi atskira skyreli ir nagus tvarko ir antakius,bet kaip airijoj tai nezinau g.gif ,gal didesniam mieste irgi butu galima rast g.gif
O del skausmo tai gal dar neilgai pesioji?per laika manau turetum priprast ir nebejaust g.gif
nors man vistik su pincetu skaudziau nei su tais siulais ax.gif
Atsakyti
o tai kiek tos pakistanietes praso euru uz ta antakiu ispesiojima? smile.gif airijoj irgi yra ta debenham parduotuve tik nezinau ar ten tokias apslugas atlieka g.gif nedaznai as pati pesioju nes per daug skauda bet reiks pratint antakius savo prie sito ne jau miskas baigia pasidaryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man labai patinka, kaip sutvarko man antakius Natalija is kosmedijos wub.gif
Atsakyti
labiausiai as noreciau pati susitvarkyt moket antakius g.gif bet kad jie man visada gaunasi skirtingu formu arba vienas plonesnis o kitas storesnis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti