sveikutes,kas liecia antakiu skutima,tai tikrai skuta ir tai nepriklauso nuo darbuotojos stazo manyciau,nes mano mociute visa gyvenima skuto ir kai ja nuvadziau pas savo kosmetologe,tai ji norejo,kad jai nuskustu ir ji nuskuto
Kaune kalnieciu parduotuveje, "Magnolijos" salone tvarkausi - pesiojuos antakius, mergaite (blondine, smulkute, daro ir manikiura) tikrai grazia forma padaro ir paima uz pesiojima 5lt o dazausi pati namuose
sveikutes,kas liecia antakiu skutima,tai tikrai skuta ir tai nepriklauso nuo darbuotojos stazo manyciau,nes mano mociute visa gyvenima skuto ir kai ja nuvadziau pas savo kosmetologe,tai ji norejo,kad jai nuskustu ir ji nuskuto
pas mane ilgalaikis antakiu makiazas padarytas, metus laiko dziaugiuosi, ataugusius plaukelius pati ispesu, jie aiskiai matosi, yra uz konturo, kai norisi ryskumo, pati pasidazau dazais, maisau juoda su ruda anksciau tekdavo nuolat begioti pas kosmetologe, koreaguoti, dazyti, kol viena diena pati pasiule, kad man atveju iseitis butu ilgalaikis..