Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(akacijaorama @ 2010 01 21, 12:29)
Kiek zinau visos merginos patrumpina su paprastom manikiuro zirklutem  rolleyes.gif

Dar galima antakius pasukuot sukutemis specialiomis pries kerpant.
Atsakyti
sveikutes,kas liecia antakiu skutima,tai tikrai skuta ir tai nepriklauso nuo darbuotojos stazo manyciau,nes mano mociute visa gyvenima skuto ir kai ja nuvadziau pas savo kosmetologe,tai ji norejo,kad jai nuskustu ir ji nuskuto biggrin.gif
Atsakyti
Kaune kalnieciu parduotuveje, "Magnolijos" salone tvarkausi - pesiojuos antakius, mergaite (blondine, smulkute, daro ir manikiura) tikrai grazia forma padaro ir paima uz pesiojima 5lt ax.gif o dazausi pati namuose
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 01 21, 17:37)
sveikutes,kas liecia antakiu skutima,tai tikrai skuta ir tai nepriklauso nuo darbuotojos stazo manyciau,nes mano mociute visa gyvenima skuto ir kai ja nuvadziau pas savo kosmetologe,tai ji norejo,kad jai nuskustu ir ji nuskuto  biggrin.gif

Tai gal skuta tik tada, kai klientas to pats praso...
Atsakyti
Kiek kainuoja pešiojimas Kaune pas Romą iš "Safari Sun"? dažyti nereiktų, tai įdomu kokios kainos pas ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 17:48)
Tai gal skuta tik tada, kai klientas to pats praso...

gali but mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane ilgalaikis antakiu makiazas padarytas, metus laiko dziaugiuosi, ataugusius plaukelius pati ispesu, jie aiskiai matosi, yra uz konturo, kai norisi ryskumo, pati pasidazau dazais, maisau juoda su ruda smile.gif
anksciau tekdavo nuolat begioti pas kosmetologe, koreaguoti, dazyti, kol viena diena pati pasiule, kad man atveju iseitis butu ilgalaikis..
Atsakyti
Nauja tema yra čia: Antakių priežiūra.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti