Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

user posted image

O kaip jums mano? bigsmile.gif Man tai labai norėtųsi storesnių, bet niekaip neužsiaugunu:(
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 02 02, 21:55)
user posted image

O kaip jums mano?  bigsmile.gif Man tai labai norėtųsi storesnių, bet niekaip neužsiaugunu:(

Oho, faini kokie! thumbup.gif Mano tai plonesni, ir tikrai noreciau tureti storesniu! rolleyes.gif Tik kaip... doh.gif
Atsakyti
avietyte, o man jie labai super - pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 02 03, 14:06)
avietyte, o man jie labai super - pats tas 4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
sveikos!
avietyte grazus antakiai, akys dar grazesnes thumbup.gif
na norejau paklausti ar labai jau nesamone butu jei permanenta pasidaryciau, idomu sake skauda labai, tik mano antakiai nevyke sad.gif
tai vis klausineju,gal kam tekopasidaryti ?
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti, kur gerai sutvarko antakius Panevezyje. 4u.gif
Atsakyti
blink.gif ------
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 03, 18:09)
na norejau paklausti ar labai jau nesamone butu jei permanenta pasidaryciau, idomu sake skauda labai, tik mano antakiai nevyke sad.gif
tai vis klausineju,gal kam tekopasidaryti ?

Mano mama pries 3 metus pasidare sau antakiu ir virsutiniu akiu voku permanentini makiaza, ka galiu pasakyti, atrodo thumbup.gif Iki siol thumbup.gif Dare tikrai gerai ta ismananti kosmetologe, todel buvo nebaisu pas ja eiti. Del skausmo, pries procedura mamai buvo liepta isgert tokias tabletytes, vadinasi Dolmen (jos yra kaip skausma malsinancios), ir siaip visai neskaudejo! mirksiukas.gif Pora dienu po proceduros antakiai buvo kiek perryskus, taciau labai greitai tai praejo. Dabar pati labai noreciau pasidaryti antakiu permanentini, taciau kainos kiek atbaido (550 Lt) doh.gif biggrin.gif Nu bet vis tiek manau kad tai atsiperka anksciau ar veliau.
Atsakyti
slaaadenkaja thumbup.gif na matai as seniai norejau tai,bet vs atbaidydavo kazkas, dbr kai drauge pasidare akiu ir voku, man nera kur detis biggrin.gif
na gal atsipirks, bet tokia kaina manau demesio verta biggrin.gif
dolmen zinau smile.gif geriu pms metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatine69 @ 2009 02 04, 15:17)
slaaadenkaja thumbup.gif na matai as seniai norejau tai,bet vs atbaidydavo kazkas, dbr kai drauge pasidare akiu ir voku, man nera kur detis biggrin.gif
na gal atsipirks, bet tokia kaina manau demesio verta biggrin.gif
dolmen zinau smile.gif geriu pms metu biggrin.gif

Niu tai ka, tada linkiu sekmes tau sioje grozio proceduroje! mirksiukas.gif Kai tik pasidarysi permanentini is kart suprasi kaip yra gera kad tavo antakiai yra sutvarkyti, kai jiems jau nebereikia skirt tiek demesio - pasijusi fantastiskai! Tiesiog nereikes sau sukt del antakiu galvos thumbup.gif Nepatingek parasyti SM kaip tau viskas pavyko 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 02 03, 11:43)
Oho, faini kokie!  thumbup.gif  Mano tai plonesni, ir tikrai noreciau tureti storesniu!  rolleyes.gif  Tik kaip... doh.gif

Tiek antakiai tiek akys labai gražios smile.gif Supavydėjau blush2.gif
Atsakyti
atiute nono.gif
Atsakyti