Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

O gal yra koks tepaliukas ar panašiai kad pradėtu augti antakiai? nes pas mane jų nelabai daug tik vidinėse pusėse truputi ir jien gana tamsūs , o toliau jų nėra tad nekaip atrodo kai toliau jų nėra . Nesiūlykite makiažo. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 13:30)
O gal yra koks tepaliukas

Yra. Jei būtumėt perskaitę šią temą nuo pradžios, toks klausimas nė nebūtų kilęs smile.gif
Atsakyti
O kokia kaina to ricinos aliejuko maždaug ir per kiek laiko rezultatas pradėtu matytis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintaaa: 09 sausio 2010 - 14:41
QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 14:38)
O kokia kaina to ricinos aliejuko maždaug ir per kiek laiko rezultatas pradėtu matytis ?

Atsakymai - temoje Ricinos aliejus.
Atsakyti
Buvau ir as pas Jurgita. Superinė ir dirba nuostabiai thumbup.gif . Aciu uz rekomendacijas 4u.gif notworthy.gif
Po antro apsilankymo jau tureciau tureti tokius antakius, kokiu noriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 14:30)
O gal yra koks tepaliukas ar panašiai kad pradėtu augti antakiai? nes pas mane jų nelabai daug tik vidinėse pusėse truputi ir jien gana tamsūs , o toliau jų nėra tad nekaip atrodo kai toliau jų nėra . Nesiūlykite makiažo. Ačiū.

Pas mane irgi panašiai. Naudoju mergaičių minėtą ricinos aliejų. Tepuos savaitgaliais. Man, naudojančiai aliejų nuo gegužės mėnesio, padėjo, tačiau neypatingai. Bet bandyti verta,juolab, kad kaina nelabai kandžiojas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ichoo @ 2010 01 09, 19:40)
Pas mane irgi panašiai. Naudoju mergaičių minėtą ricinos aliejų. Tepuos savaitgaliais. Man, naudojančiai aliejų nuo gegužės mėnesio, padėjo, tačiau neypatingai. Bet bandyti verta,juolab, kad kaina nelabai kandžiojas  bigsmile.gif

nuo aliejaus nauji plaukeliai nepradės augti, aliejus nebent pamaitins plauką ar saugos nuo iškritimų drinks_cheers.gif stebuklų nereikia norėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai pati antakius pešiojuosi, o kadangi jie juodi, tai dažyti nereikia. ax.gif
Atsakyti
Cia gal truputeli ne i tema,bet ta Jurgita is kirpyklos "Pas Egidija" yra ir kosmetolloge,gal kasnors pas ja veiduka valetes?hm? ax.gif butu idomu isgirsti atsiliepimus jei galite parasykite ir i az:)))
Atsakyti
Sveikos,

Kas Vilniuje gerai tvarko antakius? Ka galetumete rekomenduoti?
Atsakyti
As visada tvarkausi pati - pasidazau dazais ir menesi laikosi, o pati ir pesiojuosi.
Atsakyti
QUOTE(mimi1 @ 2010 01 13, 13:32)
As visada tvarkausi pati - pasidazau dazais ir menesi laikosi, o pati ir pesiojuosi.

as irgi drinks_cheers.gif tik noriu sau rasti tinkama priemone kad jie dienos begyje isliktu kaip susukuoti blush2.gif
Atsakyti