QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 13:30)
O gal yra koks tepaliukas
Yra. Jei būtumėt perskaitę šią temą nuo pradžios, toks klausimas nė nebūtų kilęs
QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 14:38)
O kokia kaina to ricinos aliejuko maždaug ir per kiek laiko rezultatas pradėtu matytis ?
Atsakymai - temoje Ricinos aliejus.
Buvau ir as pas Jurgita. Superinė ir dirba nuostabiai . Aciu uz rekomendacijas
Po antro apsilankymo jau tureciau tureti tokius antakius, kokiu noriu
Po antro apsilankymo jau tureciau tureti tokius antakius, kokiu noriu
QUOTE(Ramintaaa @ 2010 01 09, 14:30)
O gal yra koks tepaliukas ar panašiai kad pradėtu augti antakiai? nes pas mane jų nelabai daug tik vidinėse pusėse truputi ir jien gana tamsūs , o toliau jų nėra tad nekaip atrodo kai toliau jų nėra . Nesiūlykite makiažo. Ačiū.
Pas mane irgi panašiai. Naudoju mergaičių minėtą ricinos aliejų. Tepuos savaitgaliais. Man, naudojančiai aliejų nuo gegužės mėnesio, padėjo, tačiau neypatingai. Bet bandyti verta,juolab, kad kaina nelabai kandžiojas
QUOTE(ichoo @ 2010 01 09, 19:40)
Pas mane irgi panašiai. Naudoju mergaičių minėtą ricinos aliejų. Tepuos savaitgaliais. Man, naudojančiai aliejų nuo gegužės mėnesio, padėjo, tačiau neypatingai. Bet bandyti verta,juolab, kad kaina nelabai kandžiojas
nuo aliejaus nauji plaukeliai nepradės augti, aliejus nebent pamaitins plauką ar saugos nuo iškritimų stebuklų nereikia norėti
Aš tai pati antakius pešiojuosi, o kadangi jie juodi, tai dažyti nereikia.
Sveikos,
Kas Vilniuje gerai tvarko antakius? Ka galetumete rekomenduoti?
Kas Vilniuje gerai tvarko antakius? Ka galetumete rekomenduoti?
As visada tvarkausi pati - pasidazau dazais ir menesi laikosi, o pati ir pesiojuosi.
QUOTE(mimi1 @ 2010 01 13, 13:32)
As visada tvarkausi pati - pasidazau dazais ir menesi laikosi, o pati ir pesiojuosi.
as irgi tik noriu sau rasti tinkama priemone kad jie dienos begyje isliktu kaip susukuoti