Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Borzika @ 2010 01 05, 15:20)
Plačiau apie tai - temoje Antakių dažymas.

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif Radau daug naudingos info, šiandien pradėsiu paieškas thumbup.gif
Atsakyti
Bet aš nesuprantu, kaip galima išlaušti kažkokią naują gerą antakių formą, kai yra ploni antakiai smile.gif Aš juos norėčiau iškelti į viršų, tačiau plaukeliai viršuje neauga taip, kaip apačioje..
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 01 05, 21:17)
pasitaisau: Jurga dirba nelyginėm dienom,t.y. 1,3..15 smile.gif o įspūdžiai labai geri:) visų pirma pati labai daili, jei jau save šitaip pateikia, tai nebuvo baisu atsiduot į jos rankas smile.gif visų antra pirmą kartą dažiausi ir likau nustebinta, kad pataikė būtent tai, ko norėjau. ojei tiek įspūdžių, kad net nežinau nuo ko pradėt thumbup.gif  žodžiu susiženijom su ja ilgai wub.gif  dabar kaip sekės. tai va atėjau su gana plonais ir netvarkingais antakiais (auginau mėnesį). parodžiau foto megan fox blush2.gif  ir ką, tokių storų ir tankių antakių aš neturėjus! net nemaniau, kad su maniškiais galima taip padaryt. dabar jie subtilūs, išraiškingi, žodžiu aš negaliu atsidžiaugt wub.gif beje ji merginas mokina makiažą pasidaryti, jei surinkčiau grupelę, gautųsi po 30lt kažkur. gal kas norėtų? smile.gif man reik pramokti katės akis pasidaryti smile.gif

o kiek kainuoja pas ja issipesioti? mirksiukas.gif
Atsakyti
pasitaisau: Jurga dirba nelyginėm dienom,t.y. 1,3..15 smile.gif o įspūdžiai labai geri:) visų pirma pati labai daili, jei jau save šitaip pateikia, tai nebuvo baisu atsiduot į jos rankas smile.gif visų antra pirmą kartą dažiausi ir likau nustebinta, kad pataikė būtent tai, ko norėjau. ojei tiek įspūdžių, kad net nežinau nuo ko pradėt thumbup.gif  žodžiu susiženijom su ja ilgai wub.gif  dabar kaip sekės. tai va atėjau su gana plonais ir netvarkingais antakiais (auginau mėnesį). parodžiau foto megan fox blush2.gif  ir ką, tokių storų ir tankių antakių aš neturėjus! net nemaniau, kad su maniškiais galima taip padaryt. dabar jie subtilūs, išraiškingi, žodžiu aš negaliu atsidžiaugt wub.gif beje ji merginas mokina makiažą pasidaryti, jei surinkčiau grupelę, gautųsi po 30lt kažkur. gal kas norėtų? smile.gif man reik pramokti katės akis pasidaryti smile.gif

Dar viena mergina, kuri nenusivyle Jurgitos darbu thumbup.gif Tikra tiesa, kad, kai pamatai kaip atrodo zmogus, nebaisu atsiduoti i jos rankas. Dabar baisu, kad visos Lietuvos merginos prades pas ja vaikscioti ir eileje teks laukti metus doh.gif biggrin.gif

TerrorisTe69>>> Ka ji Jums padare, kad turite storus ir tankius antakius? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 01 06, 13:38)
o kiek kainuoja pas ja issipesioti? mirksiukas.gif

7 litai- pesiojimas, 7 litai- dazymas. Manau visiskai nebrangu- kitose vietose vien uz pesiojima praso 12 litu unsure.gif
Atsakyti

O kur ji dirba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 01 06, 14:41)
O kur ji dirba?

Žr. 45 psl. wink.gif

Atsakyti
antakiams naudoju tik rusvą pieštuką, kadangi jie vešlūs, juodi. 4u.gif kartais pamaitinu aliejukais, tada blizga ir atrodo pats plaukelis gyvesnis wub.gif anksčiau turėjau plonesnius, tačiau dabar keičiau formą - gerokai platesni wub.gif labai gražiai išryškina veido bruožus cool.gif šiaip ar taip mažai teko naudotis "pešiotojų" paslaugomis, viską darausi pati namuose 4u.gif
Atsakyti
aš net nežinau, pas mane jie nebuvo kaip siūliukai, bet tokie sakykim vidutiniai. ir va kai padažė, tada pamačiau, kad iš tikro pas mane jų visad gana daug buvo, tik jie šviesūs smile.gif bet vis tik negaliu priprast prie tokių, forma ideali, tie kampai tokie taisiklingi, bet dažyt nenoriu. kažkoks moralinis barjeras, jaučiuos kaip pensininkė biggrin.gif nešiausi va šitą foto, bet dar reiks truputį palaukti, per kelis kartus bandysim išgaut tokią formą, nes nuo vieno reszultatą sunku pasiekt:) user posted image
Atsakyti
Tai Jurgita dirba kirpykloje "Pas Egidiją"? šalia Big'o, S. Nėries 95? nes rytoj enu pas ją tvarkytis antakių. smile.gif
Atsakyti
O pas ja reikia isankstinio uzrasymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 01 08, 18:13)
O pas ja reikia isankstinio uzrasymo? g.gif

Reikėtų
Atsakyti
jo ji dirba toj pas Egidiją kirpykloje:) o užsirašyt iš anksto reikėtų, bet eilių nebūna ypatingųsmile.gif
Atsakyti