Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Borzika @ 2009 12 21, 11:21)
Reikia, nes ji ne tik antakius tvarko. Geriau nerizikuot - atvažiuoji iš kito miesto galo, o pasirodo, kad ji visą dieną užimta ax.gif
Lyg neporinėm, bet geriausiai būtų paskambint jai pačiai  mirksiukas.gif

Aciu, pabandysiu siandien pasiskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 20, 18:45)
Sveikutes gal galit parekomenduoti, kur Siauliuose graziai sutvarko antakius labai reikia doh.gif  4u.gif

siaulietes padekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 21, 18:05)
siaulietes padekit  help.gif

Nijolė, tel. 8 672 39060.
Atsakyti
QUOTE(*GG* @ 2009 12 27, 15:10)
Nijolė, tel. 8 672 39060.

aciu jau ryt skambinsiu 4u.gif LINKSMU SVENCIU VISOMS mirksiukas.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 27, 17:08)
aciu jau ryt skambinsiu  4u.gif LINKSMU SVENCIU VISOMS mirksiukas.gif  newyear.gif

Jolanta man labai gerai ispesioja.Jolantos kirpykloj pietiniam rajone naujam name. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 12 21, 00:41)
kuriom dienom ta Jurgita dirba ?  g.gif

antradienį ir ketvirtadienį smile.gif ryt einu, parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausimėlį. Gal kas naudojate antakiams paryškinti šešėlius ir galėtumėte kokius rekomenduoti? Turiu problemytę, kad antakiai yra šviesūs, dažyti visada stengiuosi kuo natūralesne spalva, nes šiaip esu šviesi ir tamsių antakių labai bijau biggrin.gif tad dažai pakankamai greitai nusiplauna, forma atrodytų gera, jei reikia kelis plaukelius išsipešu pati, tad ir į grožio saloną nereikėtų dažnai vaikščioti, bet vat kad su pieštuku paryškinti man kažkaip nelabai gražiai išeina... Sakau gal kas bandėte šešėlius? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saaule: 05 sausio 2010 - 10:18
QUOTE(Saaule @ 2010 01 05, 10:17)
Sveikos,

Turiu klausimėlį. Gal kas naudojate antakiams paryškinti šešėlius ir galėtumėte kokius rekomenduoti? Turiu problemytę, kad antakiai yra šviesūs, dažyti visada stengiuosi kuo natūralesne spalva, nes šiaip esu šviesi ir tamsių antakių labai bijau  biggrin.gif tad dažai pakankamai greitai nusiplauna, forma atrodytų gera, jei reikia kelis plaukelius išsipešu pati, tad ir į grožio saloną nereikėtų dažnai vaikščioti, bet vat kad su pieštuku paryškinti man kažkaip nelabai gražiai išeina... Sakau gal kas bandėte šešėlius?  blush2.gif

Lygiai tokia pat problema ir man g.gif As irgi zadu pirkti antakiu seselius, bet is pradziu nenoreciau iskart daug moket, o jei nepatiks... Galvoju gal Essence pabandyt?
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2010 01 05, 10:17)
Gal kas naudojate antakiams paryškinti šešėlius ir galėtumėte kokius rekomenduoti?

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 01 05, 12:57)
As irgi zadu pirkti antakiu seselius, bet is pradziu nenoreciau iskart daug moket, o jei nepatiks...

Plačiau apie tai - temoje Antakių dažymas.
Atsakyti
mirksiukas.gif buvau jau praradusi vilti, kad nebeturesiu graziu antakiu(jau buvo kaip siulai) ilgai auginau ir bijojau , kad vel kokia kosmetologe man juos nesugadintu. Taigi nezinodama kur gerai pesioja antakius , nusprendziau surizikuoti ir nuejau i Figaro Vokieciu gatveje. IR LIKAAU PATenkintaaa bigsmile.gif dabar mano antakiu forma labai patinka, o paryskinu juos antakiu seseliais, man labiausiai patinka is Inglot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
pasitaisau: Jurga dirba nelyginėm dienom,t.y. 1,3..15 smile.gif o įspūdžiai labai geri:) visų pirma pati labai daili, jei jau save šitaip pateikia, tai nebuvo baisu atsiduot į jos rankas smile.gif visų antra pirmą kartą dažiausi ir likau nustebinta, kad pataikė būtent tai, ko norėjau. ojei tiek įspūdžių, kad net nežinau nuo ko pradėt thumbup.gif žodžiu susiženijom su ja ilgai wub.gif dabar kaip sekės. tai va atėjau su gana plonais ir netvarkingais antakiais (auginau mėnesį). parodžiau foto megan fox blush2.gif ir ką, tokių storų ir tankių antakių aš neturėjus! net nemaniau, kad su maniškiais galima taip padaryt. dabar jie subtilūs, išraiškingi, žodžiu aš negaliu atsidžiaugt wub.gif beje ji merginas mokina makiažą pasidaryti, jei surinkčiau grupelę, gautųsi po 30lt kažkur. gal kas norėtų? smile.gif man reik pramokti katės akis pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Antakiams tinka visokie seseliai, net nezinau, ar yra specialiai skirtu antakiams, pasiryskinu elementariais pilkais ar juodais ir viskas puiku. Tik sepetelis svarbu, su kuriuo ryskinu, nes jeigu su tuo, kur prie seseliu buna, tai, jauciu netiksliai iseitu.
Atsakyti