QUOTE(shipra @ 2009 09 30, 12:51)
apie Vln mergaites irgi kalbejom... bent as tai pas viena vaikstau, ir antakius tvarkausi ir blakstienas, manikiura bei pedikiura darausi pas ja ir esu patenkinta
Tai taip, kalbeta buvo, tiesiog daug labai apie neries gatveje dirbancia tvarkytoja, o man iki jos visi 25 km. , nevaziuosi gi i kita miesto gala, uztai ir pasiteiravau apie pasakytus rajonus, nes maza ka. Bet visos temos neperskaiciau, prisipazistu . O kur jus tvarkotes, gal galite parekomenduoti?
Sveikutės, norėčiau paklausti, su kuom būtų galima pačiai patamsint antakius?
su dazais
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 06, 12:44)
mergiukai, kaip atsiaugint antakius? neauga visiskai.. ypac ta plonoji nusileidziancioji linija
bandyk ricinos aliejuku teplioti man kazkiek padejo. Antakiais nesiskundziu,bet vienas yra i pabaiga plonesnis ir maziau ryskus,tai vis ji patepu kas vakara.
QUOTE(*Hrista* @ 2009 10 05, 18:39)
as dazau Londa antakiu dazais
QUOTE(Maserati @ 2009 10 06, 12:48)
bandyk ricinos aliejuku teplioti man kazkiek padejo. Antakiais nesiskundziu,bet vienas yra i pabaiga plonesnis ir maziau ryskus,tai vis ji patepu kas vakara.
tiksliai juk aciu aciu
QUOTE(miglėsmiglė @ 2009 09 25, 23:36)
Gal galima jos kontaktus, Romos?Kur dirba ar tel.nr.?Temos nesekiau, gal ir parašyta, bet dabar užmesiu akį kas atrašys arba gal į AŽ kas netingit?
QUOTE(rutulia @ 2008 11 20, 18:10)
Su vasku daro Šilainių Maximos grožio salone, nžn salono pavadinimo, nes ne aš ten dariausi
As esu kosmetologe ir dirbu su vasku depiliuoju su vasku antakius kaina 10lt ir visa kuno depiliacijos
Papildyta:
QUOTE(*Hrista* @ 2009 10 05, 18:39)
Laba yra antakiu dazai kuriuos gali nusipirkti tam specelizuotose parduotuvese
QUOTE(Maserati @ 2009 10 06, 12:48)
Ricinos aliejus neskatina plauko augimo, jis tik siek tiek sutvirtina paty plauka. Gal mergina (kuri skundziasi plauku praretejimu) per daug piknaudziauja cheminiu dazymu