Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

as savanoriuose pas Alma einu. Kazkas irgi kiek skaiciau pas ja eina. man neblogai padaro, patinka, kad nenuplonina.
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 27, 12:32)
as savanoriuose pas Alma einu. Kazkas irgi kiek skaiciau pas ja eina. man neblogai padaro, patinka, kad nenuplonina.

Kur ta Alma randasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 27, 10:29)
Borzika kokie atsiliepimai bus?

Patys geriausi thumb_yello.gif
Tikrai rekomenduoju bent sykį apsilankyt mirksiukas.gif
Aišku, tokie ten tie mano antakiai - plonučiai, trumpučiai, nevešlūs hihihi.gif - nereikalauja jie didelio triūso rolleyes.gif
antakius koreagavo tokia ruse blondine.

O Junona yra labai žavi, graži ir maloni juodukė, lietuvaitė flirt.gif thumbup.gif
Jus irgi dirbate ten pat? (Nepamenu koks namo numeris berod 93  doh.gif  iskart uz BIGo)

Ten pat (namo nr. 95).
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 27, 14:37)
Patys geriausi  thumb_yello.gif
Tikrai rekomenduoju bent sykį apsilankyt mirksiukas.gif
Aišku, tokie ten tie mano antakiai - plonučiai, trumpučiai, nevešlūs hihihi.gif - nereikalauja jie didelio triūso rolleyes.gif

O Junona yra labai žavi, graži ir maloni juodukė, lietuvaitė flirt.gif thumbup.gif

Ten pat (namo nr. 95).

Super. Na va kaip gali skirtis toj pacioj kirpykloj skirtingu darbuotoju darbas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 27, 16:23)
Na va kaip gali skirtis toj pacioj kirpykloj skirtingu darbuotoju darbas

Be jokios abejonės, kad gali. Nieko nuostabaus tame nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 28, 11:38)
Be jokios abejonės, kad gali. Nieko nuostabaus tame nėra smile.gif

bet del prastu darbuotoju galima isvis i kirpykla neeiti ne tik del antakiu doh.gif
Pabandysiu ir as patekti pas ta mergina kuri jums koreagvo antakius smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 28 rugpjūčio 2009 - 11:41
QUOTE(julya @ 2009 08 28, 12:41)
bet del prastu darbuotoju galima isvis i kirpykla neeiti ne tik del antakiu

Kas be ko drinks_cheers.gif

QUOTE(julya @ 2009 08 28, 12:41)
Pabandysiu ir as patekti pas ta mergina kuri jums koreagvo antakius

Manyčiau, tikrai nenusivilsi Jurgitos - Junonos darbu mirksiukas.gif
Bent jau aš pas ją ir toliau lankysiuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(studente86 @ 2009 08 22, 23:20)
neisivaizduojat kaip mane nudziuginot savo atsiliepimais thumbup.gif  kaip tik prisedau prie pc paieskoti kur kaune galeciau susitvarkyti antakius, ir ziuriu kad cia jus kaip tik apie tai plepate biggrin.gif  tik ziuriu akd tas ALeksotas gan toli.. juo labiau kai as kauno nepazystu  ax.gif  o gal dar kas nors esate tvarkiusis toj Akeloj? rolleyes.gif

galiu drasiai parekomenduoti Karile is alondz wub.gif gerai tvarko antakius, pries 4metus pirmakart pasakiau, jog noriu platesniu, naturalios formos ir ryskesnes spalvos,nuo tada uztenka tik pasakyti zodi antakiai ir ji zino savo darba biggrin.gif niekuomet nenuvyle, o lankausi labai daznai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 28, 20:21)
galiu drasiai parekomenduoti Karile is alondz wub.gif  gerai tvarko antakius, pries 4metus pirmakart pasakiau, jog noriu platesniu, naturalios formos ir ryskesnes spalvos,nuo tada uztenka tik pasakyti zodi antakiai ir ji zino savo darba biggrin.gif niekuomet nenuvyle, o lankausi labai daznai mirksiukas.gif

O kur čia tas salonas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 08 31, 10:27)
O kur čia tas salonas?

Adresas smile.gif
Atsakyti
Parekomeduokit koki gera pinceta antakiam 4u.gif
Atsakyti
eurokoj labai geri pincetai smile.gif
Atsakyti