Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Trendy_ @ 2009 08 18, 13:42)
Va galvoju eit susitvarkyt antakiukus Europos "Figaro" skaiciau neblogu atsiliepimu apie ten dirbancias kosmetologes ir aplamai:))

Tvarkydavausi antakius pas Andzela. Pesiojimas ir dazymas - 30Lt. Brangu ir tiesa sakant, ne visuomet kokybiska... ax.gif
Atsakyti
O ką manote apie paaugles, kurios išsipešioja antakius? Man 14, jau sakiau mamai, bet ji nelabai sutinka :S
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2009 08 23, 18:09)
O ką manote apie paaugles, kurios išsipešioja antakius? Man 14, jau sakiau mamai, bet ji nelabai sutinka :S

Svarbiausia jausti saika pesiojant,kad is antakiu siulo neliktu,nors skonio reikalas cia..
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2009 08 23, 17:09)

man grazu, as siulau jei lb norisi pasipesioti, tik aijsq ne paciai !! o pas prof. ir taip kad atrodytu naturaliai, tik siek tiek forma suteikiant, jokiu budu neplonai.

pati pirma syki pesiojaus pas prof, o po to susirgau plonumo manija, ir man jie atrodydavo stori, nors buvo jau vos ne siuleliai, kai paziuriu dbr fotkes , man negrazu per ploni. doh.gif

o as pagaleuj atsiauginau savo antakelius , (po vasku kai buvo nuvare ), ir br tvarkausi tik pati ir ryskinu piestuku,man patinka . ax.gif
Atsakyti
Padėkit tuoj apsiverksiu cray.gif Formavau antakius su specialiu peiliuku, ir netyčia ant antakių viršaus užvariau doh.gif Dabar kaip iškapotas antakis atrodo...Skaičiau viršutinis antakis dažnai išvis neatauga...Ką daryt?Gal kas panašią bėdą turėjo sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 08 19, 09:07)
o kur kaunietės tvarkotės? ir kiek mokat?

Rykute, kokios pas jus kainos? antakiu dazymas ir tvarkymas, ir dar jei blakstienu dazymas  g.gif

Parasiau i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip tai, kad kokybiškai ir tinkamai sutvarkyti antakius neužtenka vien tik išmokti pincetą ar specialų peiliuką paimti į rankas. Pats darbas gal ir neilgai trunkantis, bet pasiruošimas jam: veido formos įvertinimas tinkamos antakių formos parinkimui, plaukų spalvos įvertinimas tinkamai antakių spalvai parinkti, tai ištiesų šiam darbeliui būtina ne tik, kad žinoti bet ir jausti, o ką bekalbėti apie merginas kurios pačios "susitvarko" antakius. Kartais keista, juokinga ir neramu žiūrėti į nemokšiškai arba neatsargiai atliktą darbelį, juk antakiai kaip tik pabrėžia merginos akis ir patį individualumą, tačiau čia nėra tas veido aksesuaras su kuriuo reiktų eksperimentuoti ar bandyti šokiruoti aplinkinius. Manyčiau, kad tai subtili detalė galinti suteikti daugiau žavesio.

Pabandyčiau padėti tai merginai, kuri su tuo peiliuku prisidirbo, tačiau man reiktų šiek tiek daugiau žinoti apie tą bėdelę. Parašyk į asmeninę dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 14, 16:44)
gal zinote kur graziai galima susitvarkyti antakius Vilniuje Fabijoniskiu mikrorajone?

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 25, 15:48)
Gal kas zinot vilniui gera antakiu pesiotoja [...] fabijoniskese? 

QUOTE(princesee @ 2009 08 02, 00:18)
mane irgi domintų Fabijoniškės

Ar pavyko rasti gerą meistrę? ax.gif
Jei taip, gal kontaktus būtų galima (čia arba į až) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 25, 18:50)
Ar pavyko rasti gerą meistrę? ax.gif
Jei taip, gal kontaktus būtų galima (čia arba į až) 4u.gif

Antakius koregavau Fabijoniskese S.Neries gatveje,tai labai nuplonino,jokios formos nepadere,nepatariu ten eiti smile.gif Ieskau toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 08 24, 15:59)
Padėkit tuoj apsiverksiu cray.gif  Formavau antakius su specialiu peiliuku, ir netyčia ant antakių viršaus užvariau doh.gif  Dabar kaip iškapotas antakis atrodo...Skaičiau viršutinis antakis dažnai išvis neatauga...Ką daryt?Gal kas panašią bėdą turėjo sad.gif(

Man panasiai buvo, kai as netycia gabaliuka antakio nuskutau besisvaistydama sau po nosim tuo dideliu, kojom skusti skirtu peiliuku. Neklauskit, kaip man tai pavyko, bet esme tame, kad jau puse metu vaikstau su normaliai neatauganciu antakiu. Ir dar prie viso sito, antakiu plaukeliai pradejo apskritai vietomis kristi, sakotis, augti i skirtingas puses. Ju nuploninti nenoriu, labiau patinka veslus antakiai. Tad kaip juos susigrazinti? g.gif Tepiau apie menesi ricinos aliejumi - nepadejo. Gal dar yra kokiu variantu? Nes jau i veidrodi normaliai ziureti nebegaliu, nervuoja tie neataugantys antakiai biggrin.gif Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunsetheat: 25 rugpjūčio 2009 - 23:28
QUOTE(julya @ 2009 08 25, 19:08)
Antakius koregavau Fabijoniskese S.Neries gatveje,tai labai nuplonino,jokios formos nepadere,nepatariu ten eiti  smile.gif  Ieskau toliau  biggrin.gif

Manau, kad buvai ten pat, kur dabar as issinuomavau kabineta, bet tikrai ne pasmane. 4u.gif Tai nereiketu svaidytis antireklamom. mirksiukas.gif
Galit kreiptis, sutvarkysiu jusu antakiukus. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamuna @ 2009 08 26, 08:17)
Galit kreiptis, sutvarkysiu jusu antakiukus.

O koks adresas ir kokios kainos (su dažymu)? ax.gif
Atsakyti