Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(leliuses @ 2009 06 07, 14:22)
ta Romute is aleksoto maximos tikrai faina tvarkydavo buvo gerai  tik i klienta  demesio  nelabai kreipe salia visko dar simtai  darbu atliekama.  be to po nelaimes  jos seimoje vos veido su pincetu nenulupo , na manau kad  reiketu tiesiog tokiam darbe atsiribot nuo visokiu ivykiu o jei neiseina  turetu imt atostogas .

QUOTE(Avietyte @ 2009 07 01, 00:54)
aš kai visad savąją parekomenduosiu-Aleksoto Maximoje Safari sun salone manikiūristė Roma. Pataisė mano antakius:) ir ne vienos draugės taip pat:)

vat ir žinok gerai ji ar nelabai g.gif
Atsakyti
As pas ja rytoj einu, galesiu parasyti savo atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, na aš esu šviesiaplaukėir visada dažausi antakius juoda+ ruda sumai6yta spalva... Bet va vakar nusipirkau Grafiti (Cehnko kompanijos) - teks pabandyti... Šiaip man patinka tos firmos gaminiai, daug ką naudoju plaukams, tad susigundžiau antakiams smile.gif
Atsakyti
o as jau is Romos grizau. Sutvarke antakius labai graziai. Paplonino siek tiek ir forma suteike grazia smile.gif Zodziu esu patenkinta smile.gif Sumokejau 8 lt, jei kam idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 08 20, 15:52)
o as jau is Romos grizau. Sutvarke antakius labai graziai. Paplonino siek tiek ir forma suteike grazia smile.gif Zodziu esu patenkinta smile.gif Sumokejau 8 lt, jei kam idomu  smile.gif

8???? eina sau kiek as tada brangiai moku. ai bendrai cia be dazymo?

Atsakyti
Be dazymo. Mano jie ir taip tamsus ax.gif Papesiojo papesiojo ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 08 20, 16:52)
o as jau is Romos grizau. Sutvarke antakius labai graziai. Paplonino siek tiek ir forma suteike grazia smile.gif Zodziu esu patenkinta smile.gif Sumokejau 8 lt, jei kam idomu  smile.gif

Sveika, džiaugiamės,kad patiko smile.gif 8lt už išpešiojimą, už dažymą +4Lt būtų smile.gif nebrangu šiaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietyte: 21 rugpjūčio 2009 - 08:17
tikrai kad nebrangu. Bet cia Aleksoto Maximoj taip?
Atsakyti
Labai israiskingus, postorius ir "su kampu" antakius ispesioja grozio salone Akeloj (studentu miestelis, Kaunas). Kaina 15LT (su dazymu), pesioja su pincetu. Man ten patinka labiausiai, visai kitaip veidas atrodo... smile.gif)))))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 08 21, 15:29)
tikrai kad nebrangu. Bet cia Aleksoto Maximoj taip?

Aha,Aleksoto Maximoj, ten safari sun salonas yra
Atsakyti
neisivaizduojat kaip mane nudziuginot savo atsiliepimais thumbup.gif kaip tik prisedau prie pc paieskoti kur kaune galeciau susitvarkyti antakius, ir ziuriu kad cia jus kaip tik apie tai plepate biggrin.gif tik ziuriu akd tas ALeksotas gan toli.. juo labiau kai as kauno nepazystu ax.gif o gal dar kas nors esate tvarkiusis toj Akeloj? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal galėtumėte parekomenduoti, kur Šiauliuose galėčiau rasti puikią antakių tvarkytoją? smile.gif
Atsakyti