Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Melitta @ 2009 08 09, 00:12)
oi,aciu tau.pasiskaitynejau apie siuos dazus 4u.gif
tai man reiketu uzsisakyt grafiti spalva?cia bus-tamsiai pili,taip?
skaitynejau...ir kiek supratau-priedo reikia nusipirt ir peroksida spec siems dazams?va ziurejau si:
user posted image

Taip geriau spec, nes galima ir paprasta 3% peroksida panaudot, bet paprastas issigaruoja ir tuomet nelabai kas gausis. Mes kai dirbame tai mums issinaudoja, o pas jus stoves iki sekancio karto ir tikrai issigaruos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2009 08 09, 00:12)
oi,aciu tau.pasiskaitynejau apie siuos dazus 4u.gif
tai man reiketu uzsisakyt grafiti spalva?cia bus-tamsiai pili,taip?
skaitynejau...ir kiek supratau-priedo reikia nusipirt ir peroksida spec siems dazams?va ziurejau si:
user posted image

nezinau ar sie , ir ar teisingai man nudaze figaro salone, bet su grafiti spalva nepasiseke, vos pora dienu pasilaike spalvyte ir nubluko. o 30 lt sumokejau doh.gif
merginos pasidalinkite, kas Vilniuje gerai nudazo grafiti spalvyte antakius, nes jau pabodo eksperimentuoti
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2009 08 10, 20:04)
nezinau ar sie , ir ar teisingai man nudaze figaro salone, bet su grafiti spalva nepasiseke, vos pora dienu pasilaike spalvyte ir nubluko. o 30 lt sumokejau  doh.gif
merginos pasidalinkite, kas Vilniuje gerai nudazo grafiti spalvyte antakius, nes jau pabodo eksperimentuoti

Na arba per trumpai palaike, arba truputi peroksidas issigaraves buvo arba tiesiog tavo plaukas greitai blunka, o ypac kai dabar saule tai tikrai greiciau antakiai isblunka nuo maudyniu ir saules voniu...

p.s. 30 lt tikrai daug...
Atsakyti
QUOTE(Linergiste: Daiva @ 2009 08 09, 00:48)
Kam tie dazai ir vargas? Pasidarai konturini makiaza ir problemu nebera  smile.gif  http://www.ilgalaikismakiazas.lt/

kai pamaciau realiai kaip tai atrodo tai ir noras dingo, kazkas bausaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 08 10, 20:55)
Taip geriau spec, nes galima ir paprasta 3% peroksida panaudot, bet paprastas issigaruoja ir tuomet nelabai kas gausis. Mes kai dirbame tai mums issinaudoja, o pas jus stoves iki sekancio karto ir tikrai issigaruos  biggrin.gif

viskas aisku 4u.gif bandysiu siuos dazus uzsisakyt.nusibodo kasryt piestuku spalvint antakius....

QUOTE(Labanoriska @ 2009 08 10, 21:04)
nezinau ar sie , ir ar teisingai man nudaze figaro salone, bet su grafiti spalva nepasiseke, vos pora dienu pasilaike spalvyte ir nubluko. o 30 lt sumokejau  doh.gif

siaip kiek apie siuos dazus skaitau-tai juos vadina pernamentiniais dazais,kurie issilaiko apie 6sav....gal blogai tau padaze g.gif

QUOTE(Rykute @ 2009 08 10, 22:40)
Na arba per trumpai palaike,

o kiek min reiktu laikyt?
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2009 08 11, 11:46)
viskas aisku 4u.gif bandysiu siuos dazus uzsisakyt.nusibodo kasryt piestuku spalvint antakius....
siaip kiek apie siuos dazus skaitau-tai juos vadina pernamentiniais dazais,kurie issilaiko apie 6sav....gal blogai tau padaze g.gif
o kiek min reiktu laikyt?

O tai ju uzsakineti nereikia, nueini i parduotuve ir nusiperki

http://www.krinona.lt/index.php?s_id=5

Dar galesi ir pasikonsultuoti.
Laikyti individualiai kiekvienai pagal plauka... As jau per tiek metu tiesiog pamacius plauka, uztepus jauciu kiek kam kokio laiko reikia ax.gif Na pirmam kartui palaikyk iki tol kol patamses spalva pilani ir nuvalyk, o veliau jei truks sekanti karta palaikysi ilgiau... Turi atrasi sau geriausia varianta 1 ar 2 min. mirksiukas.gif

p.s Tepimui nusipirk teptuka plona, bus patogiau...neistepliosi taip odos.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 08 11, 21:06)
O tai ju uzsakineti nereikia, nueini i parduotuve ir nusiperki

ar as gerai supratau?-ar siu dazu yra pirkt ir "medinese sukose"-klaipedoj? bigsmile.gif
as ne LT,tad buciau uzsakius is internetines parduotuves...bet jei yra pirk medinese sukose-zymiai pigiau iseitu papasyt savu kad nupirktu ir perduotu man.

dekui tau uz informacija apie siuos dazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2009 08 11, 21:08)
ar as gerai supratau?-ar siu dazu yra pirkt ir "medinese sukose"-klaipedoj? bigsmile.gif
as ne LT,tad buciau uzsakius is internetines parduotuves...bet jei yra pirk medinese sukose-zymiai pigiau iseitu papasyt savu kad nupirktu ir perduotu man.

dekui tau uz informacija apie siuos dazus 4u.gif

AS kAUNIETE, BET JEI PARASYTA REIKIA TIKRAI BUS mirksiukas.gif

Dziaugiuosi galedama padet bigsmile.gif
Atsakyti
Va galvoju eit susitvarkyt antakiukus Europos "Figaro" skaiciau neblogu atsiliepimu apie ten dirbancias kosmetologes ir aplamai:))
Atsakyti
[COLOR=deeppink]
QUOTE(Trendy_ @ 2009 08 18, 13:42)
Va galvoju eit susitvarkyt antakiukus Europos "Figaro" skaiciau neblogu atsiliepimu apie ten dirbancias kosmetologes ir aplamai:))

Idomu kokios ten kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 18, 14:45)
Idomu kokios ten kainos  4u.gif

kainos svyruoja nuo 20-30lt nu ten ir su vasku ir su dazymu.. zinau,kad daug ,bet vat laukia svente,norisi kuo geriau susitvarkyt viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 18 rugpjūčio 2009 - 16:51
o kur kaunietės tvarkotės? ir kiek mokat?

Rykute, kokios pas jus kainos? antakiu dazymas ir tvarkymas, ir dar jei blakstienu dazymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 19 rugpjūčio 2009 - 08:15