Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 27, 03:36)
as ir nerandu kas gerai vilnuij darytu antakius, vis nupesioja per daug..kita negrazei nudazo..

tai pati emiau ir tvarkausi, ir pesioju, ir dazau, ir pagaliau baigiu atsiauginti storesnius , noriu tokiu naturaliu , vos vos naturalei prapesiotu, , o ne ispesiotu siuleliu..

Man tai labai patinka kosmetologė Dalia Užupio... hmm.. salone ar kirpykloj (tik tik už tiltelio ant kampo) - tvarko "palei natūralų gymį" smile.gif turiu galvoje, kad antakiai itin natūraliai atrodo; o ir akį turi - mato, kas tinka, o kas- ne.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 11 22, 21:27)
Merginos kokia butu jusu nuomone apie mano antakius? Ar vienodai ispesioti ar dar kur reiktu pakoreguot? Ar forma tinka man?
user posted image
user posted image

grazus antakiai smile.gif o ypac blakstienos suzavejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uppity: 04 gruodžio 2008 - 21:58
QUOTE(uppity @ 2008 12 04, 23:58)
grazus antakiai  smile.gif  o ypac blakstienos suzavejo  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka,kaip antakius sutvarko kosmetologe Zivile, Vilniuje, salonas,,Silo vejas'' (netoli geliu turgaus),dazymas ir korekcija 8 lt
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2008 11 20, 20:56)
Ka patartumet Klaipedoj? smile.gif

kaip matau patarimu nera biggrin.gif g.gif
Atsakyti
o man amžina bėda tie antakiai jie kažkokie skirtingu formų , ai levi žodžių , kiek einu į saloną kad išpešiotu, tai padaro kažkokius siuliukus negaliu į save paskui žiūrėt gėda į lauką išeit..kažkaip idiotiškai aukštai tie antakiai atrodo .. nežinau jau ką daryt.. verysad.gif
Atsakyti
ka apie maniskius manot ? biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 11:48)
o man amžina bėda tie antakiai jie kažkokie skirtingu formų , ai levi žodžių , kiek einu į saloną kad išpešiotu, tai padaro kažkokius siuliukus negaliu į save paskui žiūrėt gėda į lauką išeit..kažkaip idiotiškai aukštai tie antakiai atrodo .. nežinau jau ką daryt.. verysad.gif

Jei yra tokia problema, vadinas, dar neredai tinkamos kosmetologes, kuri moketu sutvarkyt Tavo antakius, ieskok toliau mirksiukas.gif Geriausia pagal rekomendacijas, arba tiesiog reikia paziuret i kosmetologes antakius ir matysi, kaip ji dirba biggrin.gif
O gal viskas tavrkoj su tais antakiais? tik Tu pati negali priprast prie ispesiojimo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(goodies @ 2008 12 17, 17:15)
ka apie maniskius manot ?  biggrin.gif  4u.gif
user posted image

Antakiu forma nuostabi thumbup.gif
Tik manau, ta forma spalvos pagalba reiktu siek tiek paryskinti. Ar su dazais ar su piestuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goodies @ 2008 12 17, 17:15)
ka apie maniskius manot ?  biggrin.gif  4u.gif
user posted image

Lb lb grazi forma wub.gif neturiu prie ko prikibt 4u.gif Pati pesioji?
Atsakyti
pati 4u.gif kitu zmogumi kazkaip ir pasitiket bijociau tokiais dalykais.. unsure.gif
Atsakyti
vadinas, atradai tinkama forma, svarbiausia nenusipesiot ir pan thumbup.gif
As kaip tycia, specialiai perzvelgiau savo nuotraukas, kur matosi, kaip keitesi antakiu forma... Jetau, pradzia buvo tikrai siaubinga lotuliukas.gif
Bet gyvenam ir mokomes 4u.gif
Atsakyti
Dazau ir pesiojuos pati smile.gif nera labai ir sunku:) Rusu kosmetikoj nusipirkau dazus antakiams ir blakstienoms...uz 13 lt..ir jau metus pati dazau aisq gal kas du men..kas 3.. biggrin.gif dar iskris..
drauge pasakojo,kad jos pazistama dazessi pastoviai antakius kirpykloje..sako viena diena atsibudo ir pasitrine akys..ir pamate ant ranku plaukelius..nuejo prie veidzrodzio..o vietoj graziu antakiu pora plaukeliu styro..
tai issitutaravo ligtais smile.gif atrodo kaip tikri tongue.gif
Atsakyti