Gal kas galit parekomenduot Kaune gera meistre del antakiu pesiojimo ir dazymo? Turiu savo pastovia, bet ji menesi atostogaus, o bus du kartai, kai labai reiks meistro pagalbos Uz simtus nevaikstau tikrai, bet siuo atveju kaina gali buti ir didesne nei keli pinigeliai, svarbu gerai atliktu darba.
QUOTE(Kita @ 2009 07 01, 00:28)
wau grazus antroje fotoje man irgi patinka vieslesni ir storesni
ačiū
Avietyte, tu su dirbtinėm blakstienom?
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 01, 00:34)
aha, grazu..lb tik ryskoka bent man, bet matosi padazyti cia trbut svieziai.
as tikuosi man ataujgs, po nuploninimo.. vienoje vietoje taip sunkiai jie augo, ir kaip tycia toje vietoje viska nupese .as tepu kiekviena vakara ricina nusipirkau vitaminu plaukams .. gal pades.
as tikuosi man ataujgs, po nuploninimo.. vienoje vietoje taip sunkiai jie augo, ir kaip tycia toje vietoje viska nupese .as tepu kiekviena vakara ricina nusipirkau vitaminu plaukams .. gal pades.
Aha, ten diena po dažymo tik, visai neseniai:) man tai tinka ryškūs, vis prašau kosmetologės, kad užtepusi dažus, užmirštų mane kokioms 20 min
QUOTE(Avietyte @ 2009 06 30, 22:39)
Aha, ten diena po dažymo tik, visai neseniai:) man tai tinka ryškūs, vis prašau kosmetologės, kad užtepusi dažus, užmirštų mane kokioms 20 min
Man irgi patinka ryskus, kartais net truputi per daug nusiryskinu, nes as sviesi
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 01:16)
Avietyte, tu su dirbtinėm blakstienom?
Dosni Dievo dovana dėja, ne visais plaukais džiaugiuosi-ant galvos labai ploni ir dar slenka
QUOTE(Avietyte @ 2009 07 01, 01:42)
Dosni Dievo dovana dėja, ne visais plaukais džiaugiuosi-ant galvos labai ploni ir dar slenka
Aha, tikrai įspūdingos blakstienos O koks tušas taip gerai užriečia?
Beje, gražūs tamstos plaukai tikrai, kiek mačiau
QUOTE(Kita @ 2009 07 01, 01:41)
Man irgi patinka ryskus, kartais net truputi per daug nusiryskinu, nes as sviesi
girdėjau, dabar nemadinga juodi juodi, bet ai, man svarbu, kad man gerai:)
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 01:44)
Aha, tikrai įspūdingos blakstienos O koks tušas taip gerai užriečia?
Gražūs nes natūralūs, bet apimties nulis
Tušai man geriausi guminiais šereliais. Aš ištikimiausia loreal telescopic, dar patiko maxfactor naujausias storas toks. nepamenu dabar kaip vadinasi tiksliau.
O kad nebūtų off topikas, tai reikia kaip nors viską suvesti į antakių temą... taaaigi aš pvz pasibaigusiu tušu juodinu ir formuoju antakius, visai nieko
Papildyta:
QUOTE(Tobsita @ 2009 07 01, 00:43)
Gal kas galit parekomenduot Kaune gera meistre del antakiu pesiojimo ir dazymo? Turiu savo pastovia, bet ji menesi atostogaus, o bus du kartai, kai labai reiks meistro pagalbos Uz simtus nevaikstau tikrai, bet siuo atveju kaina gali buti ir didesne nei keli pinigeliai, svarbu gerai atliktu darba.
aš kai visad savąją parekomenduosiu-Aleksoto Maximoje Safari sun salone manikiūristė Roma. Pataisė mano antakius:) ir ne vienos draugės taip pat:)
QUOTE(Avietyte @ 2009 06 30, 23:08)
Jau esu kėlusi savo antakių foto po apsilankymo pas kosmetologę, bet dabar įkelsių palyginimą. Pirmoje foto mano antakiai prieš kelis metus,kai tvarkydavau pati Antroje-rezultatas po daugelio apsilankymų pas kosmetologę. Tai nėra rezultatas,kurio aš noriu, tačiau esu daug labiau patenkinta, nei anksčiau
Norėjau pasakyti,kad viskas įmanoma
Norėjau pasakyti,kad viskas įmanoma
O kokiu pokyciu savuose antakiuose dar norisi?
Man siaip grazu,tik gal kiek ryskoka. Labai grazi forma..
QUOTE(Maserati @ 2009 07 02, 21:29)
O kokiu pokyciu savuose antakiuose dar norisi?
Noriu natūraliai storų, bet tokie mano niekad nebus forma ir man patinka:)
O as pasidariau mikropigmentacija grozio galerijoj ir taip sudarke veida kad kiekviena diena verkt noris ir pro veidrodi prabegu ir taip 2 metam!!! nezinau ka daryt...