Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 08, 22:54)
Niu jo g.gif siaip sita aieju pirkau plaukams bet galvojau profilaktiskai ir antakius su blakstienom galiu pertept bigsmile.gif

o ką plaukams daro ir ar daro?smile.gif
Atsakyti
na va merginos,isbandziau su tuo siulu kaip tos indes arabes ir galiu pasakyt,kad prie pinceto as negrysiu.negaliu atsidziaust visus tuos nematomus plaukelius tarp antakiu kuriuos su pincetu sunku sugaudyt issiravejau.nu liux ir ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutajon: 09 balandžio 2009 - 11:12
QUOTE(Avietyte @ 2009 04 09, 07:45)

Tepu galus pries plovima nes baisiai sausi, kad pamaitintu ax.gif kitos ir kaukes darosi - skiedzia su skystesniais aliejais ir pan. Bet cia jau kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 07, 22:34)
Ok merginos  biggrin.gif

user posted image

Ohoho, tikrai labai gražuuu smile.gif labai norėčiau išbandyti, manau geras bizniukas būtų Lietuvoje atidaryti pirmą tokį saloniukąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 08, 18:29)
Man atrodo cia ir kalba apie ta paprasta ricinos alieju, kaip ir tavo kur turi is vaistines 4u.gif 
kiek laiko panaudojus Jums matosi rezultatas? g.gif

as 1.5 menesio kiekviena vakara tepu .. ir vienoin vietoij nera plaukeliu, taijp ir nera , nzn kiek laijko reijkia tepti, bet po 1.5 man neisdygo nei vienas toij vietoje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 09, 11:27)
as  1.5 menesio kiekviena vakara tepu .. ir vienoin vietoij nera plaukeliu, taijp ir nera , nzn kiek laijko reijkia tepti, bet po 1.5 man neisdygo nei vienas toij vietoje. doh.gif

Pas mane irgi yra vieteliu kur galetu ir tankesni but, ziuresiu kaip bus po gero menesio g.gif as visada tepu nakciai, pries pat einant miegot g.gif gal reiktu tada ilgiau palaikyt, bet juk nevaiksciosi diena riebaluotom akim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 09, 12:47)
Pas mane irgi yra vieteliu kur galetu ir tankesni but, ziuresiu kaip bus po gero menesio g.gif as visada tepu nakciai, pries pat einant miegot g.gif gal reiktu tada ilgiau palaikyt, bet juk nevaiksciosi diena riebaluotom akim bigsmile.gif

as irgi tepu nakciai.. netgi jau vakare uzsitepu.. niu bet vistiek neauga . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 04 09, 11:16)
Ohoho, tikrai labai gražuuu smile.gif labai norėčiau išbandyti, manau geras bizniukas būtų Lietuvoje atidaryti pirmą tokį saloniukąsmile.gif

Turbut, kad butu, tik keista nesu macius baltaodes cia to darant... dazniausiai indes, arabes, matyt karta is kartos nesa savo tradicijas, o nagus daro ne kas kita kaip kinieciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 09, 14:58)
as irgi tepu nakciai.. netgi jau vakare uzsitepu.. niu bet vistiek neauga .  g.gif

manau tie rezultatai kiekvienam skirtingai pasirodo, nenuleiskim rankyčiųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 09, 12:58)
as irgi tepu nakciai.. netgi jau vakare uzsitepu.. niu bet vistiek neauga .  g.gif

jei plaukeliai NEAUGA, tai jie ir nebeaugs, galima sustiprinti tik augancius. Juk kokiais aliejaus beteptume pvz kakla, plaukai neprades dygti.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietyte @ 2009 04 09, 08:45)

nemaisykit mergaites, akiu priemones skirtos akims, plauku plaukams, ir jei neparasyta kitaip - netepkte (nebent tai visiskai neutrli, naturaliu alieju pagrindu medziaga). Juk akiu makiazo sampunu nenusiplovinejame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 11, 12:55)
jei plaukeliai NEAUGA, tai jie ir nebeaugs, galima sustiprinti tik augancius. Juk kokiais aliejaus beteptume pvz kakla, plaukai neprades dygti.. mirksiukas.gif
Papildyta:

niu bet ant kaklo neauga plaukai.. bigsmile.gif

o kur as noriu kad jie augtu, taij jie anksciau augo , kol man nenuplonino antakiu. doh.gif visur ataugo, tik ten kazkaijp nlb , niu bet cia antakis , pats jo vidurys , ne kaklas gi, kur plaukams jau ten nelemta augti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 11, 11:55)
nemaisykit mergaites, akiu priemones skirtos akims, plauku plaukams, ir jei neparasyta kitaip  - netepkte (nebent tai visiskai neutrli, naturaliu alieju pagrindu medziaga). Juk akiu makiazo sampunu nenusiplovinejame doh.gif

Taigi kalbam apie paprasta, naturalu ricinos alieju. Jei tinka antakiu plaukam, tai tikrai manau kad nepakenks ir likusiems.. ax.gif
Atsakyti