Kita labai grazu
O as prasau jusu patarimu nes nebezinau ko griebtis
Turiu labai tankius, juodus antakius ir kas svarbiausia tai arba as vis uztaikau ant nekokios kosmetologes arba su mano antakiais tikrai nieko gero nebepadarysi. Tiesiog visos jos man ispesioja normaliai antakius, o priekyje, tarp akiu nieko neapkarpo, styro ten plaukai i visas puses Gal kas patars vilniuje gera kosmetologe kuri tikrai gerai sutvarko ir apkarpo ilgesnius plaukelius?
Turiu labai tankius, juodus antakius ir kas svarbiausia tai arba as vis uztaikau ant nekokios kosmetologes arba su mano antakiais tikrai nieko gero nebepadarysi. Tiesiog visos jos man ispesioja normaliai antakius, o priekyje, tarp akiu nieko neapkarpo, styro ten plaukai i visas puses Gal kas patars vilniuje gera kosmetologe kuri tikrai gerai sutvarko ir apkarpo ilgesnius plaukelius?
[quote=Kita,2009 04 07, 21:34]
Ok merginos
labai labai....
Ok merginos
labai labai....
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 08, 06:24)
labai labai....
nuo siol darysiuos su siulu kazkaip lengviau ir graziau isgauna pacia forma, o max 3 min tesedejau Ir vsio L. greitai net pati nepatikejau 1 2 ir gatava
QUOTE(Kita @ 2009 04 08, 11:40)
nuo siol darysiuos su siulu kazkaip lengviau ir graziau isgauna pacia forma, o max 3 min tesedejau Ir vsio L. greitai net pati nepatikejau 1 2 ir gatava
Gaila, kad LT nėra kas atlieka... Pačiai tai niekaip nesigauna...
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 07, 20:08)
O as prasau jusu patarimu nes nebezinau ko griebtis
Sveika, manau, kad gera kosmetologe sutvarkytu tuos tavo antakius.Nezinau kodel pas lietuves kosmetologes (aisku nekalbu apie visas) yra nusistatymas,kad negalima kirpt antakio plauko
Pamenu ir man LT nupesiodavo graziai,bet priekyje tuos styrancius palikdavo.Atseit kirpt negalima
Dabartines mergiotes visada kerpa ir labai graziai atrodo
o as va ir pasiskusiu del savo antakiuku,kazkokie be rysio,kaip cia viena mergaite sake sitoj temoj .maniskiai ploni,pilki,na kaip lietuvaites ta siuksliu spalva ,reti,atrodo tik keli plaukai styro.tai vat neizinau ka su jais daryt,pati apsitvarkau bet man nepatinka labai.kai vaiksciojau su grifka tai labai gerai buvo .nesuprantu ko jus skundziates del storu antakiuku,as su mielu noru juos kas vakara pesiociaus kad tik tokius tureciau
QUOTE(Kita @ 2009 03 28, 02:21)
Na nezinau, kiek teko man matyti tai daro indes arba arabes. Va cia daugiau info galima rasti http://www.prisimink...s.zinutes/87732
Tikrai yra ir vaistinese ir Boots ir ebay : castor oil- ricinos aliejus
Tikrai yra ir vaistinese ir Boots ir ebay : castor oil- ricinos aliejus
merginos koki jus ricinos alieju naudojat? ir uz kiek perkat ? nes as turiu kazkoki is vaistines uz 6lt , bet cia ziuriu jus kazkoki kitoki naudojat? ar as ne taip supratau?
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 08, 16:49)
merginos koki jus ricinos alieju naudojat? ir uz kiek perkat ? nes as turiu kazkoki is vaistines uz 6lt , bet cia ziuriu jus kazkoki kitoki naudojat? ar as ne taip supratau?
Man atrodo cia ir kalba apie ta paprasta ricinos alieju, kaip ir tavo kur turi is vaistines
kiek laiko panaudojus Jums matosi rezultatas?
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 08, 17:29)
Man atrodo cia ir kalba apie ta paprasta ricinos alieju, kaip ir tavo kur turi is vaistines
Paprastas aliejus, siaip gal geriau butu netgi nerafinuotas, be poros men tepant diena is dienos rezultato nesitikekit, viskam reikia laiko
QUOTE(Kita @ 2009 04 08, 19:27)
Paprastas aliejus, siaip gal geriau butu netgi nerafinuotas, be poros men tepant diena is dienos rezultato nesitikekit, viskam reikia laiko
Niu jo siaip sita aieju pirkau plaukams bet galvojau profilaktiskai ir antakius su blakstienom galiu pertept