Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(Avietyte @ 2009 03 27, 23:23)
aš jau galvojau pati bandyti:) įdomu,ar LT yra tokių profesionalų?
Papildyta:

ačiū,kaip smagu,kad ne viena aš patenkinta  bigsmile.gif   o tai UK vaistinėse nebūtų?

Na nezinau, kiek teko man matyti tai daro indes arba arabes. Va cia daugiau info galima rasti http://www.prisimink...s.zinutes/87732

biggrin.gif Tikrai yra ir vaistinese ir Boots ir ebay : castor oil- ricinos aliejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 28 kovo 2009 - 01:23
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 27, 23:16)
as siandien pasikankinau su tuo siulu doh.gif kol ismokau, dar bijau arti visos linijos pagrindines imt, nes labai rankos neklauso ir greit daug pagauna, bet pavieniams plaukuciams ar tarpuragiui puiku, reiks dar pasitreniruot ax.gif

Nu geras bigsmile.gif As tai net neisivaizduoju kaip paciai sau galima pasidaryt.Nes man kaip daro jos tai viena siulo gala i dantis isikanda biggrin.gif
O kaip tu zinai kaip ta siula susukt tarp pirstu? 4u.gif

QUOTE(Kita @ 2009 03 27, 23:21)
biggrin.gif  Tikrai yra ir vaistinese ir Boots ir ebay : castor oil- ricinos aliejus

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 03 28, 12:48)
Nu geras  bigsmile.gif  As tai net neisivaizduoju kaip paciai sau galima pasidaryt.Nes man kaip daro jos tai viena siulo gala i dantis isikanda  biggrin.gif
O kaip tu zinai kaip ta siula susukt tarp pirstu? 4u.gif
Aciu  4u.gif

pasiziurek tam filmuke kur imeciau, ten viska labai aiskiai demonstruoja, nieko nereik isikast i dantis schmoll.gif g.gif gal dar kokia technika kt yra?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 28, 15:50)
pasiziurek tam filmuke kur imeciau, ten viska labai aiskiai demonstruoja, nieko nereik isikast i dantis schmoll.gif  g.gif  gal dar kokia technika kt yra?

manau ne technika kita, o profės išsidirbinėja kaip moka ir tiek:)))
Atsakyti
Bandziau pati,tai as juos neissipesu,o lyg nuplesiu prie saknies doh.gif siaubas, o nera kokiu kitu budu? vasko,juosteliu,ko nors., tik ne pinceto? aciu wub.gif
Atsakyti
esu macius ta antakiu pesiojima su siulu ir anksciau, uzsienyje jis ir siaip labai populiarus thumbup.gif pameginau pagal jusu idetus filmukus papesioti plaukelius ant koju (ant veido nedristu tokiu eksperimentu daryt biggrin.gif )... nu ir ka, puikiai pavyksta (nepaisant to, jog su siulu ant pirstu pasidariau ipjovimu ... lotuliukas.gif ) norint galima ir normalia depiliacija pasidaryt tik aisku siek tiek uztrunka thumbup.gif be to, manau kelionej tai idealus variantas, nes nereikia nei skustuvu, nei epiliatoriaus veztis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Toj video kur ne pamokele,o profesionale baro irgi matosi,kad vienas siulo galas i dantis nueina biggrin.gif Tai vadinasi neissidirbineja,bet matyt del kazkokiu priezasciu taip patogiau biggrin.gif

Visai idomu butu ismokt,bet ant savo antakiu tikrai nebandysiu.Reiks gal ant MB pasimokyt lotuliukas.gif
Atsakyti
manyčiau tą vieną siūlo galą deda į dantis, nes visą dieną, 5 dienas į savaitę dirbant su įsirėžusiu į pirštus siūlu greit atsirastų negyjančios žaizdos... siūlas šiaip ar taip vistiek įpjauna unsure.gif
norėjau paklaust, gal kas galėtumėt parekomenduot pas ką galėčiau neperbrangiai, bet kokybiškai susitvarkyti antakius Justiniškėse ir aplink jas (Pašilaičiai, Karoliniškės, Lazdynai)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 03 29, 02:17)
Sveikutes  4u.gif

Toj video kur ne pamokele,o profesionale baro irgi matosi,kad vienas siulo galas i dantis nueina  biggrin.gif  Tai vadinasi neissidirbineja,bet matyt del kazkokiu priezasciu taip patogiau  biggrin.gif

Visai idomu butu ismokt,bet ant savo antakiu tikrai nebandysiu.Reiks gal ant MB pasimokyt[B]  lotuliukas.gif

GERA MINTIS lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va patvarke man antakiukus su siulu thumbup.gif labai greitai ir grazu bigsmile.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 07, 00:41)
Na va patvarke man antakiukus su siulu  thumbup.gif  labai greitai ir grazu  bigsmile.gif  flirt.gif

prašom foto parodyti-visos pasidžiaugsim:))
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 04 07, 13:43)
prašom foto parodyti-visos pasidžiaugsim:))

Ok merginos biggrin.gif

user posted image

Atsakyti