Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(MaryPoppins @ 2009 03 26, 20:29)
Labas mergikes, pagalvojau kad ir as savo trigrasi ikisiu..  bigsmile.gif
Daugiau kaip pries metus pradejau antakius tvarkytis pas babaikas  (ides/pakistaniets/arabes)su siulu. Kaipirma karta nuejau, sake kad reikes atsiauginti , kadangi,as uzsiimdama saviveikla buvau jau neblogai su pincetu pasidarbavusi  blush2.gif  biggrin.gif ....tai taip vargau kokia puse metu, kol pagaliau pradejo matytis rezultatai...Dabar jau padare labai grazia forma ir antakiukai atrodo super...Anksciau net neisivaizdavau kad galiu tokia forma tureti  rolleyes.gif
Lankydavausi pas jas kas 3 savaites ir tarp apsilankymu, negalejau nei vieno plaukelio ispesti , tai net geda buvo i gatve iseiti... verysad.gif Bet dabar uztai labai patenkinta  thumbup.gif
Taigi, jos man dar patare kad labai gerai augima skatina  alyvuogiu aliejus 50/50 sumaisytas su ricinu aliejum.. mirksiukas.gif

Esu mačiusi video, kaip tokiu būdu pešioja... Man tai pasirodė labai jau sudėtingai... blush2.gif O kur Jūs asmeniškai lankotės? Nelabai supratau, kas tos babaikos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 03 26, 17:58)
[size=1][/size]

Esu mačiusi video, kaip tokiu būdu pešioja... Man tai pasirodė labai jau sudėtingai... blush2.gif O kur Jūs asmeniškai lankotės? Nelabai supratau, kas tos babaikos blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Taip as UK (Londone) ....O babaikos tai tos visos induses, pakistanietes, arabes ir pan...
Gal but ir atrodo sudetinga, be jos taip viska atkale kad per kokias 5 min padaro smile.gif , tai vos speji i skausma sureaguoti... Dar po to ten apie smilkinius ir spranda truputi patrina kad siek tiek skausma atpalaiduotu, patepa tokiu tepaliuku (nu bet gal nevisur taip daro..) - zodziu man ten patinka...As maciau kaip pati sau mergina daresi.... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(MaryPoppins @ 2009 03 26, 19:29)
Labas mergikes, pagalvojau kad ir as savo trigrasi ikisiu..  bigsmile.gif
Daugiau kaip pries metus pradejau antakius tvarkytis pas babaikas  (ides/pakistaniets/arabes)su siulu. Kaipirma karta nuejau, sake kad reikes atsiauginti , kadangi,as uzsiimdama saviveikla buvau jau neblogai su pincetu pasidarbavusi  blush2.gif  biggrin.gif ....tai taip vargau kokia puse metu, kol pagaliau pradejo matytis rezultatai...Dabar jau padare labai grazia forma ir antakiukai atrodo super...Anksciau net neisivaizdavau kad galiu tokia forma tureti  rolleyes.gif
Lankydavausi pas jas kas 3 savaites ir tarp apsilankymu, negalejau nei vieno plaukelio ispesti , tai net geda buvo i gatve iseiti... verysad.gif Bet dabar uztai labai patenkinta  thumbup.gif
Taigi, jos man dar patare kad labai gerai augima skatina  alyvuogiu aliejus 50/50 sumaisytas su ricinu aliejum.. mirksiukas.gif

mano pussesere darosi irgi su siulu .smile.gif patenkinta .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 26, 23:19)
mano pussesere darosi irgi su siulu .smile.gif patenkinta .smile.gif

o kaip tai daroma? blink.gif sorry už neišmaneliškumą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 03 26, 22:52)
o kaip tai daroma?  blink.gif sorry už neišmaneliškumą blush2.gif

user posted image
Va taip su paprasciausiais siulais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 27 kovo 2009 - 02:38
Radau video su šią metodiką...
Man asmeniškai, tai aukštasis pilotažas čia doh.gif smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=2Rpo4KWDix0

Čia jau pamokėlė... http://www.youtube.c...LrgyGXM5uA&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 27 kovo 2009 - 08:36
va cia daugiau truputi siulinimosi

http://www.youtube.c...h?v=F37Sl1c7BA0

o ka mano profesionales apie si metoda? g.gif
Atsakyti
Pažiurėjau ar tuos video, man kazkaip sudėtinga atrodo doh.gif ir nesuprantu kuo siūlas geriau uz pinceta? Gal kas nors pečiojatės su siūlu?:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 27 kovo 2009 - 10:46
Na man tai rankos visiškai su siūlu neklauso... doh.gif
Atsakyti
as dar nebandziau, reiks veliaut pasimegint ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif o pas mus kur nors taip daro?
Atsakyti
Jetus reiktu ir man susirupinti savo antakiais..jie pas mane sviesuciai ir plonuciai..pesioju visad pati...gal reiktu atsiaugint...nepatinak man ju forma...tixlaiu nera jokios formos...bet kaip as atrodysiu juos atauginedama?kaip apzelusi tundra?biggrin.gif
Atsakyti