hmm, visos kazkur dinge ..
merginos turiu klausima - esu blondine o antakiai labai tamsus ir man kazkaip jie uzkliuva nors ko paklausiu sako kad viskas tinka man.. visgi galvojau graziau butu juos rudus pasidaryt. gal gali patart ar verta? i kirpykla eit prasyt kad pasviesintu? visada pati namie pesioju juos
O tos kurios namuose dazote antakius, kur isigijate dazu? kai suprantu tai yra spec dazai antakiams? Kokia mazdaug ju kaina? Kur ieskoti? Ar buna ivairiu salvu/ar tai stiprumo skirtingo, ar visi vienodi ( ta prasme, baisu kad kokie per tamsiai nenudazytu)
Apsvieskit mane tamsuole
Apsvieskit mane tamsuole
QUOTE(*Lamba* @ 2009 03 14, 20:39)
O tos kurios namuose dazote antakius, kur isigijate dazu? kai suprantu tai yra spec dazai antakiams? Kokia mazdaug ju kaina? Kur ieskoti? Ar buna ivairiu salvu/ar tai stiprumo skirtingo, ar visi vienodi ( ta prasme, baisu kad kokie per tamsiai nenudazytu)
Apsvieskit mane tamsuole
Apsvieskit mane tamsuole
dabar i eurokosa nueik, yra dar ir akcija antakiu dazam, kainuoja tikrai nedaug yra rudi ir juodi man atrodo o jeigu per tamsiai nusidazys, paimk spirituota vata ir pavalyk kelis kartus, turetu pasvieset bent jau man pasvieseja siaip jeigu negaila pinigu ar kokiai sventei tai nedazau namie, o eidama i kirpykla kirptis tuo paciu nusidazau antakius, nebrangiai ima, o rezultatas nepalyginamas, ten tai profes
Na as irgi patenkinta kai man mano kosmetologe nudazo, bet... kazkaip gaila pasidare kas 2sav eiti, tai susimasciau apie dazyma namie
Nezinau dar ar rysiuos tai daryti pati
Nezinau dar ar rysiuos tai daryti pati
QUOTE(julya @ 2009 03 12, 19:37)
merginos turiu klausima - esu blondine o antakiai labai tamsus ir man kazkaip jie uzkliuva nors ko paklausiu sako kad viskas tinka man.. visgi galvojau graziau butu juos rudus pasidaryt. gal gali patart ar verta? i kirpykla eit prasyt kad pasviesintu? visada pati namie pesioju juos
labai paprastas patarimas,nueik ir nusidazyk.
antakiai juk atauga
nepatiks nebedazysi,patiks dazysi toliau
QUOTE(julya @ 2009 03 12, 18:37)
Tai nesviesink, gi pablunka su laiku, tiesiog kai eisi kita karta prasyk kad tamsiai ruda spalva dazytu ir viskas
O as turbut pati ir vel imsiu dazyti, nes nudaze - per dvi dienas spalva tokia kaip buvo nedazyti (siaip mano tamsoki is esmes yra, bet dar tamsindavau, nes man grazu) - tai manau uzteks, laikas nuo laiko kad kosmetike forma pakoreguotu, o dazysiu namie.
Domina atsiliepimai apie HAIR WELL antakių ir blakstienų dažus
dekuj merginos uz patarimus idedu savo foto gal parekomenduosit ar reikia visgi man antakius rudesnius daryt ar ne :
http://public.fotki....6/dsc00283.html
QUOTE(julya @ 2009 03 16, 17:30)
dekuj merginos uz patarimus idedu savo foto gal parekomenduosit ar reikia visgi man antakius rudesnius daryt ar ne :
mano akim tai jie pakankamai ryskus
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 16, 19:42)
mano akim tai jie pakankamai ryskus
tai jo jie yra ryskus bet mastau ar jie ne per tamsus? visgi sviesi esu o antakiai tamsoki tokie... bet is kitos puses galvoju kaip atrodys jei antakius rudai padazysiu o blakstienas juodai dazysiu (man nieko nera baisiau kaip rudos blakstienos).
vienu zodziu esu pasimetus
QUOTE(julya @ 2009 03 16, 18:02)
tai jo jie yra ryskus bet mastau ar jie ne per tamsus? visgi sviesi esu o antakiai tamsoki tokie... bet is kitos puses galvoju kaip atrodys jei antakius rudai padazysiu o blakstienas juodai dazysiu (man nieko nera baisiau kaip rudos blakstienos).
mano nuomone per tamsus , kadangi sviesus plaukai tavo , kad ta ruda zinok nebuna sviesi man ruda net per tamsi vistiek.as visad rudai antakius dazau , o blakstienas juodai
juodu antakiu dazu bijau kajp nezinia ko