Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

4u.gif hmm, visos kazkur dinge .. g.gif
Atsakyti
merginos turiu klausima blush2.gif - esu blondine o antakiai labai tamsus ir man kazkaip jie uzkliuva nors ko paklausiu sako kad viskas tinka man.. visgi galvojau graziau butu juos rudus pasidaryt. gal gali patart ar verta? i kirpykla eit prasyt kad pasviesintu? blush2.gif visada pati namie pesioju juos rolleyes.gif
Atsakyti
O tos kurios namuose dazote antakius, kur isigijate dazu? kai suprantu tai yra spec dazai antakiams? Kokia mazdaug ju kaina? Kur ieskoti? Ar buna ivairiu salvu/ar tai stiprumo skirtingo, ar visi vienodi ( ta prasme, baisu kad kokie per tamsiai nenudazytu)
Apsvieskit mane tamsuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2009 03 14, 20:39)
O tos kurios namuose dazote antakius, kur isigijate dazu? kai suprantu tai yra spec dazai antakiams? Kokia mazdaug ju kaina? Kur ieskoti? Ar buna ivairiu salvu/ar tai stiprumo skirtingo, ar visi vienodi ( ta prasme, baisu kad kokie per tamsiai nenudazytu)
Apsvieskit mane tamsuole  4u.gif

dabar i eurokosa nueik, yra dar ir akcija antakiu dazam, kainuoja tikrai nedaug smile.gif yra rudi ir juodi man atrodo ax.gif o jeigu per tamsiai nusidazys, paimk spirituota vata ir pavalyk kelis kartus, turetu pasvieset smile.gif bent jau man pasvieseja g.gif siaip jeigu negaila pinigu ar kokiai sventei tai nedazau namie, o eidama i kirpykla kirptis tuo paciu nusidazau antakius, nebrangiai ima, o rezultatas nepalyginamas, ten tai profes mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi patenkinta kai man mano kosmetologe nudazo, bet... kazkaip gaila pasidare kas 2sav eiti, tai susimasciau apie dazyma namie smile.gif
Nezinau dar ar rysiuos tai daryti pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 12, 19:37)
merginos turiu klausima  blush2.gif  - esu blondine o antakiai labai tamsus ir man kazkaip jie uzkliuva nors ko paklausiu sako kad viskas tinka man.. visgi galvojau graziau butu juos rudus pasidaryt. gal gali patart ar verta? i kirpykla eit prasyt kad pasviesintu?  blush2.gif  visada pati namie pesioju juos  rolleyes.gif

labai paprastas patarimas,nueik ir nusidazyk.
antakiai juk atauga doh.gif
nepatiks nebedazysi,patiks dazysi toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 12, 18:37)
merginos turiu klausima  blush2.gif  - esu blondine o antakiai labai tamsus ir man kazkaip jie uzkliuva nors ko paklausiu sako kad viskas tinka man.. visgi galvojau graziau butu juos rudus pasidaryt. gal gali patart ar verta? i kirpykla eit prasyt kad pasviesintu?  blush2.gif  visada pati namie pesioju juos  rolleyes.gif

Tai nesviesink, gi pablunka su laiku, tiesiog kai eisi kita karta prasyk kad tamsiai ruda spalva dazytu ir viskas wink.gif
O as turbut pati ir vel imsiu dazyti, nes nudaze - per dvi dienas spalva tokia kaip buvo nedazyti (siaip mano tamsoki is esmes yra, bet dar tamsindavau, nes man grazu) - tai manau uzteks, laikas nuo laiko kad kosmetike forma pakoreguotu, o dazysiu namie.
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie HAIR WELL antakių ir blakstienų dažus 4u.gif
Atsakyti
dekuj merginos uz patarimus smile.gif idedu savo foto gal parekomenduosit ar reikia visgi man antakius rudesnius daryt ar ne g.gif :
http://public.fotki....6/dsc00283.html
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 16, 17:30)
dekuj merginos uz patarimus smile.gif  idedu savo foto gal parekomenduosit ar reikia visgi man antakius rudesnius daryt ar ne  g.gif  :
http://public.fotki....6/dsc00283.html

mano akim tai jie pakankamai ryskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 16, 19:42)
mano akim tai jie pakankamai ryskus smile.gif

tai jo jie yra ryskus bet mastau ar jie ne per tamsus? g.gif visgi sviesi esu o antakiai tamsoki tokie... bet is kitos puses galvoju kaip atrodys jei antakius rudai padazysiu o blakstienas juodai dazysiu bigsmile.gif (man nieko nera baisiau kaip rudos blakstienos).
vienu zodziu esu pasimetus frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 16, 18:02)
tai jo jie yra ryskus bet mastau ar jie ne per tamsus?  g.gif  visgi sviesi esu o antakiai tamsoki tokie... bet is kitos puses galvoju kaip atrodys jei antakius rudai padazysiu o blakstienas juodai dazysiu  bigsmile.gif  (man nieko nera baisiau kaip rudos blakstienos).
vienu zodziu esu pasimetus  frusty.gif

mano nuomone per tamsus , kadangi sviesus plaukai tavo , kad ta ruda zinok nebuna sviesi man ruda net per tamsi vistiek.as visad rudai antakius dazau , o blakstienas juodai
biggrin.gif juodu antakiu dazu bijau kajp nezinia ko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 16 kovo 2009 - 18:38