Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

Sveikos biggrin.gif skaitinėjausi forumiuke ir 5nį apsilankaiu pas Jamuną . ką gi, galiu tik pasidžiaugti, padirbėjo iš tiesų fanatstiškai. niekada nebūčiau pagalvojus, kad galiu turėti tokius nuostabius antakiukus bigsmile.gif ax.gif smile.gif labai super, dėkoju tau, Jamuna! mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif noriu paklaust,kiek dabar Vilniuje kainuoja susitvarkyt biggrin.gif pas meistre antakius?visada pati bandziau,plaukeliai pas mane gana ilgoki,pasipesioju,styro kiekvienas kas sau...dabar suzinojau,kad galima su zele sutept,bet noreciau kitokios truputi antakiu formos,bet man iskilo klausimas,jei jie pas mane eina lanku,bet as noriu,kad virsutinis kampas kiltu i virsu,bet ar tai imanoma?man labai grazu,priduoda veidui dziaugsmingumo...o pas mane atvirksciai,lankas leidziasi...
Jamuna,kokios pas tave kainos?ir kur tu dirbi?
Atsakyti
as pesioju pati ir nematau cia problemos,kai pasidarai taip turi nereikia sukti galvos kad per ryski spalva,negrzi forma ar padare antakius kaip breznevo biggrin.gif
Atsakyti
O as pati nemoku... ax.gif O kokius dazus perkat?
Atsakyti
QUOTE(salotytia @ 2009 03 03, 15:08)
as pesioju pati ir nematau cia problemos,kai pasidarai taip turi nereikia sukti galvos kad per ryski spalva,negrzi forma ar padare antakius kaip breznevo biggrin.gif

na nzn, laimingos tos, kurios gali pačios juos susitvarkyti ir nesuka sau dėl to galvos. kažkada ir aš galvojau, kad sugebu geriausiai už visus tą darbą atlikti.. nes tikrai ne vieną kartą esu "nudegus", o paskui atsiauginti būna labai sudėtinga doh.gif
mano antakiai natūralia forma eina lankeliu, o viršutinis kampukas yra labai neryškus, o aš norėjau jų "aštresnių', kad varnele būtų, tada veido bruožai labiau išryškėja (bent jau mano nuomone). ir tikrai jau maniau, kad neįmanoma išgauti tokios formos su mano antakiukais, o vat jamuna tą įgyvendino 4u.gif (čia ne reklama, tiesiog tikrai esu labai patenkinta ir laiminga rezultatais biggrin.gif tongue.gif ) ir dabar pažiūrėjus į veidrodį nebegalvoju "hmm, galėtų būti jie tokie ar aukščiau, gal platesni ir pan.., o plačiai biggrin.gif nes esu PAGALIAU patenkinta savo antakiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2009 02 09, 10:58)
Man labiausiai patinka Aleksoto Maxima bazėje, Safari sun salone pas manikiūrininkę Romą.  wub.gif

As irgi pas Roma lankydavausi, bet pasidare per toli is silainiu vazineti tai vietoj susiradau smile.gif Na bet kas arciau aleksoto gyvena, tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
As prie 25mecio turgaus kaune tvarkaus antakius, labai patinka, tikrai graziai sutvarko 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos su Kovo 8-aja 4u.gif Gal galite parasyti i a.z numeriukus kur tvarkotes anktakius Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 07, 12:02)
As prie 25mecio turgaus kaune tvarkaus antakius, labai patinka, tikrai graziai sutvarko  4u.gif

Kurioj cia vietoj ir pas ka? Man butu visai netoli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 03 01, 22:42)
Sveikos  biggrin.gif  skaitinėjausi forumiuke ir 5nį apsilankaiu pas Jamuną . ką gi, galiu tik pasidžiaugti, padirbėjo iš tiesų fanatstiškai. niekada nebūčiau pagalvojus, kad galiu turėti tokius nuostabius antakiukus  bigsmile.gif  ax.gif  smile.gif  labai super, dėkoju tau, Jamuna!  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Džiaugiuosi, kad patiko.Ačiū disiel, iki greito. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur jamuna dyrba ?koks raj.? ax.gif
Atsakyti
<Piene> gal gal galima tiksliau, kur ir kontaktus? smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti