Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(lotute @ 2006 05 09, 03:57)
orai darbar tenai tokie patys, kaip ir čia pas mus Lietuvoje  mirksiukas.gif

Kad as siuo metu ne Lietuvoje, o Islandijoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 05 09, 12:53)
Kad as siuo metu ne Lietuvoje, o Islandijoje  blush2.gif

nezinojau blush2.gif
Atsakyti
orai buvo tikrai labai fainai-termometras rode apie 27, bet siap nebuvo labai labai karsta, nors kai keliata dieneliu drybsojau prie baseino-tai man-neimanoma isgulet buvo-karsta.
Vakarais man reikedavo svarkiuko, bet irgi ne visada....
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2006 05 09, 11:51)
orai buvo tikrai labai fainai-termometras rode apie 27, bet siap nebuvo labai labai karsta, nors kai keliata dieneliu drybsojau prie baseino-tai man-neimanoma isgulet buvo-karsta.
Vakarais man reikedavo svarkiuko, bet irgi ne visada....

O, tai puiku! As per didelio karscio nemegstu, man apie 20 laipsniu geriausia. thumbup.gif
Tai gal savo velvetini svarkeli visgi pasiimsiu vakarui. Dekui Deine uz atsakyma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 05 09, 17:39)
O, tai puiku! As per didelio karscio nemegstu, man apie 20 laipsniu geriausia.  thumbup.gif
Tai gal savo velvetini svarkeli visgi pasiimsiu vakarui. Dekui Deine uz atsakyma.  mirksiukas.gif

Ir su basutem ar slepetem pats tas....bent jau as nesusalau... blush2.gif
Atsakyti
Užteks ir man 27 laipsnių karščio, nors gal sušils iki birželio 11 d. labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 10, 08:53)
Užteks ir man 27 laipsnių karščio, nors gal sušils iki birželio 11 d. labiau ax.gif

ryt Maljorkoje 23 laipsniai silumos, tai oras nekoks ax.gif
Atsakyti
reikės kailinius vilktis. TAI AR VAŽIUOJATE KAS NORS BIRŽELIO 11 D. ???? ax.gif Jaučiu, kad iš forumiečių tik aš viena...
Atsakyti
kukū blush2.gif
Atsakyti
Buvom panasiu laiku Maljorkoje (birzelio 20d). Oras dabar pats tas! Birzelio pabaigoje pakila karstis iki rugpjucio pabaigos. Nors siaip numirti nuo karscio neimanoma biggrin.gif Pastovus vejukas nuo juros maloniai vesina:)

I koki regiona Maljorkos Vilmabin vaziuoja? Mes buvom El Arenal
Atsakyti
Ten pat, ten pat. Girdėjau, kad labai triukšminga, bet kadangi nepasižymim pinigų pertekliumi, tai.... Na ir kaip El Arenalyje ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 15, 08:34)
Ten pat, ten pat. Girdėjau, kad labai triukšminga, bet kadangi nepasižymim pinigų pertekliumi, tai.... Na ir kaip El Arenalyje ? wub.gif

Super! Tikrai yra kas veikti! Triuksmo 2x maziau nei Palangoje. Bent jau mums taip pasirode. Salia vandens parkas. Geras susiekimas su Palma... Geriau parasyk kas konkreciai tave domina - butinai atsakysiu... 4u.gif
Atsakyti