Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

dar keletas vaizdu, nakti papludymyje
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 03, 08:44)
O kokiame viešbutyje gyvenai El Arenalyje ? Aš užsisakiau Gracia, išskrendam birželio 11 d. Dabar gailiuos, kad paskubėjau, bet kaip nors ištversiu ....

mes esame buvę biržely Alcutijoje ir pataikėme ant moskitų.linkiu kad tas sezonas nebūtų prasidėjęs doh.gif .saugokis vagių,pinigus laikyk tik seife.
Atsakyti
Na, mes pinigų seife nelaikėm, nes viešbutis neteikė tokios paslaugos. Bet nieko, grįžom neapvogti smile.gif O ir šiaip nesam gatvėj susidūrę su vagimis. Aišku, nesinešiojom kasdien į paplūdimį fotoaparato ar daug pinigų, viską laikėm viešbuty, stalčiuj. O maudytis irgi eidavom tik atskirai, kad kažkas liktų su daiktais mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,
as tika grizau is maljorkos-esu labai labai patenkinta kelione, kadangi nesulaukiau jokiu komentaru, dvejojau ir baiminausi, bet ispudziai patys geriausi....
Jei kas kam svarbu klauskit...vis tiek dar grisiu papasakot daugiau..., pasidalint nuotraukom... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mes isvykstame i Maljorka uz 8 dienu. Laukiam nesulaukiam. 15d. issilaikau paskutini egza, dar 16d. ryte speju nulekt pasigrazinti ir pavake isskrendam. Apsistosime prie Palmos, viesbuti sakemes atskirai per interneta - Grouphotel Playja De Palma Spa&Resort, 4* su pusryciais. Gal kas esat buve? rolleyes.gif

Deine, koks oras buvo? Vakarais ir naktim ar nesalta? Ka rekomenduoji pasiimt- tik vasariskus rubus ir basutes ar ir koki svarkeli vakare uzsimesti? O kaip vanduo juroj? Turbut dar saltas?
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 05 08, 19:10)

Deine, koks oras buvo? Vakarais ir naktim ar nesalta? Ka rekomenduoji pasiimt- tik vasariskus rubus ir basutes ar ir koki svarkeli vakare uzsimesti? O kaip vanduo juroj? Turbut dar saltas?

orai darbar tenai tokie patys, kaip ir čia pas mus Lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 09 gegužės 2006 - 07:57
O tai gal birželį bus šilčiau , nes aš labai mėgstu šilumą ????... O kaip gintis nuo moskitų ? Mes kaip buvom Tunise, tai irgi saugojom savo daiktus, maudytis ėjom atskirai, kadangi buvom tik dviese su vyru, tai liūdnoka maudytis po vieną, bet manau būtų liūdniau, jei nušvilptų kamerą ar fotiką su visais įspūdžiais blink.gif
O GAL KAS SKRENDATE BIRŽELIO 11 D. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabin: 09 gegužės 2006 - 09:25
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 09, 09:24)
O tai gal birželį bus šilčiau , nes aš labai mėgstu šilumą ????... O kaip gintis nuo moskitų ? Mes kaip buvom Tunise, tai irgi saugojom savo daiktus, maudytis ėjom atskirai, kadangi buvom tik dviese su vyru, tai liūdnoka maudytis po vieną, bet manau būtų liūdniau, jei nušvilptų kamerą ar fotiką su visais įspūdžiais blink.gif
O GAL KAS SKRENDATE BIRŽELIO 11 D. ?

Orai nebus kitokie nei pas mus Lietuvoje, tai kazkokio ypatingo oro nesitikėk, mes tai maudeme kartu blink.gif
Atsakyti
O aš galvojau, kad bus šilčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 09, 10:03)
O aš galvojau, kad bus šilčiau blush2.gif

mes vaziavom praeitu metu liepa tai ora buvo tokie patys kaip ir cia Lietuvoje. Katik paziurejau kokie orai Maljorkoje tai raso 21, tai ne ka karsciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad nelytų ir būti geros nuotaikos, nesigadinti jos dėl smulkmenų ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Va, jaunesnis sūnus nelabai be mamos lieka, tai nežinau, kaip visai savaitei mane išleis. Močiutei dar nieko nesakėm, kad važiuojam ax.gif Kad anūkėliai teks dar šiemet pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 09, 11:56)
Svarbiausia, kad nelytų ir būti geros nuotaikos, nesigadinti jos dėl smulkmenų ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Va, jaunesnis sūnus nelabai be mamos lieka, tai nežinau, kaip visai savaitei mane išleis. Močiutei dar nieko nesakėm, kad važiuojam ax.gif Kad anūkėliai teks dar šiemet pažiūrėti ax.gif

viskas ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti