Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Kazkas klause apie automobilio nuomos kainas rolleyes.gif Mes uz 3 paras sumokejom 119 euru (gal ir pigiau galima rasti, bet reikia buti budriems, kad neisiulytu su nepilnu draudimu), nuomavom nauja Skoda Fabia dyzeliuka, degalu kainos praktiskai panasiai kaip pas mus - dyzelis 1,27 euro buvo
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 10, 17:18)
Nu bet labai jau nenoriu aš ton Koridon  unsure.gif

Ir ne veltui.... biggrin.gif

QUOTE(*plepute* @ 2008 07 10, 18:24)
As irgi nenorejau, bet vienas protingas zmogus pasake: "Reikia!" biggrin.gif
Is tiesu tai vaizdas tikrai grazus. Estetiskai ten viskas. Kraujo praktiskai nesimato, o visas veiksmas toks neitiketinas, kad kuriam laikui prarandi tikroves jausma ir atrodo, kad ziuri filma... Aisku, gyvuno gaila. Bet viena karta pamatyti kas tai yra, manau, tikra verta. Tokios gracijos, plastikos  nemaciau nei sokiuose, nei balete, nei dar kur nors smile.gif Korida - tai tarsi gyvuno ir zmogaus sokis...

O aš mačiau tik vargšo buliuko kankinimą - visą koridą praverkiau ir daugiau į tokį "šou" gyvenime neisiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 07 11, 14:50)
O aš mačiau tik vargšo buliuko kankinimą - visą koridą praverkiau ir daugiau į tokį "šou" gyvenime neisiu...  ax.gif

Aš irgi toks jautrios sielos žmogelis, tai jaučiu žliumbčiau ir sirgčiau ne už matadorą (ar toreodorą, ai painioju aš juos) , o už bulių - kad tą žmogų subadytų negyvai mad.gif
Atsakyti
Sakykite, gal zinote kas ar daznai vaziuoja autobusai is Palmos i Alcudia? Mes atostogausime spalio pradzioje, o lektuvas leisis tik 20 val. Prasau patarimo...
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2008 07 11, 15:57)
Sakykite, gal zinote kas ar daznai vaziuoja autobusai is Palmos i Alcudia? Mes atostogausime spalio pradzioje, o lektuvas leisis tik 20 val.  Prasau patarimo...

Pirkite Transferą iki Alcudijos nuo Palmos oro uosto wink.gif
Jie važinėja dažnai ir ilgai. kol skraido lėktuvai....

Atsakyti
Nu chebryte, kokie mes šiais metais šaunuoliai clap.gif clap_1.gif bis.gif lithuania.gif thumb_yello.gif yess.gif first.gif Suaktyvėjome hihihi.gif
Beveik pripliurpėme 1 temą iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 11 liepos 2008 - 16:12
QUOTE(Sviripilė @ 2008 07 11, 14:50)
Ir ne veltui....  biggrin.gif
O aš mačiau tik vargšo buliuko kankinimą - visą koridą praverkiau ir daugiau į tokį "šou" gyvenime neisiu...  ax.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 07 11, 15:48)
Aš irgi toks jautrios sielos žmogelis, tai jaučiu žliumbčiau ir sirgčiau ne už matadorą (ar toreodorą, ai painioju aš juos) , o už  bulių - kad tą žmogų subadytų negyvai mad.gif

Nu as irgi jautruole gyvenime, bet neverkiau unsure.gif Ir korida man patiko cool.gif Ir buliaus buvo gaila, bet vis tiek patiko. ..
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 07 11, 17:07)
Nu chebryte, kokie mes šiais metais šaunuoliai clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  lithuania.gif  thumb_yello.gif  yess.gif  first.gif Suaktyvėjome  hihihi.gif

Aha, super, nes tikrai galvojau, kad nei foto matysiu, nei info jokios nebus šiemet, nes retai kas skrenda Maljorkon unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš irgi noriu delfinus pamatyt laugh.gif
Atsakyti
Vistiek nedaug keliaujanciu i maljorka...
O mes uz 9 dienu busim jau ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2008 07 11, 19:46)
Vistiek nedaug keliaujanciu i maljorka...
O mes uz 9 dienu busim jau ten  wub.gif

O man dar pusantro mėnesio unsure.gif
Bet iki tol dar pabūvosiu Sicilijoje, tai tikiuos, kad Maljorkoje įdomiau bigsmile.gif Kad paskui nenusivilt biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti