Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(matroskinas @ 2005 08 20, 10:57)
Kiek tiems dičkiams metų? Šiaip skrydis yra su LAL'u, o jie teikia paslaugą piliečiams iki 12 metų - palydėjimas iki lėktuvo. Vat su palydėjimu iš lėktuvo nežinau, kaip tas yra...

Kaip suprantu jiems 8 ir 7 metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2005 08 20, 12:31)
Kaip suprantu jiems 8 ir 7 metai  4u.gif

Teisingai apskaiciavai Vedeja mirksiukas.gif .
Jau snekejau su Linaj, ji skrenda su savo seimyna i Mallorca, tai sake paziures ir maniskius, kad jie ten nepasiklystu kur oro uoste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Didziulis aciu Linaj wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gabija L @ 2005 08 20, 15:08)
Teisingai apskaiciavai Vedeja  mirksiukas.gif .
Jau snekejau su Linaj, ji skrenda su savo seimyna i Mallorca, tai sake paziures ir maniskius, kad jie ten nepasiklystu kur oro uoste thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Didziulis aciu Linaj  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

prasom prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2005 08 20, 19:51)
prasom prasom mirksiukas.gif

Laukiam, nesulaukiam thumbup.gif Palydekit prasom iki isejimo blush2.gif O ten jau pasitiksim,ir atsidekavosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 08 19, 08:28)
Aš dar ir dabar kiekvieną dieną žiūriu į nuotraukas ir prisimenu puikiai, tiesiog nerealiai praleistą laiką Maljorkoje thumbup.gif  Pabuvau tikrai rojuje tongue.gif Jei kitais metais išeis, būtinai ir vėl ten varysiu. Tik aišku su draugelkom, nes nuotykiai bus tikrai garantuoti tongue.gif

Aš lygiai taip pat, atsiverčiu albumą, pasižiūriu, labai man ten patiko. Buvau jau senokai prieš 5 metelius, bet įspūdžiai dar dabar labai gyvi. Jau sutarėm su draugais, kad kita vasarą vėl varysim pasitūsinti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 21 rugpjūčio 2005 - 11:16
Sveikutes mergytes 4u.gif

As pries 2 metuku irgi buvau pora vasareliu is eiles atostogavau Maljorkoje. Oi kaip patiko smile.gif nerealiai. Pirma karta kai buvau ir reikejo isvaziuoti, tai net verkiau, kai mazas vaikiukas tongue.gif dabar tik juokas ima. Siaip mes gyvenome El Renalyje. Mediodos viesbuty. Buvo labai geras, ir maitinimas ir kambarys thumbup.gif . Su vyru tusindavomes kiekviena diena klube " Riu palace" Ten ir susipazinom su vietiniais maljorkieciais, jie barmenai buvo. Buvo geros atostogos thumbup.gif Na dabar neka blogiau gyvenu irgi siltai prie tos pacios vidurzemio juros. Bet tas atostogas prisimenu su malonumu tongue.gif
Atsakyti
na ir man visai nieko Maljorka, tik gamta palyginus su Kreta skurdesne verysad.gif
o visa kita thumbup.gif ir vanduo, ir vacation1.gif ir vacation4.gif
Atsakyti
Na pabuvojome ir mes tam grazuciam rojuje ax.gif
Visu pirma patarimas-neapsistokite Plamoje, nes visgi taiyra didmiestis ir tikrojo salos grozio ten neimanoma pamatyti.
Mes patys buvome Paguera, kuri yra antras pagal grazuma resortas visoje maljorkoje.
Butinai ishsinuomuokine motoroleri arba masina ir pasivazinekite po apylinkes,ten,kur nera turistu,kur gali skinis citrinas, papajas ir migdolus nuo medziu,kur uzvaziaves ant kalno pamatai tooojkius vaizdus,kad nuo grozio norisi verkti...
Minusas vienintelis-be galo daug zmoniu kurortiniuose miesteliuose blink.gif

Zodziu,isimylejom sala, tikrai grisim,o foto yra cia
http://www.kodakgall...=1&sort_order=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 05 rugsėjo 2005 - 11:25
Na ka galiu pasakyt g.gif Jei vaziuojat i maljorka,tai draugiskas pasiulymas,neapsitokite Arenalyje schmoll.gif
As pati gyvenu Maljorkoje ir tikrai yra labai nuostabiu vietu thumbup.gif ,poilsiui pramogom ir t.t. bet kaip pastebejau lietuvos agenturos visus siuncia i Arenal doh.gif sad.gif nesuprantu kodel g.gif viesbuciai baisus,zmones ir nekokie schmoll.gif daug vagysciu,privaziave visokiu brudu protest.gif doh.gif

Jei cia vaziuosit ,tai butinai aplankykit Formentor(ramu,ir labai grazu,tikrai paliks gera ispudi mirksiukas.gif ) Puerto Pollensa,Cala rajada ,Cala santany,Porto colom,Porto petro... thumbup.gif As kiekviena kart kai pro ten vaziuoju ,pamatau kazka naujo,nes tikrai nuostabios vietos,ir grazus vaizdeliai 4u.gif ,Pagueroje irgi grazu ,bet neturi nieko bendro su siais isvardintais miesteliais blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes buvom apsistoje Felanitx pas mano seseri thumbup.gif Turejo automobili tai teko beveik visus miestelius aplankyti thumbup.gif Visur buvo idomu, tiek sostinej, tiek mazesniuose miesteliuose smile.gif
Atsakyti
chica de mallorca, gal galetum parasyti kaip pagaminti paeja? ax.gif nu tiesiog gardumelis buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2005 09 12, 14:14)
chica de mallorca, gal galetum parasyti kaip pagaminti paeja? ax.gif nu tiesiog gardumelis buvo  mirksiukas.gif

Na ziurint kokios paejos norit essen.gif nors tiek su juros gerybemis ,tiek su mesa yra daroma taip pat mirksiukas.gif
reikia turet didele keptuve g.gif na gal matei cia ispanijoj kokia ji turi but?nors lietuvoj tokiu dar nebuvau macius...
tai va pirma truputy aliejaus(labai nedaug) sudet juros gerybes arba mesa ,darzoves cesnakai,pomidorai,paprika(na mesa, juros gerybes ,darzoves pagal skoni)prieskoniai,prieskoniniai dazai,geltoni tokie,nezinau lietuvisko pavadinimo blush2.gif kai viskas truputy apkeps ipilk vandens,(priklausomai kiek zmoniu valgysit)ant keturiu personu 4 stiklines vandens g.gif ,palaukt kol uzvirs,ir paskui pilt ryzius,taip pat ,kaip ir vandeni 4 zmones keturios stiklines rolleyes.gif na ir laukt kada isigers vanduo i ryzius ,jei jau ryziai yra miksti(neistize)tai galima det ant stalo ir essen.gif na ir viskas turbut blush2.gif tikiuosi paaiskinau :4u:nors jei kas neaisku klausk blush2.gif Nors kita kart kai busit Maljorkoje pranesk,parodysiu kaip reikia daryt mirksiukas.gif biggrin.gif
Nes kai buvom orouoste,labai buvau issigandus del vaiku,tai net nepakvieciau ant kavutes blush2.gif na bet kita kart pasitaisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti