Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Makalius @ 2008 07 09, 16:18)
Oi, tai kaip gerai tadaaaaa blush2.gif  biggrin.gif

Aha hihihi.gif Ten kas 30 metru stovi darbuotojai, kurie priziuri, kad nebutu fotkinama ir saukia ant turistu, nes visur tik ir girdisi kaip vyksta fotosesijos lotuliukas.gif Svarbu prie ju nefotografuoti, o tarpuose, kur ju nera, galima drasiai tai daryti. Nors maciau, kaip darbuotojas saukia, turistas ziuri jam i akis ir ... nufotkina ji laugh.gif Darbuotojas is pykcio vos nesprogo, o turistas greitai pasisalino. Esu tikra, kad turistas buvo rusas ir isgeres, kitaip nepaaiskinsi tokio naglumo hihihi.gif

Ech, apie Maljorka man liko tiek graziu prisiminimu wub.gif Makaliau, pabandyk suzinoti ar tuo metu, kai busi, vyks korida ir jei vyks, butinai, butinai ten apsilankykite. Viena karta pamatyti tai savo akim tikrai verta (tik buna ji saloje retai...) Neprisimenu kada tu vaziuoji, bet jei rugpjuti, turi sansu pakliuti i neblogus renginius, nes saloje atostogaus karaliskoji seima ir tokia proga i Maljorka suvaziuoja geriausi Ispanijos aktoriai ir kiti pramogu verslo atstovai.
As ten visus pinigus isleidau ekskursijom ir renginiams. Nesigailiu. Iki dabar liko jausmas, kad prisilieciau prie sios salos sirdies, pamaciau ja visokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2008 07 09, 16:46)
Mes irgi bandysim keliauti i Maljorka, bet rugsejo men. Kaip tik bus paskutinis skrydis siais metais rugsejo 7 d., tai i ji ir bandysim papulti ax.gif

Paskutinis Teztour/Flylal skrydis rugsėjo 28 d.
Atsakyti
Mes varom Rugpjucio 24-31 dienomis. Reiks paziureti internete, kas vyks tuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godaite @ 2008 06 27, 21:20)
Radau viešbučio pavadinimą
Iberostar Playa de Muro Village labai gražus, pritaikytas šeimoms su vaikais.  Kambariai suites tipo. Tik renovuotas žodžiu tikrai liuks, bet jei planuojate daugiau pakeliauti, tai visai nereikia to prabangaus kambario, vistiek tik miegoti į jį pareini.

O kiek jus sumokejote uz automobilio nuoma?
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2008 07 10, 11:49)
O kiek jus sumokejote uz automobilio nuoma?

mane irgi tai domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 07 10, 09:30)
Ech, apie Maljorka man liko tiek graziu prisiminimu wub.gif Makaliau, pabandyk suzinoti ar tuo metu, kai busi, vyks korida ir jei vyks, butinai, butinai ten apsilankykite. Viena karta pamatyti tai savo akim tikrai verta (tik buna ji saloje retai...) Neprisimenu kada tu vaziuoji, bet jei rugpjuti, turi sansu pakliuti i neblogus renginius, nes saloje atostogaus karaliskoji seima ir tokia proga i Maljorka suvaziuoja geriausi Ispanijos aktoriai ir kiti pramogu verslo atstovai.
As ten visus pinigus isleidau ekskursijom ir renginiams. Nesigailiu. Iki dabar liko jausmas, kad prisilieciau prie sios salos sirdies, pamaciau ja visokia rolleyes.gif

Nu bet labai jau nenoriu aš ton Koridon unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 10, 17:18)
Nu bet labai jau nenoriu aš ton Koridon  unsure.gif

As irgi nenorejau, bet vienas protingas zmogus pasake: "Reikia!" biggrin.gif
Is tiesu tai vaizdas tikrai grazus. Estetiskai ten viskas. Kraujo praktiskai nesimato, o visas veiksmas toks neitiketinas, kad kuriam laikui prarandi tikroves jausma ir atrodo, kad ziuri filma... Aisku, gyvuno gaila. Bet viena karta pamatyti kas tai yra, manau, tikra verta. Tokios gracijos, plastikos nemaciau nei sokiuose, nei balete, nei dar kur nors smile.gif Korida - tai tarsi gyvuno ir zmogaus sokis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 10 liepos 2008 - 17:25
Vistiek neisiu blush-anim-cl.gif laugh.gif
Gyvūno gaila....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 10, 18:40)
Vistiek neisiu blush-anim-cl.gif laugh.gif
Gyvūno gaila....... smile.gif

Ot koks uzsispyres laugh.gif Na, gal tau ten bunant, net nebus koridos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 10 liepos 2008 - 19:08
QUOTE(*plepute* @ 2008 07 10, 20:07)
Ot koks uzsispyres laugh.gif Na, gal tau ten bunant, net nebus koridos smile.gif

Bet tuoj va reiks pažiūrėt, kas bus smile.gif o kaip ieškot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 10, 20:26)
Bet tuoj va reiks pažiūrėt, kas bus smile.gif o kaip ieškot unsure.gif

Deja, nezinau. Apie korida musu gide suzinojo tik pries savaite. Kiek supratau, ten viskas paskutine minute paskelbiama. Todel tavo vietoj ko gero bandyciau visaip ieskoti internete, o taip pat kreiptis i tas tur.agenturas, kurios turi ten savo gidus ir bandyti tokiu budu kazka suzinoti... unsure.gif
Atsakyti
Ai, gal jei kokia įžymybė atvarys, tai bus plakatų visur smile.gif
Atsakyti