Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Makaliau, per kur rezervavai viešbutį ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Doncia @ 2008 07 02, 13:26)
Makaliau, per kur rezervavai viešbutį ir kiek kainavo?

Per www.booking.com , mokėjom 800 eurų už mus abu (tiksliau, dar nemokėjom - reiks mokėt atvykus smile.gif ). Įskaičiuota pusryčiai ir vakarienė, pageidavomuose paprašėm kambario su vaizdu į jūrą, tai ai, galvojam, gal įvykdys jie mūsų prašymą biggrin.gif
Iš esmės per www.saintmichel.net (jų puslapis) galima buvo pigiau gaut (720 eurų, kaip išankstinė rezervacija) , bet nepriėmė mūsų kortelių..... Nei mano, nei tetos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 02 liepos 2008 - 12:30
QUOTE(Makalius @ 2008 07 02, 14:25)
Čia kurioj vietoj toks grožis?  bigsmile.gif

Man labai gėda blush2.gif , bet aš neprisimenu kurioj vietoj fotkinau doh.gif Mus draugai vežiojo po salą, tai kažkaip man neužsifiksavo kurioj tiksliai čia vietoj rolleyes.gif (čia arba kažkur aplink Santa Ponsa, arba prie Andratx mastau.gif ), nes vieną dieną nuo Pagueros į vieną pusę važiavome, kitą dieną į kitą ax.gif ), tai va kažkur ten. Mus pro keliukus visokius serpantininius kaip pravežė užvežė swoon.gif irnesakyk.gif , o aš tik kad pyškinu su fotiku, kad pyškinu, kelio nematau, tik vaizdais alsuoju hihihi.gif

Va čia tai iš Andrax apylinkų
Atsakyti
Siaubas kaip gražuuuu swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 07 02, 16:32)
Va čia tai iš Andrax apylinkų

Matosi ten vienas toks Majorkos seniausių bokštų smile.gif biggrin.gif
šiaip tas kelias vakarine pakrante palei jūrą link Formentor man yra pats pačiausias vaizdų atžvilgiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos ir keliautojai 4u.gif mes irgi rugpjucio gale i maljorka ruosiames biggrin.gif laukiu nesulaukiu tik vat turiu viena klausimeli, gal atsakysit kas buvot ir zinot: mes gyvensim pacioje salos apatineje dalyje, apie 50 km nuo aerouosto. Gal zinot, kiek galetu kainuoti vienam zmogui kelione autobusu nuo Palmos iki tos pietines dalies? Buciau labai dekinga, nes dabar nezinom ar geriau vaziuoti autobusu ar nuomot masina.
Atsakyti
QUOTE(milzan @ 2008 07 02, 16:41)
Sveikos keliautojos ir keliautojai  4u.gif  mes irgi rugpjucio gale i maljorka ruosiames  biggrin.gif  laukiu nesulaukiu tik vat turiu viena klausimeli, gal atsakysit kas buvot ir zinot: mes gyvensim pacioje salos apatineje dalyje, apie 50 km nuo aerouosto. Gal zinot, kiek galetu kainuoti vienam zmogui kelione autobusu nuo Palmos iki tos pietines dalies? Buciau labai dekinga, nes dabar nezinom ar geriau vaziuoti autobusu ar nuomot masina.

Kaip vadinasi miestas?

Galit su transferu gal važiuot, maršrutinis autobusas, kuris nuveža iki vietos (viešbučio, vilos ar apartamentų) smile.gif
Atsakyti
Miestas tai Colonia Sant Jordi, kazkas tokio blush2.gif O tie transferai kiek galetu kainuoti zmogui?
Atsakyti
Velnias, net nerandu tokio miestelio unsure.gif
http://www.palma-air...-transfers.com/
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 07 02, 13:29)
Per www.booking.com , mokėjom 800 eurų už mus abu (tiksliau, dar nemokėjom - reiks mokėt atvykus smile.gif ). Įskaičiuota pusryčiai ir vakarienė, \

O cia keliu * viesbutis?
Atsakyti
dar 17 dienu ir busim maljorkoj wub.gif thumbup.gif
vaizdai jusu ideti stulbinantys, tai kuo toliau, tuo vis labiau noris greiciau ten atsidurti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 07 02, 17:05)
O cia keliu * viesbutis?

3 žvaigždžių, va fotogalerija ir aprašymas:

Hotel Cala Ratjada, HSM Regana
Atsakyti