Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Myliu_keliones @ 2008 06 26, 20:29)
Kokiam viesbutyje, jei nepaslaptis?

Į šitą wink.gif

Vaizdai tai žada būti daug gražesni, negu Kretos unsure.gif Na, viešbučio teritorijoje hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 26 birželio 2008 - 19:54
As buvau ir Kretoje, ir Maljorkoje, bet taip vienareiksmiskai pasakyti, kur labiau patiko, negaleciau g.gif Kiekviena kelione savai suzavejo, ir abiem likau labai patenkinta, niekuo nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
Aš Maljorkoj buvau Calla Millore, Veronicos viešbuty smile.gif Tai man patiko wub.gif Labai patiko jūros vanduo, pasakiško skaidrumo thumbup.gif wub.gif

Šiaip Kreta didesnė sala ir ten yra daugiau ką pamatyti, kad ir Samarijos tarpeklis, Santorini sala ir t.t. O Maljorkoj mažiau unsure.gif Bet vistiek Maljorka man labai gerus prisiminimus paliko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crystal: 27 birželio 2008 - 12:24
Taip, Maljorkoje yra mažiau ką pamatyti, todėl jai pilnai pakanka savaitės drinks_cheers.gif Bent jau mes taip manome.....

Planuojam nuomotis mašiniuką, pirmą kartą gyvenime help.gif Nu bet įspūdžių užtat buuuus thumbup.gif Tikiuosi, viskas gerai praeis yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 27, 13:30)
Taip, Maljorkoje yra mažiau ką pamatyti, todėl jai pilnai pakanka savaitės drinks_cheers.gif Bent jau mes taip manome.....

Planuojam nuomotis mašiniuką, pirmą kartą gyvenime help.gif Nu bet įspūdžių užtat buuuus thumbup.gif Tikiuosi, viskas gerai praeis yess.gif

Mus tai gidas gąsdino, koks ten komplikuotas eismas g.gif
Atsakyti
Būtent, mes irgi buvom savaitę. Gal todėl ir neatsibodo biggrin.gif Mašiną ir mes nuomojomės. Nebaisus tas eismas, visur taip gąsdina 4u.gif Ir dar iš savo miestelio plaukėm laivu, ten gražūs vaizdai buvo wub.gif
Atsakyti
Mes tai neplanuojam važiuot į didelius miestus, mes planuojam tik į visokius kaimelius, gamtą, kalnus, ir panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 06 27, 13:34)
Mus tai gidas gąsdino, koks ten komplikuotas eismas  g.gif

Pasakos... ramiai ten vvisi važinėja ax.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 06 27, 13:39)
Mes tai neplanuojam važiuot į didelius miestus, mes planuojam tik į visokius kaimelius, gamtą, kalnus, ir panašiai smile.gif

Būtų neblogai važiuot ir į didelius miestus ypač su tokiu fantastiniu žmonijos išardimu kaip GPS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 06 27, 14:31)
Būtų neblogai važiuot ir į didelius miestus ypač su tokiu fantastiniu žmonijos išardimu kaip GPS  biggrin.gif

Tokio fantastinio išradimo neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 27, 14:40)
Tokio fantastinio išradimo neturim biggrin.gif

gal kas iš pažįstamų turi ir gali paskolinti, juk LT praktiškai ennaudojamas dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 06 27, 15:10)
gal kas iš pažįstamų turi ir gali paskolinti, juk LT praktiškai ennaudojamas dalykas  blush2.gif

O gal su automobiliu bus galima išsinuomot mastau.gif
Juk Lietuvoj tai taip glaima padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 27, 15:25)
O gal su automobiliu bus galima išsinuomot mastau.gif
Juk Lietuvoj tai taip glaima padaryt biggrin.gif

aha tik "biešinai" (aš apie LT) kainuoja lotuliukas.gif . Nežinau mano kolegė gavo "nemokamai" beod s iš keliautojų klubo, tik turėjo pažadėt, kad grįžus parašys straipsnį apie kelionę bigsmile.gif
Gal yra toks variantas???
Atsakyti