Del Maljorkos!
Jei imi viesbuti su pusryciais ir vakariene, maistui daugiau neisleisi. Ryte pavalgysi pusrycius ir ciuosi i pliaza. Bent jau as pliaze isbusdavau daug laiko

Kadangi karsta, valgyti diena nesinori. Nusiperki tik vandens, sulciu, etc.
Supermarketuose kainos labai panasios kaip pas mus.
Dabar del pagrindines naktines dalies

Mergaites, bukit labai atsargios

Man pliaze, romantiskai nakti besedint su vokietuku

Kitais kartais buvau atsargesne, jei nelaukdavau jokios simpatijos skambucio, telefona palikdavau namo, pasiimdavau tiek pinigu, kiek man reikedavo vienam vakarui, visus svarbesnius daiktus palikdavau viesbutyje.
Bet viena vakara jau su kitu vokietuku ir vel pliaze , ir vel ispaniukai man nukniauke rankinuka

Po to grizusi i LT, pasakojau ta kolegei, kuri irgi ruosesi vaziuot i MAljorka, tai ji zvenge zvenge is manes, ir jai tas pats atsitiko besedint pliaze nakti su vokietuku

Taigi bukit budrios ir atsargios, jei sedesit nakti pliaze su vokietukais

O su vokietukais todel, kad ten labai daug graziu vokieciu

Iejimas i kluba kainuoja apie 10 euru, gerimai nemokami. Kokteiliai visu spalvu:balti, roziniai, geltoni, raudoni, zydriir etc. Bet neskanus......Paprasiau martinio, man gal is 5 kazkokiu buteliu pyle pyle , supyle

Visur baruose vadinamos "happy hour". Uzisakai viena, gauni antra kokteili nemokamai.
Taigi daug pinigu neisleisit

Svarbiausia sypsena, gera nuotaika ir noras pasilinksmint

Graziu panu ten nera ( vokietes baisuokles), taigi musu lietuvaites ten turi dideli pasisekima.

Geru ispudziu ir smagaus poilsio