Viktute ,
Del Maljorkos!
Jei imi viesbuti su pusryciais ir vakariene, maistui daugiau neisleisi. Ryte pavalgysi pusrycius ir ciuosi i pliaza. Bent jau as pliaze isbusdavau daug laiko , iki kokios 17 val. Tada grizti namo, issimaudai, padrypsai lovyteje, susitvarkai ir eini valgyti vakarienes.
Kadangi karsta, valgyti diena nesinori. Nusiperki tik vandens, sulciu, etc.
Supermarketuose kainos labai panasios kaip pas mus.
Dabar del pagrindines naktines dalies .
Mergaites, bukit labai atsargios
Man pliaze, romantiskai nakti besedint su vokietuku , vietiniai ispaniukai pagriebe rankinuka. Vokietukas buvo greitas ir ateme . Rankinuke buvo ir pinigeliu, ir kosmetikos, ir raktai , ir etc.
Kitais kartais buvau atsargesne, jei nelaukdavau jokios simpatijos skambucio, telefona palikdavau namo, pasiimdavau tiek pinigu, kiek man reikedavo vienam vakarui, visus svarbesnius daiktus palikdavau viesbutyje.
Bet viena vakara jau su kitu vokietuku ir vel pliaze , ir vel ispaniukai man nukniauke rankinuka . Nieko ten svarbaus nebuvo, tik buvo gaila rankinuko.
Po to grizusi i LT, pasakojau ta kolegei, kuri irgi ruosesi vaziuot i MAljorka, tai ji zvenge zvenge is manes, ir jai tas pats atsitiko besedint pliaze nakti su vokietuku
Taigi bukit budrios ir atsargios, jei sedesit nakti pliaze su vokietukais .
O su vokietukais todel, kad ten labai daug graziu vokieciu .
Iejimas i kluba kainuoja apie 10 euru, gerimai nemokami. Kokteiliai visu spalvu:balti, roziniai, geltoni, raudoni, zydriir etc. Bet neskanus......Paprasiau martinio, man gal is 5 kazkokiu buteliu pyle pyle , supyle , padare ale martini
Visur baruose vadinamos "happy hour". Uzisakai viena, gauni antra kokteili nemokamai.
Taigi daug pinigu neisleisit .
Svarbiausia sypsena, gera nuotaika ir noras pasilinksmint
Graziu panu ten nera ( vokietes baisuokles), taigi musu lietuvaites ten turi dideli pasisekima.
Geru ispudziu ir smagaus poilsio
na labai gerai .... gerai, kad nebus brangu, gerai, kad daug graziu vyru ir negraziu moteru
aciu urtike955 uz kkonsultacija
aciu urtike955 uz kkonsultacija
QUOTE(Viktute @ 2005 08 04, 14:15)
o kaip ten su kainomis, neturiu omenyje automobiliu ir gultu nuoma, nes, manau, kad ir be ju galima apseit. bet jei perki kelialapi su pusryciais ir vakariene kokiai savaitei, tai kiek vienam reikia pinigu pasiimti?
nu pvz., kiek ten kainuoja patupeti papludimio bare arba nueiti i diskoteka, vietinis maistas? na ir pan.
nu pvz., kiek ten kainuoja patupeti papludimio bare arba nueiti i diskoteka, vietinis maistas? na ir pan.
Kažkaip mes nesinuomavom, tai net nesidomėjau, tik žinau, kad vienai dienai kainuoja maždaug nuo 28-354 EUR.
Gultų taip pat nesinuomavom, turėjom savo kilimelius, tokius šiaudinius, jų ten vietoje galima nusipirkti. kainas matėme nuo 1-1,85 EUR. O gultų nuoma apie 3-4 EUR vienai dienai. Gidas sakė, kad jei išeini iš pliažo, tuomet vėl iš naujo reikia mokėti.
Picų kainos nuo 5 ir daugiau EUR. Alaus apie 2-3 EUR.
Buvom sostinės klube Titos. Įėjimas kainuoja 15 EUR už tą sumą duoda du bet kokius gėrimus. Šiaip El Arenalyje yra trys klubai, kur įėjimas kainuoja 20 EUR, bet ten gauni dovanų (maikučių, kuprinių ir t.t.), lakstai po juos visus ir geri kiek širdis trokšta.
Į kitus klubus įeini ir duoda kažkokią kortelę, kurioje barmenas atžymi kiek ką išgeri. Kokteilių kainos apie 4-4,5 EUR. Bet, kaip jau minėjo, jie už vieną sumą gali duoti du kokteilius. Mums porą vakarų pasisekė. Už 4 EUR galėjom gerti ką norim ir kiek norim
O šiaip kainos kaip ir Lietuvoje, tik eurais.
QUOTE(vedeja @ 2005 08 05, 19:25)
Kažkaip mes nesinuomavom, tai net nesidomėjau, tik žinau, kad vienai dienai kainuoja maždaug nuo 28-354 EUR.
Gultų taip pat nesinuomavom, turėjom savo kilimelius, tokius šiaudinius, jų ten vietoje galima nusipirkti. kainas matėme nuo 1-1,85 EUR. O gultų nuoma apie 3-4 EUR vienai dienai. Gidas sakė, kad jei išeini iš pliažo, tuomet vėl iš naujo reikia mokėti.
Buvom sostinės klube Titos. Įėjimas kainuoja 15 EUR už tą sumą duoda du bet kokius gėrimus. Šiaip El Arenalyje yra trys klubai, kur įėjimas kainuoja 20 EUR, bet ten gauni dovanų (maikučių, kuprinių ir t.t.), lakstai po juos visus ir geri kiek širdis trokšta.
Į kitus klubus įeini ir duoda kažkokią kortelę, kurioje barmenas atžymi kiek ką išgeri. Kokteilių kainos apie 4-4,5 EUR. Bet, kaip jau minėjo, jie už vieną sumą gali duoti du kokteilius. Mums porą vakarų pasisekė. Už 4 EUR galėjom gerti ką norim ir kiek norim
O kaip viešbučiai? Švara, aptarnavimnas...
QUOTE(Skarlet @ 2005 08 05, 18:38)
O kaip viešbučiai? Švara, aptarnavimnas...
Viešbutis mūsų buvo tik 2* Riomar. Trūkumai tokio viešbučio - nedidelis maisto pasirinkimas (dėl to džiaugiuos, nes nepriaugau nė vieno papildomo kg) ir nėra kondicionieriaus. Mums pasisekė, kad gavome tokį kambarį, kurio nepasiekdavo saulė. Šiaip lovas paklodavo, rankšluosčius keisdavo kasdien. Dėl to problemų mums nekilo. 3* ir daugiau * viešbučiuose yra kondicionieriai, aišku ir maisto pasirinkimas didesnis.
o gal galit placiau papasakoti apie Nemo povandenini laiva
kokia kaina?
kokia kaina?
Aš dar ir dabar kiekvieną dieną žiūriu į nuotraukas ir prisimenu puikiai, tiesiog nerealiai praleistą laiką Maljorkoje Pabuvau tikrai rojuje Jei kitais metais išeis, būtinai ir vėl ten varysiu. Tik aišku su draugelkom, nes nuotykiai bus tikrai garantuoti
tai su povandeniniu laivu niekas ir neplauke.... taip noriu iki keliones daugiau suzinoti
QUOTE(linaj @ 2005 08 19, 12:35)
tai su povandeniniu laivu niekas ir neplauke.... taip noriu iki keliones daugiau suzinoti
Apie Nemo povandeninį laivą - gal tu geriau pataupyk pinigėlius kitoms pramogoms, arba suvenyrams
Jūros gelmės prie Maljorkos nėra tokios jau įspūdingos, nėra ko ir lyginti su Egiptu, Raudonąja jūra.
QUOTE(Wajda @ 2005 08 19, 15:01)
Apie Nemo povandeninį laivą - gal tu geriau pataupyk pinigėlius kitoms pramogoms, arba suvenyrams
Jūros gelmės prie Maljorkos nėra tokios jau įspūdingos, nėra ko ir lyginti su Egiptu, Raudonąja jūra.
Ir aš pritariu - Raudonosios jūros nėra ką lygint su Viduržiemio. Nors gidas gyrė, kad gražu. Bet kaina irgi grazi - 70 Euru.
Sveikos mamytes .
Gal kas is mamu skrenda si sekmadieni i Maljorka .
Jei taip, tai man reikia paslaugeles . Mano didckiai skris vieni patys i Maljorka, ir reikia, kad juos priziuretu truputi lektuve, ir oro uoste Maljorkoje, kad nepasiklystu pasiimti bagazo . O po to jau juos pasitiks teta . Tai tiek .
Buciau labai dekinga .
Parasykit man i asmenine .
Gal kas is mamu skrenda si sekmadieni i Maljorka .
Jei taip, tai man reikia paslaugeles . Mano didckiai skris vieni patys i Maljorka, ir reikia, kad juos priziuretu truputi lektuve, ir oro uoste Maljorkoje, kad nepasiklystu pasiimti bagazo . O po to jau juos pasitiks teta . Tai tiek .
Buciau labai dekinga .
Parasykit man i asmenine .
Kiek tiems dičkiams metų? Šiaip skrydis yra su LAL'u, o jie teikia paslaugą piliečiams iki 12 metų - palydėjimas iki lėktuvo. Vat su palydėjimu iš lėktuvo nežinau, kaip tas yra...