Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Erika-amerika @ 2008 05 10, 10:52)
Dar nelabai sezonas ax.gif Man jau neilgai liko laukti iki kelionės mirksiukas.gif Po mėnesio lekiaaaaam thumbup.gif

O mes tik po 3 su puse menesiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 10, 10:14)
Kaip matau, labai nedaug kas keliauja Maljorkon unsure.gif
Arba nediskutuoja mastau.gif

manau kad nelabai kas diskutuoja mirksiukas.gif

QUOTE(Erika-amerika @ 2008 05 10, 10:52)
Dar nelabai sezonas ax.gif Man jau neilgai liko laukti iki kelionės mirksiukas.gif Po mėnesio lekiaaaaam thumbup.gif

O mes po dvieju thumbup.gif nerealiai laukiu

QUOTE(Makalius @ 2008 05 10, 11:00)
O mes tik po 3 su puse menesiu laugh.gif

Niu va tu po musu, tai mes pasidalinsim su tavim savo ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelsi: 10 gegužės 2008 - 11:32

Aš buvau. Ir man Maljorka paliko labai prastus prisiminimus unsure.gif . Daugiau niekuomet ten neatostogausiu. Negaliu pasakyt, kas konkrečiai nepatiko blush2.gif . Viskas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 gegužės 2008 - 11:35
QUOTE(neja @ 2008 05 10, 03:17)
kaip tik siulyciau nueiti i vandens pramogu parka...o jei jau kalbant apie pinigus tai tikrai  pigiau nei Vilniuje:smile.gif tik 21 -22 eurai visai dienai. vaikams nuo 3 m-  14.

1.http://www.aqualand.es/magaluf/mallorca/mapaparque.php http://www.aqualand....atracciones.php

2.http://www.westernpark.com/westernpark/magaluf/mapaparque.phphttp://www.westernpark.com/westernpark/magaluf/atracciones.php
Viens salia kito, antrajame neteko buti nes nedirbo jau.(magalufe abu)

ir speju vaikams daug smagiau butu nei po sala su masina vazinetis:)

Na cia kaip ir del skonio nesigincysim 4u.gif
O kas del vaiku - Malijorka apskritai yra jaunimo, pasilinksminimo sala, kur siauciama iki ryto, visas gyvenimas prasideda vakare mirksiukas.gif Tad jei norite vaziuoti kur nors su vaikais, siulyciau pasirinkti kita vieta, kur yra pritaikyta vaikam. cool.gif
Papildyta:

Kainos truputuka kandziojasi, zmones renkasi kur pigiau lotuliukas.gif Nes jai vaziuoji visa seima, tai kokioje turkijoje gali sutaupyti ne viena tukstantuka. mirksiukas.gif O siaip vaziuoja is Lietuvos, vaziuoja. Tik jie tokiu forumu neskaito cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2008 05 10, 16:09)
Na cia kaip ir del skonio nesigincysim  4u.gif
O kas del vaiku - Malijorka apskritai yra jaunimo, pasilinksminimo sala, kur siauciama iki ryto, visas gyvenimas prasideda vakare  mirksiukas.gif  Tad jei norite vaziuoti kur nors su vaikais, siulyciau pasirinkti kita vieta, kur yra pritaikyta vaikam.  cool.gif
Papildyta:
Kainos truputuka kandziojasi, zmones renkasi kur pigiau  lotuliukas.gif  Nes jai vaziuoji visa seima, tai kokioje turkijoje gali sutaupyti ne viena tukstantuka. mirksiukas.gif  O siaip vaziuoja is Lietuvos, vaziuoja. Tik jie tokiu forumu neskaito cool.gif

na nesakyciau kad 2500 lt dviems zmonems yra brangu. reikia tik paciam viska susirasti o ne per agenturas eiti kurios uz tarpininkavima tukstancius darosi.
pazistami skrido geguzes menesi kai ne sezonas abiems kelione su viesbuciu tik 1000lt kainavo.tiesa buvo apsistoje mazame miestelyje
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 10, 12:35)
Aš buvau. Ir man Maljorka paliko labai prastus prisiminimus unsure.gif . Daugiau niekuomet ten neatostogausiu. Negaliu pasakyt, kas konkrečiai nepatiko blush2.gif . Viskas unsure.gif

Bet nesuprantu, kodėl..... Gal keliavimo laikotarpis buvo netinkamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 10, 18:58)
Bet nesuprantu, kodėl..... Gal keliavimo laikotarpis buvo netinkamas  unsure.gif

Buvom liepos15- rugpj. 3
Atsakyti
Mes ten būsime paskutines vasaros dienas (iki rugpjūčio 31 ax.gif ), taigi, gal nebebus jau karšta ax.gif
Atsakyti
Skrisim birželio 1 d. Maljorkon su visa šeima. Mano mažiukei dar nebus 2 metukų, bet tikiuosi apvažiuosim salą, pamatysim rekomenduojamas vietas. Būsim iki 15 d., tai gal viskam laiko užteks g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2008 05 16, 21:28)
Skrisim birželio 1 d. Maljorkon su visa šeima. Mano mažiukei dar nebus 2 metukų, bet tikiuosi apvažiuosim salą, pamatysim rekomenduojamas vietas. Būsim iki 15 d., tai gal viskam laiko užteks  g.gif  mirksiukas.gif

Būtinai papasakokite įspūdžius, kaip Jums sekėsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Planuoju birželio 15 d. i Maljorką... Viešbutis Pionero/Santa ponsa park
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2008 05 16, 21:28)
Skrisim birželio 1 d. Maljorkon su visa šeima. Mano mažiukei dar nebus 2 metukų, bet tikiuosi apvažiuosim salą, pamatysim rekomenduojamas vietas. Būsim iki 15 d., tai gal viskam laiko užteks  g.gif  mirksiukas.gif

Mes taip pat birželio 01 d. išskrendam ir 15 d. griztam. Taip pat tikiuosi pagrindines visas įdomiausias vietas suspėti aplankyti smile.gif
Atsakyti