O gal yra kelevusi i Maljorka tik su asmens tapatybes kortele (ATK). nes dabar galvoju ar nereikia man pasidaryt paso, ar pakaks korteles?
QUOTE(nelsi @ 2008 04 17, 16:25)
O gal yra kelevusi i Maljorka tik su asmens tapatybes kortele (ATK). nes dabar galvoju ar nereikia man pasidaryt paso, ar pakaks korteles?
Aš Jūsų vietoj būtinai pasidaryčiau pasą, taip apsidrausite nuo galimų labai didelių nepatogumų, nemalonumų Mes Ispanijos viename miestelyje norėjome degalinėje atsiskaityti už degalus kortele, tai be paso būtų neaptarnavę , ATK jiems kažkodėl netiko O ir išlipus iš lėktuvo, visus su žaliais pasais praleido net neatversdami jų (tik vaikų tikrino), o vieną moterį užlaikė, nes ji turėjo tik kortelę , tai net nežinau kuo ten baigėsi
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 04 18, 08:29)
Aš Jūsų vietoj būtinai pasidaryčiau pasą, taip apsidrausite nuo galimų labai didelių nepatogumų, nemalonumų Mes Ispanijos viename miestelyje norėjome degalinėje atsiskaityti už degalus kortele, tai be paso būtų neaptarnavę , ATK jiems kažkodėl netiko O ir išlipus iš lėktuvo, visus su žaliais pasais praleido net neatversdami jų (tik vaikų tikrino), o vieną moterį užlaikė, nes ji turėjo tik kortelę , tai net nežinau kuo ten baigėsi
nu va koks rupestelis...
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 04 18, 07:29)
oho ! kokios naujienos! turim dar laiko pasidaryt pasus. taip ir nesuprantu kokio velnio tada tos ATK reikalingos. net nebutu i galva ateje, kad tokie bajeriai gali but.
QUOTE(dusaras @ 2008 04 26, 15:39)
oho ! kokios naujienos! turim dar laiko pasidaryt pasus. taip ir nesuprantu kokio velnio tada tos ATK reikalingos. net nebutu i galva ateje, kad tokie bajeriai gali but.
Bent jau kiek man yra zinoma, ATK yra dokumentas, galiojantis Lietuvos valstybeje. Jis jokiame uzsienyje negalioja. Uzsienyje galioja tik pasas. Kaip beje pasas neturi tokios reiksmes kaip ATK Lietuvoje.
Papildyta:
Siek tiek apie keliones Malijorkoje. Tikrai verta pakeliauti serpantinais issinuomavus automobili. Pamatysite nuostabu grozi. Verta aplankyti ir urvus. Tik jeigu nuomosites masina, iki ju galite nuvaziuoti ir patys, iejimas kainuoja dvigubai pigiau nei perkant per Novatura.
Dabar pasakysiu kur tikrai neverta. Na nebent turite daug laisvo laiko ir neturite ka daugiau veikti Tai va, tikrai neverta eit i vandens pramogu parka. Lietuvoje ir panasiu yra. Tik kad ne po atviru dangum.Mes prisiskaitem forume kaip ten faina, nerealu ir nuejom. Tikrai gaila laiko ir pinigu.
Neverta varyti ir i viena garsiausiu pasaulio San Amaro sou. Ispustas reikalas. Flamenko, klounai, iliuzionistai... Salia sedejo anglai, tai jie ten kaifavo, uztekdavo pirsta parodyti ir zviegdavo. Bet siaip neverta. Ir kainuoja ne mazai.
Kas varysit i Malijorka - geru atostogu!!! Gamta fantastiska...
QUOTE(dusaras @ 2008 04 26, 15:39)
teks ir man lekt pasidaryt pasa... O kai pasiskaitai ti nemazai saliu musu ATK pripazysta
Papildyta:
QUOTE(dolilina @ 2008 04 25, 10:58)
Gal yra keliaujanciu i Maljorka liepos 13-20d.
Mes isvykstam Liepos 20 d. tai gal but prasilenksim
QUOTE(nelsi @ 2008 04 28, 09:18)
teks ir man lekt pasidaryt pasa... O kai pasiskaitai ti nemazai saliu musu ATK pripazysta
Papildyta:
Papildyta:
na mes tai birzelio 3-11
Keistuoliai...tai kam jums tą pasą daryt?) juk daviau uzsienio reikalu ministerijos linka )
QUOTE(Udrius @ 2008 04 30, 06:18)
Kas važiuoja su teztour, tai gavau vakar pranešimą, kad maistas lėktuve - už papildomą mokestį. Aš pats važiuoju birželio 15 -22 dienomis
ANe? Neseniai grizom is Egipto, varem su Teztour, maista dave be paildomo mokescio...