Beje, gal kas galėtų smulkiau paaiškinti apie mašinos nuomą? Ar reikia palikti užstatą? Gal yra kokių papildomų sąlygų?
QUOTE(vedeja @ 2005 07 04, 20:33)
Kiek pvz i Ibiza tas plaukimas kainuoja?
50-60 euru tikrai yra verta nuplaukt
QUOTE(chica de mallorca @ 2005 07 21, 17:02)
50-60 euru tikrai yra verta nuplaukt
O iš kurios vietos išplaukia laivas?? Turbūt iš pačios sostinės Palmos?
O šita kaina (50-60 EUR) tai pirmyn ir atgal? ar tik į vieną pusę? Ir kaip suprantu dar tektų nuomotis automobilį pačioje Ibizoje, ar ne?
papasakok daugiau
QUOTE(Wajda @ 2005 07 22, 11:03)
O iš kurios vietos išplaukia laivas?? Turbūt iš pačios sostinės Palmos?
O šita kaina (50-60 EUR) tai pirmyn ir atgal? ar tik į vieną pusę? Ir kaip suprantu dar tektų nuomotis automobilį pačioje Ibizoje, ar ne?
Taip laivas isplaukia is Palmos,kelione trunka apie dvi valandas.Kaina i abi puses Galite vaziuot automobiliu is Palmos,(persikelti su automobiliu kazkur 100 euru),buna nuolaidos... Zinoma galite nuomotis automobili ir Ibizoj,nors man atrodo ,kad ten bus brangiau
Dar pasiziuresiu tiksliai del kainu,nes patys siais metais dar ten neplaukem...tai tada tau parasysiu truputy aiskiau
Tai ar buvo kas artimiausiu metu Maljorkoj?
QUOTE(Skarlet @ 2005 08 02, 11:44)
Tai ar buvo kas artimiausiu metu Maljorkoj?
Aš buvau Maljorkos El Arenalio kurorte liepos mėnesį.
QUOTE(vedeja @ 2005 08 02, 13:19)
Aš buvau Maljorkos El Arenalio kurorte liepos mėnesį.
Ir kokie įspūdžiai?
QUOTE(Skarlet @ 2005 08 02, 20:00)
Ir kokie įspūdžiai?
Aš irgi grįžau iš Maljorkos, buvau šią vasarą. Įspūdžiai geri, labai patiko Išsinuomojom mašiną, apvažinėjom visą salą, daug pamatėm: vienuolynai, kalnų grožis, uolos su stalagmitais, gražūs uostai ir kaimeliai
Naktiniuose klubuose irgi linksma
o kaip ten su kainomis, neturiu omenyje automobiliu ir gultu nuoma, nes, manau, kad ir be ju galima apseit. bet jei perki kelialapi su pusryciais ir vakariene kokiai savaitei, tai kiek vienam reikia pinigu pasiimti?
nu pvz., kiek ten kainuoja patupeti papludimio bare arba nueiti i diskoteka, vietinis maistas? na ir pan.
nu pvz., kiek ten kainuoja patupeti papludimio bare arba nueiti i diskoteka, vietinis maistas? na ir pan.