Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Udrius @ 2007 12 27, 21:23)
Kreta ryškiai pigesne. Be to Maljorkoje daug girtų vokiečių...

Prajuokinai smile.gif Visi ,kas atvaziuoja ten linksminasi smile.gif Ne tik vokieciai. Lietuvaiciu "grazesniu" net uz vokiecius budavo smile.gif O siaip zonomis ten. Yra vokieciu zona su firminiais ju restoranais, yra olandu zona. Mes gyvenom britu zonoj, tai aplink daug pubu buvo. Fainai tokia misraine kulturu - o salia dar katalonu ir ispanu liaudis linksma ir draugiska. Na o svarbiausias momentas - jums labai maza tikimybe ,kad susitiksit rusus smile.gif O jei ir sutiksit - tai bus latviu rusai smile.gif
Atsakyti
Klausimėlis buvusioms tiek Maljorkoje, tiek Kretoje: kur gražiau?

Kretoje (viešbutis „Annabelle Village“) buvau 2003 rugpjūtį, o Maljorkoje (viešbutis „El Cid“) - 2007 m. liepą. (14 dienų)

Konkrečiai į klausimą atsakyti negaliu, nes pasirinkimas labai priklauso nuo asmeninio skonio. Gražių vietų yra abiejose salose. mirksiukas.gif

Jei lankysitės Kretoje, siūlau tuo pačiu ir Santorinio salą aplankyti. Nuostabi vieta.

Maljorka (bent jau kur mes atostogavome), buvo kur kas triukšmingesnė, lyginant su Kreta. Jei medaus mėnesį ruošiatės aktyviau leisti, labiau tiktų Maljorka. Ten daugiau pasilinksminimo vietų. O ramesnė pakrantė yra rytinėje dalyje.
Atsakyti
Nu viskas smile.gif
Prašau šitą temą atgaivinti ir padėti atsakyti į mano klausimus blush-anim-cl.gif Juk ten buvusiųjų tikrai turėtų nemažai būti smile.gif

Taigi, vykstam ir mes Maljorkon rugpjūčio pabaigoj smile.gif
1. Koks kurortas yra gražioj vietoj, su geru paplūdimiu ir RAMUS? Norim ramybės, visiškos visiškos ramybės smile.gif Ir gero susisiekimo su oro uostu smile.gif

2. Kaip su transportu? Ar kursuoja autobusai? Kaip prie oro uosto rasti autobusus ir pvz nusigauti į salos galą ? smile.gif
Atsakyti

Ir mane visokie dalykai apie Maljorka domina smile.gif Tai butu smagu jeigu kas papasakotu daugiau, nes as tai skrendu i Maljorka kita penktadieni smile.gif Aisku ne sezonas dar ten, bet tiesiog radom labai pigius bilietus is Londono, tai ir skrendam savaitgaliui smile.gif

Kai grisiu, butinai papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 30, 17:01)
Nu viskas smile.gif
Prašau šitą temą atgaivinti ir padėti atsakyti į mano klausimus blush-anim-cl.gif Juk ten buvusiųjų tikrai turėtų nemažai būti smile.gif

1. Koks kurortas yra gražioj vietoj, su geru paplūdimiu ir RAMUS? Norim ramybės, visiškos visiškos ramybės smile.gif Ir gero susisiekimo su oro uostu smile.gif

2. Kaip su transportu? Ar kursuoja autobusai? Kaip prie oro uosto rasti autobusus ir pvz nusigauti į salos galą ? smile.gif

Bilietukus pats uzsakinejai? Kaip supratau, cia ne per kelioniu agentura.. Viesbutuka ziurinejiesi jau?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 30, 17:01)
Nu viskas smile.gif

Ech.. vel noriu i Maljorka...

1. Visi kurortai yra grazus. Rugpjucio menesi ramybes rast ko gero bus sunku, nes gi pats atostogu ikarstis. Mes buvom spalio menesi, ir tai didesniuose papludymiuose buvo nemazai zmoniu, o i ramius papludymius patekt galima tik su masina. Man labai patiko Cala Torta, kuri uzrode vietiniai. Beveik visai nebuvo zmoniu. Labai patiko Cala D'or kurortas.

2.Jei tikites sala apvazinet ir jusu kompanijoj yra vairuojanciu, issinuomuoti masina butu geriausias variantas. Jei norit tik nusigaut iki viesbucio ir paskui niekur daugiau nevazinet, tai beveik visi viesbuciai siulo atvezimo ir nuvezimo iki aerouosto paslauga. Reiktu pasiteraut viesbutyje. O su autobusasi ten zinok yra bedu beda (anot vietiniu), nes ispanai ir lieka ispanais.Na visiskai atsipute jie
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 01 31, 08:09)
Bilietukus pats uzsakinejai? Kaip supratau, cia ne per kelioniu agentura.. Viesbutuka ziurinejiesi jau?

Patys užsisakinėjom per flylal.lt smile.gif
Viešbutuką jau žiūrinėjamės, gal kas turit gerų puslapių pasiūlyti?
Kolkas geriausią radau www.booking.com unsure.gif

QUOTE(daikiri @ 2008 01 31, 12:55)
Ech.. vel noriu i Maljorka...

1. Visi kurortai yra grazus. Rugpjucio menesi ramybes rast ko gero bus sunku, nes gi pats atostogu ikarstis. Mes buvom spalio menesi, ir tai didesniuose papludymiuose buvo nemazai zmoniu, o i ramius papludymius patekt galima tik su masina. Man labai patiko Cala Torta, kuri uzrode vietiniai. Beveik visai nebuvo zmoniu.  Labai patiko Cala D'or kurortas.
2.Jei tikites sala apvazinet ir  jusu kompanijoj yra vairuojanciu, issinuomuoti masina butu geriausias variantas. Jei norit tik nusigaut iki viesbucio ir paskui niekur daugiau nevazinet, tai beveik visi viesbuciai siulo atvezimo ir nuvezimo iki aerouosto paslauga. Reiktu pasiteraut viesbutyje. O su autobusasi ten zinok yra bedu beda (anot vietiniu), nes ispanai ir lieka ispanais.Na visiskai atsipute jie

O gal ką galite pasakyti apie Can Picafort, Alcudia kurortus? Noriu, kad vaizdas būtų gražus ir miestukas fainas blush2.gif Man kažkodėl labai kita salos pusė traukia, nu siaubas, nenoriu aš nei El Arenalyje, nei Palmoj būt..... schmoll.gif

Ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 31, 14:02)

O gal ką galite pasakyti apie Can Picafort, Alcudia kurortus?
Ačiū už informaciją  smile.gif

Mes kaip tik ir buvom apsistoje Alcudijos j. Bet tik ir parvaziuodavom ten pernakvot. Siap visai nieko, ziurint kur apsistot. Salia musu viesbucio buvo alla Basanaviciaus gatve , kas jokio susizavejimo nekele. O siaip ilanka didele, yra ir graziu papludymiu ir ramybes. Man patiko papludymiai uz Artos, Capdeperos. Patiko Cala D'Or (ne taip toli ir nuo oro uosto).

Atsakyti
Musu seima taip pat labai domina vasara kelione i Maljorka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prasau gal kas zino nuorodu ar vietu kur galyma rasti vilu? g.gif Mes norim atskirai issinuomoti vila ir ten pagyventi vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą smile.gif
O ten neįkyrūs prekeiviai? Į savo kavines įkyriai nekviečia?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 02, 02:23)
Dar turiu klausimą smile.gif
O ten neįkyrūs prekeiviai? Į savo kavines įkyriai nekviečia?

nu ir paklausei, Makaliau, kaip nekalta mergelė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 02, 12:30)
nu ir paklausei, Makaliau, kaip nekalta mergelė  lotuliukas.gif

O prie ko čia mergelė nekalta? smile.gif

Mane pvz nervina, kai eini sau ramiai,o kažkas užstoja kelią ir siūlo užeiti į jo kavinę. Taip buvo Tunise, Kretoje.... nenoriu, kad taip ir Maljorkoj būtų schmoll.gif
Atsakyti