QUOTE(raiboji peleda @ 2008 01 31, 08:09)
Bilietukus pats uzsakinejai? Kaip supratau, cia ne per kelioniu agentura.. Viesbutuka ziurinejiesi jau?
Patys užsisakinėjom per flylal.lt
Viešbutuką jau žiūrinėjamės, gal kas turit gerų puslapių pasiūlyti?
Kolkas geriausią radau www.booking.com
QUOTE(daikiri @ 2008 01 31, 12:55)
Ech.. vel noriu i Maljorka...
1. Visi kurortai yra grazus. Rugpjucio menesi ramybes rast ko gero bus sunku, nes gi pats atostogu ikarstis. Mes buvom spalio menesi, ir tai didesniuose papludymiuose buvo nemazai zmoniu, o i ramius papludymius patekt galima tik su masina. Man labai patiko Cala Torta, kuri uzrode vietiniai. Beveik visai nebuvo zmoniu. Labai patiko Cala D'or kurortas.
2.Jei tikites sala apvazinet ir jusu kompanijoj yra vairuojanciu, issinuomuoti masina butu geriausias variantas. Jei norit tik nusigaut iki viesbucio ir paskui niekur daugiau nevazinet, tai beveik visi viesbuciai siulo atvezimo ir nuvezimo iki aerouosto paslauga. Reiktu pasiteraut viesbutyje. O su autobusasi ten zinok yra bedu beda (anot vietiniu), nes ispanai ir lieka ispanais.Na visiskai atsipute jie
O gal ką galite pasakyti apie Can Picafort, Alcudia kurortus? Noriu, kad vaizdas būtų gražus ir miestukas fainas
Man kažkodėl labai kita salos pusė traukia, nu siaubas, nenoriu aš nei El Arenalyje, nei Palmoj būt.....
Ačiū už informaciją