Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveikutes,
Mes su vyru jau pirmadieni gryzom is Maljorkos, taciau dar negalime atsigauti smile.gif-LAAAAAAAABAI PATIKO!!!!!
Keliavom per Novatura, buvome savaite. Gyvenome 4* viesbutyje EL CID, Can Pastilla miestelyje (tarp Palmos ir Arenalio), su pusryciais ir vakariene.
Orai buvo visokie-kartais ir palydavo, bet gerai-taip butu per karsta (orai +35, vanduo +28).
Negaleciau pasakyti, kad mums gavosi polsine kelione drinks_cheers.gif smile.gif - dabar bandom namie ishsimiegoti ax.gif
Buvome pacioje Palmoje-grazus miestelis, su Novaturu vaziavome i viena ekskursija (kalnu srpantinai, vienuolynai ir kt. miesteliai)-daug pamateme, bet patys automobilio nenuomavome, norejosi pailseti nuo vairavimo. Tuo labiau kalnuose mateme viena apvirtusi autobusa.......tai nusprendem patys nevairuoti 4u.gif Dar viena vakara - vykome i Son Amar vakara. FANTASTIKA!!!!!!Labai rekomenduojame!!! Taip pat kelis vakarus vaziavome i Arenali, pasibuvome Mega Arenoj-pilna linksmu ir dainingu vokieciu ant stalu thumbup.gif
Dienomis aisku buvome prie juros, baseinu. Turejome linksmus kaimynus-jaunavedzius is Kauno. Ir kambariai salia, ir balkonai-tad beveik puse laiko praleidome laaaaabai linksmai kartu. Tai tiek Jei kas domins-klauskite.
Iki.
Atsakyti
Sveiki

Ir mes jau grįžom iš Maljorkos biggrin.gif buvo smagu. Buvom ten dvi savaites, Playa Blanca viešbutyje, Sa Coma miestelyje. Viešbutis tai visai nieko, maistas pirmą savaitę irgi buvo nieko, bet paskui labai jau man atsibodo ir atrodė jau niekas nebeskanu schmoll.gif Tam viešbutyje patiko, kad baseinas ganėtinai didelis. Kituose bent toj gyvenvietėj tai mažesni. Bet šiaip kaip kažkas jau rašė, Turkijoj ar Egipte už tokią kainą aišku, kad servisas būtų geresnis. Bet šiaip viskas neblogai.
O šiaip tai viskas fainai thumbup.gif Pirmą savaitę kelias dienas lijo, bet ten iš ryto pila juodai, o po pietų jau karšta ir gali eiti degintis.
Paplūdymiuose tai nerealiai žmonių doh.gif ir jūroje dumblių nemažai prinešta,gal toks laikotarpis, tai daugiausiai baseine ir maudėmės.
Buvom Palmoj, Drakono urvuose, vieną dieną su mašina važinėjom po salą. Palma tai man nelabai patiko, tik Katedra graži, o daugiau tai nelabai yra ką ten žiūrėti. Didžiausia atrakcija turbūt važinėjimas į kalnus serpantinais mirksiukas.gif
Žodžiu, visoms, kas važiuosit, kuo geriausių atostogų ir jei reiks kokių patarimų, tai prašom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceresne @ 2007 07 15, 03:46)
O gal kas buvote Cala Millor miestelyje?  4u.gif Kaip ten palyginus su El Arenal, irgi daug girtu vokieciu? kaip pliazai?

mes buvome.
Palyginus su El Arenal,tai labai ramus miestelis.
Girtu vokieciu tikrai nera,ne kaip sostineje ar El Arenal.
O pliazai ir superiniai,nes zmoniu nera kaip silkiu statineje.

Turbut jau grizote is ten?Koks ispudis?Kokiame viesbutyje buvot apsistoje?
Mes buvome Hipocampo Palace viesbutuke:maistas nerealus,kambariai patogus:viskas ko reikia yra,paciame viesbutyje nuostabus renginiai.
Atsakyti
Niu va ir mes jau pabuvom Malijorkoj...Beje pirma karta..
1) kas del vagiu.....teko su jais susidurt..tiksliau su jomis...cigones prie Palmos katedros doh.gif jei ne mano vyras butu apvoge...zodziu be ju, dar matem ju keleta Palmoj...zodziu ne veltui ispejo.
2) kas del viskas iskaiciuota....mes neemem ir manau kad jei vaziuosim dar kada ten tikra neapsimoka imt...nes tiek kiek kaina LT pasake kad butu A.I., tai tiek net kabakuose nepravalgem pietums..
3) dideliausias patarimas nuomotis masina, bet ne per Novaturo siuloma agentura, nes ten brangu.. geriau viska patiems organizuotis...
Gyvenom Paya de Palma(ar kaip ten)3*Oleander viesbutyje, zvaigzduciu pakako, svarus kambariai kasdiena, aptarnavimas irgi geras....

Is pradziu galvojom kad sunku patiems bus susiorganizuot viska, bet liuks viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2007 09 04, 21:10)
Is pradziu galvojom kad sunku patiems bus susiorganizuot viska, bet liuks viskas buvo thumbup.gif

man paciai dar labiau patinka organizuotis,nuo nieko nepriklausomi

bet va jei kokie nesklandumai kyla,tai kelioniu agentura buna naudinga.
mes kai atvykome i Maljorka,mus pasitiko agenturos atstove ir pranese,kad musu viesbutis perpildytas ir vietu nebera,tai nusiunte i kita viesbuti,toliau nuo juros,*****viesbutyje junior suite thumbup.gif gavom ir gerimams didziuli kupona(kurio per visa musu apsistojima niekaip neistengem vakarais isnaudoti doh.gif )
beje cia vokieciu kelioniu agentrui TUI.

siaip keliavome ir dareme patys ka norejom ir kas mus domino
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 05, 09:46)
man paciai dar labiau patinka organizuotis,nuo nieko nepriklausomi

Mes irgi vaziuosim I Maljorka spalio vidury. Viska organizuojames patys. Is pradziu manom kokiom 8 dienom apsistoti Alcudijoj, paskui 4 dienom arciau Palmos. Taip pat issinuomavom masina 8 dienoms. Tik mane dabar neramina, ar yra prie viesbuciu aiksteles masinoms palikt? Gal kas galit parekomenduot gera (tikslu) zemelapi?
Atsakyti
QUOTE(daikiri @ 2007 09 06, 20:21)
Mes irgi vaziuosim I Maljorka spalio vidury. Viska organizuojames patys. Is pradziu manom kokiom 8 dienom apsistoti Alcudijoj, paskui 4 dienom arciau Palmos.  Taip pat issinuomavom masina 8 dienoms. Tik mane dabar neramina, ar yra prie viesbuciu aiksteles masinoms palikt? Gal kas galit parekomenduot gera (tikslu) zemelapi?

Žemėlapius jau pradeda dalyti oro uoste. O jei jau negautumėt, tai tikrai duos ten, kur nuomositės mašiną. Aš irgi visame nete ieškojau ir pergyvenau, bet visai be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritužė @ 2007 09 06, 22:27)
Žemėlapius jau pradeda dalyti oro uoste. O jei jau negautumėt, tai tikrai duos ten, kur nuomositės mašiną. Aš irgi visame nete ieškojau ir pergyvenau, bet visai be reikalo mirksiukas.gif

Aisku, aciu. Ramiau dabar, nes galvojau nors ir maza ta sala, bet be zemelapio vistiek nekas. O kaip del stovejimo auksteliu prie viesbuciu? Pvz. kur jus masina palikdavot (jei nuomavotes ne vienai dienai)?
Atsakyti
įdedu keletą nuotraukų iš Maljorkos :viešbučio baseinas
user posted image
viešbučio aplinka
user posted image
user posted image
iš viršaus
user posted image
user posted image
paplūdimys
user posted image
buvom miestelyje Sa coma. patiko thumbup.gif viešbutis buvo 4 žvaigdučių,viskas įskaičiuota. bet dėl to tai pasigailėjom,nes tiek valgyti nesinorėjo schmoll.gif o ir kilai nuo tiek daug maisto augo labai greitai blink.gif buvom išsinuomavę mašiną,apvažinėjom pačią Maljorką thumbup.gif buvom Palmoje. tik nuotraukų normalių neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as ideti kelias nuotraukas is Maljorkos ax.gif

Jura...
user posted image

Papludimiai...
user posted image

Katedra...
user posted image

user posted image

user posted image

Zmones... biggrin.gif
user posted image

Labai keisti zmones...
user posted image

Daug keistu zmoniu (atkreipkite demesi i vyra is kaires, is desines, fone...)
user posted image

Vietinis bomzas (su zalia majke) hihihi.gif
user posted image

Lektuvai skraido virs galvu...
user posted image

Papildyta:
Maljorkoj kartais tenka uzduoti sau labai keistus klausimus. Pvz., kam reikalingi sviesoforai? biggrin.gif
user posted image

O situ kam tiek daug?
user posted image

O kodel nesisypso padavejai?
user posted image

O siaip man ten labai, labai patiko! Didziausia ispudi padare...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daikiri @ 2007 09 07, 17:04)
Aisku, aciu. Ramiau dabar, nes galvojau nors ir maza ta sala, bet be zemelapio vistiek nekas. O kaip del stovejimo auksteliu prie viesbuciu? Pvz. kur jus masina palikdavot (jei nuomavotes ne vienai dienai)?

Mašinas prie viešbučių galima statyti be problemų. Svarbiausia žiūrėti, kad nebūtų draudžiančio ženklo. Labai daug turistų mašinas tiesiog stato gatvėse ir niekas nesikabina. Tik reikia ant priekinio stiklo palikti nuomos sutartį, kad būtų matyt, kad ji išnuomota. Kitaip gali policija nutempt kaip trukdančią eismui. Net ir važinėjant po salą ir kur nors sustojus rekomenduoja tą sutartį visada palikt matomą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 09 08, 10:54)

O siaip man ten labai, labai patiko! Didziausia ispudi padare...
user posted image

user posted image

kuriame čia miestelyje?
Atsakyti