O mano planuose irgi dabar yra Kreta.Tai ir renku po truputi informacija apie tai.Na o jei nuspresi varyt i Maljorka,tai patarsiu.O dirbau tai losimu salone.Nors turejau nemazai pasiulymu dirbt padaveja,barmene ir t.t.Bet svarbu tai,kad reikalaujama ispaniskai moket.O man is pradziu buvo sunkoka...
Liepos 8d. ir mes važiuojam į Maljorką. Pasirinkom Sa Comos miestelį, nes abu su vyru nemėgstam triukšmo ir didelio šurmulyno.
Gal kas buvo šiam miestelį ir gali daugiau papasakoti apie "Playa Blanca" viešbutuką
Papildyta:
Labai labai domina kur galima pigiau visko įsigyti. Papasakok kiek tik gali daugiau, visa tavo informacija tikrai mums praverstų
Gal kas buvo šiam miestelį ir gali daugiau papasakoti apie "Playa Blanca" viešbutuką
Papildyta:
QUOTE(Medeiva @ 2007 05 21, 00:23)
Sveikos! Kita savaitgali griztu i Lietuva,po metu.Gyvenau Maljorkoje,taigi mielai galiu pasidalinti informacija apie sia sali.Galiu patarti ka pamatyti,kur nuvaziuoti,nes organizuojamos keliones yra gan nepigios,o issinuomota masina tikrai pamatytumet daug.Aisku apie kainas,kur ka pirkti ir kokiose parduotuvese buna nuolaidu irgi zinau.Taigi galite klausti kas dominair jeigu tik zinosiu mielai infomuosiu.Ir beje zinau geru parfumerijos parduotuviu kur kainos 3kart mazesnes negu Lietuvoj.O jei pataikai ant nuolaidu tai isvis super!
Labai labai domina kur galima pigiau visko įsigyti. Papasakok kiek tik gali daugiau, visa tavo informacija tikrai mums praverstų
Būtų naudinga sužinoti, kur konkrečiai galima nusipirkti nebrangios parfumerijos ir drabužių? Kur nebrangiai galima pavalgyt? Gal ką tikrai gali rekomenduot, kad tikrai patiktų ir verta dėmesio. Pavyzdžiui, važinėjant po salą, gal kur yra kokia superinė pakelės kavinukė ar pan.
Ir dar. Jei viešbutis be kondicionieriaus, ar galima bus ištvert? Tik vakar apsižiūrėjau, kad mūsiškiam jo nebus, o kelionė jau seniai nupirkta
Ir dar. Jei viešbutis be kondicionieriaus, ar galima bus ištvert? Tik vakar apsižiūrėjau, kad mūsiškiam jo nebus, o kelionė jau seniai nupirkta
Sveikutės Sekmadienį 06.17 išlekiu į Maljorką Prisiskaičiau daug naudingos informacijos čia, kituose saituose. Grįžusi papasakosiu, jei bus įdomu. O dabar noriu paklausti, gal kas nors žino ką nors apie viešbutį Luna Tropical Park 3* Arenalyje? Aš ten apsistosiu. To viešbučio nėra Teztour kataloguose, net nežinau, ar tai reiškia ką nors nelabai gero, ar tiesiog viskas normaliai Biški bardakas su tais viešbučiais.. Užsisakiau agentūroje kelionę, spec. pasiūlymas, viešbutis Orient 3* Playa de Palmoj. Jau rami sėdžiu, svajoju apie atostogas.. Skambina agentė, sako nepatvirtino viešbučio . Teztour partneriai iš Maljorkos.. Siūlo kitą, analogišką, San Diego 3*. Nu gerai sakau. Bet agentė sako, turiu sulaukti jų raštiško patvirtinimo. O man vėl nervai Dar galvoju išvis be atostogų liksiu arba nukiš į kokią skylę... Šiandien vėl skambina agentė, sako blyn, nepatvirtino ir to, bet patvirtino kitą, nebe Playa de Palmoj, bet Arenalyje Luna Tropical Park. Tipo analogiškas, 3*, ir t.t. Pažiūrėjau internete, vienur rašo, kad jis 2,5*, kitam saite, kad 3*, o dar kitam - 4* Kataloge jo nėra (tie pirmi du viešbučiai buvo).. Tai ir galvoju, kaip čia bus. Nors agentė (tikrai mano gera pažįstama ir man š... nemals) sakė, kad viešbutukas čiotkas, jos bendradarbė kai buvo info ture Maljorkoje (čia tipo darbinė kelionė), tai ten gyveno ir sakė čiotkas.
Nu bet sistema kelionės užsakymo, tai Matyt taip jau būna, kai imi last minute...
Tai labai laukiu atsiliepimų jei kas buvote ten!
Nu bet sistema kelionės užsakymo, tai Matyt taip jau būna, kai imi last minute...
Buvome Maljorkoje savaite,grizome birzelio 10 d.Emiau last minute paketa.Per Baltic Tour.Buvo keli kurortu pasiulymai.Pasirinkau kurorta CALA MESQUIDA,viesbutis Viva Resort,4 zvaigzduciu.Kai atvaziavom,taip apsidziaugiau kad pakliuvau i toki kampeli,i koki norejau.Mazas miestukas,jokio surmulio,ramybe,viesbutis ant juros kranto,aptarnavimas ir maitinimas super,papludimys taip pat.Ememe su pusryciais ir vakariene,alkoholis nebuvo iskaiciuotas,bet vyno vakarais gaudavome kiek norejome.Issinuomojome masina ir 2 dienas vazinejome po sala,daug graziu vietu aplankeme.Kas nori ramiai pailseti,pasigrozeti graziais vaizdais,rekomenduoju si kurorta.Nes pasitusinti galima nuvaziuoti lengvai i bet kuri miesteli.O praleisti atostogas surmulyje,triuksme,tikrai nenoreciau.Mielai vykciau i Maljorka dar karta,nes 7 dienu buvo mazoka.Ir apsigyventi noreciau tik siame kurorte,jis Siaurineje salos dalyje,ir ten pastoviai geras oras.O rytineje dalyje(aplink sostine Palma) pastoviai debeseliai buvo.
Antradieni skrendu i Puerto de Pollensa. Gal kas esat buve ten? Butu gerai, kad parasytumet. I Maljorka vykstu pirma karta. Cia prisiskaiciau tai truputi bijau. Na jei neisiu su graziais vokieciais prie juros, tai gal nieko? Vaziuoju su savo norvegu vyru. Jis yra labai grazus, geras sokejas, vaisingas. Gal reiks labai saugoti?
QUOTE(Angel*ina @ 2007 06 14, 21:45)
Šiandien vėl skambina agentė, sako blyn, nepatvirtino ir to, bet patvirtino kitą, nebe Playa de Palmoj, bet Arenalyje Luna Tropical Park. Tipo analogiškas, 3*, ir t.t. Pažiūrėjau internete, vienur rašo, kad jis 2,5*, kitam saite, kad 3*, o dar kitam - 4*
Na mano zmona irgi buvo tame infoture , tia sake nelabai patiko - kambariai mazi, vonia/tualetas mazas, jura toli ir daug girtu vokieciu - sake sedi 30 vokieciu ir 10 merginu, tai vokieciai ne i merginas o i buteli ziuri
sveikos, mes planuojam rugsejo men su draugu skristi i maljorka. kelioniu agentura pasiule mums Santa Ponsa kurorta. gal kas ten ilsejosi, kokia nuomone.ar grazi gamta, miestas...? papasakokit placiau...
Sveiki. Na grįžau iš savo Maljorkos Iki šiol negaliu atsigauti.. Viskas buvo nereliai! Viešbutis toks so so, bet patikėkit, aš viešbutyje miegodavau 3 val per naktį - tai koks skirtumas koks tas viešbutis?? Man ten gaila laiko buvo miegui! Vokiečių aišku daug, bet tiesiog nekreipi į kažkokius minusus dėmesio, o atrandi tik pliusus. Manau daug kas priklauso nuo nusiteikimo. Aš buvau Arenalyje, pačiame triukšmingiausiame kurorte.. Ir buvo nerealiai faina! Aš važiavau viena, kaip tik ir norėjau į tokį kurortą kur tusai vyksta dieną naktį, tokių atostogų ir norėjau, o ne į kokį pensininkų rojų, kur 2 barai ir 2 pardės ir ramybė aplink Žinoma, su šeima ieškančia ramaus poilsio, Arenalio ir Palmos nerekomenduočiau Važiavau su TezTour į 3 ekskursijas, gidės nerealios, viskas buvo super. Tiesa 7 d per mažai buvo Neįsivaizduojat kaip nenorėjau išvažiuoti! Pati sala nuostabi, tusai nerealūs, atostogų atmosfera nereali. Taigi turbūt geriausios atostogos kokias esu tik turėjusi. Turbūt pačios geriausios atostogos ir būna kai važiuoji viena! Taip norisi grįžti... Turiu tokią silpnybę, prisirišu ne prie vietos, bet daugiau prie fainų žmonių, su kuriais susipažinau, praleidau fainai laika.. Logiškai mąstant tai jau geriau į naują vietą nuvažiuoti. Arba reik daug pinigėlių turėti, kad galėtum sau leisti grįžti į tą pačią vietą pasitūsinti
Dabar jau galvoju apie Tenerife žiemą Tos kelionės taip užveža, kad negali sustot
Dabar jau galvoju apie Tenerife žiemą Tos kelionės taip užveža, kad negali sustot
Angel*ina,o kaip tavo viesbutis Arenalyje vadinosi? koks oras maljorkoje?
Ewilgirl, mes važiavom į povestuvinę kelionę prieš keturis metus ir pasirinkom Santa Ponsa kurortą Man tai tikrai viena iš optimaliausių poilsio vietų buvo, nes nei aš nei vyras "atsitūsinę", tai norėjosi apsistoti miestelyje, kuriame nesivoliotų girti vokiečiai ar britai ant kiekvieno kampo. Santa Ponsa tikrai gražus ir pakankamai ramus, nors ne per mažas, kurortinis miestukas, šalia yra golfo laukai, todėl jis atitinkamai tvarkingesnis nei dauguma kitų kurortinių miestelių, nes šalia apsistoję turtingieji (golfo mėgėjai) savo vilose. Mes buvom vieninteliai lietuviai, nes visiems kitiems kelionių agentūrose, matyt, buvo "iškišę" El Arenalį ar Magaluf'ą (ten apsistojo keletas lietuvių). Mums irgi bandė įpiršti Arenalį, tačiau aš prisižiūrėjusi per vokiškus kanalus, ką ten vokiečiai išdarinėja, net minties tokios neturėjau važiuoti ten
Taigi, jei nenorite didelių "tūsų" ir netenkina girtų vokiečių vaizdai, tikrai patarčiau važiuoti į Santa Ponsą - ten ir patys ispanai iš žemyninės Ispanijos daugumoje važiuoja poilsiauti, o tai jau irgi šį tą reiškia..
Ir taip pat kaip daugelis pabuvojusių Maljorkoje patarčiau išsinuomoti mašiną ir pakeliauti po salą keletą dienų - vieną dieną į vieną pusę nuvažiuoti, kitą - į kitą - tai labai palanku tokioje nedidelėje saloje.
Sėkmės
Papildyta:
Truputį neaiškiai apie tuos "atsitūsinimus" parašiau - mums to visai nereikėjo, nes jau savo "atsibaliavoję" buvom prieš vestuves..
Taigi, jei nenorite didelių "tūsų" ir netenkina girtų vokiečių vaizdai, tikrai patarčiau važiuoti į Santa Ponsą - ten ir patys ispanai iš žemyninės Ispanijos daugumoje važiuoja poilsiauti, o tai jau irgi šį tą reiškia..
Ir taip pat kaip daugelis pabuvojusių Maljorkoje patarčiau išsinuomoti mašiną ir pakeliauti po salą keletą dienų - vieną dieną į vieną pusę nuvažiuoti, kitą - į kitą - tai labai palanku tokioje nedidelėje saloje.
Sėkmės
Papildyta:
Truputį neaiškiai apie tuos "atsitūsinimus" parašiau - mums to visai nereikėjo, nes jau savo "atsibaliavoję" buvom prieš vestuves..