Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveiki, kita savaite zadame vykti i Maljorka savaitelei, gal galit atsiliepti kas nors, kas ten gyvena ar neseniai buvo, o gal praejusiais metais buvo panasiu metu laiku? Ar nenusivilsim labai (taciau atostogu kitu laiku gauti negalime verysad.gif , ar neapmire tie kurortai tokiu laiku? Veikia visi vandens atrakcionu parkai ir pan? Labai lauksiu kokiu nors ziniu:)
Atsakyti
Viktusia, deja tikrai nezinau kaip ten viskas atrodo siuo metu. Bet speju, kad turistu nedaug. rolleyes.gif

Manau tai tik privalumas, nes zmoniu maisalyne, prisirpe britai, vokieciai ir kiti pagerti ir pabaliavot atvaziave turistai man zavesio vietai nesuteikia. schmoll.gif

Tikrai galvoju kad puikiai pailsesit. Butinai issinuomokit masina ir pasivazinekit po sala. Mes 4 dienas taip prasivazinejom. Buvo labai idomu ir graziu vietu pamateme. Taip pat ir dviracius patarciau issinuomoti.

Jei kas organizuojasi kelione i Maljorka patys ir norit gero viesbucio El Arenalyje, tai galiu parekomenduoti Playa de Palma

Jis gan prabangus, 4 zvaigzduciu, puikus pusryciai su daugybe ivariausio maisto ir gerimu ir net sampanas!
Puikus baseinas lauke ir viduje, i kaina ieina saunos, puiki sporto sale. Ten pat yra ir SPA. Kiekviena vakara viesbucio foje budavo gyvos muzikos koncertai - fortepionas, smuikas ir pan. Viesbucio sveciai - pagrinde vokieciai. Tikrai galiu rekomenduoti! Beje, viesbuti rezervavomes patys internete. thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma, tiesa pasakius ir pati dziaugiuosi, kad vaziuojame ne sezonu ir nebus tos zmoniu maisalynes, bet baisu, kad ir daug pramogu negalesim patirti. Na nieko, jau uz triju dienu tai ir patys pamatysim:) mes planuojam pora dienu nuomotis masina, o viena ar dvi dienas - motoroleri. Kazi tik kokios kainos? Apie masinas cia jau daug kas kalbejo, o motoroleriai? O viesbuteli uzsisakem taip pat patys - Palma Bay. Nezinau, atrodo neblogai, grizusi pasidalinsiu ispudziais:) Tiesa, dar gal kas zinot apie nardyma Maljorkoj? Nenorim jokiu sudetingu kursu, sertifikatu ir pan., tik viena ar pora karteliu tokius bandomuosius nerimus padaryti. Idomu ar imanoma tai tokiu laiku? Gal kas zinot kiek gali kainuoti ir kur ieskoti? Butume labai dekingi uz atsakymus:)
Atsakyti
sveikos brangiosios mamytes smile.gif ka tik pradejau nauja darba...esu atsakinga uz automobiliu nuoma...tad jei kartais kuri susidomemejote prasome kreiptis siuo nr 863028517 garantuoju kad liksite patenkintos
Atsakyti
Maljorka+auto nuoma...smile.gif tinka
Atsakyti
Buvom praeitais metais geguzes menesi Maljorkoj, Santa Ponsos kurorte. Oras buvo kokie 22 laipsniai, jura koki 19 laipsniu, tai man buvo per salta maudytis. Labai patiko. Buvom vienos dienos ekskursijoj po sala, matem M. Douglas ir C. Zetos Jones vila smile.gif))) is l.toli, dar buvom issinuomave masina, vaziavom i Inkos miesteli, tai pro sostine kai vaziavom, pasiklydom, 70 km vaziavom 4 valandas smile.gif. O turgus ten jau buvo pasibaiges. Gamta grazi, pakerejo serpantinai, alyvmedziai...
Siais metais planuojam i Gran Kanarija
Atsakyti
Sveikos! Kita savaitgali griztu i Lietuva,po metu.Gyvenau Maljorkoje,taigi mielai galiu pasidalinti informacija apie sia sali.Galiu patarti ka pamatyti,kur nuvaziuoti,nes organizuojamos keliones yra gan nepigios,o issinuomota masina tikrai pamatytumet daug.Aisku apie kainas,kur ka pirkti ir kokiose parduotuvese buna nuolaidu irgi zinau.Taigi galite klausti kas dominair jeigu tik zinosiu mielai infomuosiu.Ir beje zinau geru parfumerijos parduotuviu kur kainos 3kart mazesnes negu Lietuvoj.O jei pataikai ant nuolaidu tai isvis super! thumbup.gif
Atsakyti
I Maljorka ruosiames birzelio pabaigoje, todel butu labai idomu suzinoti apie visus geriausius dalykus joje:)
Atsakyti
DKB asnezinau kas konkreciau jus domina?Na mes tai keliavom su masina,tad pamatem daugiau vietu negu,kad veza ekskursijos.Viesbutyje negyvenom,tad apie tai negaliu ka pasaky.Bet apie visa kita daug...Tad klauskit konkreciau ir mielai pasidalinsiu info. smile.gif
Atsakyti
Medeiva, ar patiko Maljorka, ar noresis gryzt? ax.gif
Kokiu tikslu vaziavot?
Atsakyti
Makaliau Maljorkoj gyvena mano busimo vyro sesuo,taigi vaziavom kaip ir pas gimines.Bet taip pat ir padirbet suspejau,nes buvau beveik metus(dar tebesu,bet grisiu ateinanti savaitgali).Na o grizt,tai tikrai grisiu,o ir yra pas ka. smile.gif Paziuret tikrai yra ka,gamta grazi,plezai,kalnai...Sala nedidele,tad su masina per keleta dienu neskubant apkeliauti galima.O ka ruosiesi gal i Maljorka? smile.gif
Atsakyti
Kaip fainai jum, kai yra pas ka vaziuot thumbup.gif

Na Maljorka yra viena is mano svajonese gulinciu lankytinu vietu kartu su Kreta ax.gif Bet kur likimas nuves siemet - nezinia smile.gif
O tai kuo ten galima dirbt? g.gif matyt kazkuo turizmo srity?
Atsakyti