Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(chica de mallorca @ 2006 08 09, 12:10)
Na kartais pabosta ta siluma...  karsta.gif
Tai va vakar mus pagasdino perkunas,pagriaudejo ,o siandien vel kaip niekur nieko saulute sviecia i papludymi kviecia  vacation4.gif

chica de mallorca, o ka apie Can Pastilla gali pasakyti? Kas per miestelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 10, 11:12)
chica de mallorca, o ka apie Can Pastilla gali pasakyti? Kas per miestelis? g.gif

Man asmeniskai jis nepatinka,ir grozio didelio nera ,nezinau kodel agenturos persa vaziuoti i Can pastilla ar Arenali schmoll.gif na zinoma yra labai daug viesbuciu(pigiu) ,baru,restoranu, diskoteku,naktinis gyvenimas krebzdete krebzda....Na bet negrazu man ten ,pliazai netvarkingi,vanduo nesvarus... schmoll.gif
Atsakyti
o kokiam miestelyje tu gyveni ?
Atsakyti
QUOTE(chica de mallorca @ 2006 08 10, 17:50)
Man asmeniskai jis nepatinka,ir grozio didelio nera ,nezinau kodel agenturos persa vaziuoti i Can pastilla ar Arenali  schmoll.gif na zinoma yra labai daug viesbuciu(pigiu) ,baru,restoranu, diskoteku,naktinis gyvenimas krebzdete krebzda....Na bet negrazu man ten ,pliazai netvarkingi,vanduo nesvarus... schmoll.gif

Gali buti, bet tik ten buvo normalus pasiulymas...Niekada nesidomejau Maljorka, o dabar vaziuoju blink.gif
Jei nesinuomoti masinos, ar apsimoka pavazineti po sala kokias tarpmiestiniais autobusais? Ka privaloma aplankyti, gal yra kokiu super graziu vieteliu? ax.gif Kiek km mazdaug is vieno salo galo iki kito? Kuri pakrante graziausia - pietine? Siaures vakaruose kalnai yra, ar grazus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 08 11, 07:18)
o kokiam miestelyje tu gyveni ?

As gyvenu salia Palmos... Mano kaimukas vadinasi Pont d'inca ... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif o aš poilsiavau El Arenalyje, bet vis tiek patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabin: 11 rugpjūčio 2006 - 13:26
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 11, 08:55)
Gali buti, bet tik ten buvo normalus pasiulymas...Niekada nesidomejau Maljorka, o dabar vaziuoju blink.gif
Jei nesinuomoti masinos, ar apsimoka pavazineti po sala kokias tarpmiestiniais autobusais? Ka privaloma aplankyti, gal yra kokiu super graziu vieteliu? ax.gif Kiek km mazdaug is vieno salo galo iki kito? Kuri pakrante graziausia - pietine? Siaures vakaruose kalnai yra, ar grazus? doh.gif

Siaip butinai turetumete aplankyti Formentora ,is tiesu labai graziu vaizdu galite isvysti thumbup.gif Paguera,puerto Andratx,puerto de Soller(galima vaziuoti traukinuku ) bet manau kad nieko neprarasit jei issinuomosit automobili ,maljorka nera labai didele ,gal 80km ant 100km...Salia alcudijos yra gan neblogu papludymiu,Canpicafortas,es Trenc ,Cala Pi...na ir dar daug kitu miesteliu galeciau isvardinti ,maljorka yra labai grazi,na bent jau mano akimis bigsmile.gif thumbup.gif
Na ,o pacioje Palmoje manau turetumet aplankyti katedra,pueblo español,castillo de Bellver....
Na jei ka prisiminsiu parasysiu daugiau ,siam kartui tiek... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chica de mallorca @ 2006 08 11, 14:37)
bet manau kad nieko neprarasit jei issinuomosit automobili ,maljorka nera labai didele ,gal 80km ant 100km...

Tai kad teisiu neturiu, siaip be abejo, imciau masina verysad.gif O pacioj Palmoj yra kokie ekskursiniai autobusai, na kad miesta apziureti, ar laisvai galima pestute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 11, 13:48)
Tai kad teisiu neturiu, siaip be abejo, imciau masina verysad.gif O pacioj Palmoj yra kokie ekskursiniai autobusai, na kad miesta apziureti, ar laisvai galima pestute? ax.gif

Yra turistiniai autobusai ...pamatysite raudoni tokie ... 4u.gif
Atsakyti
oi parasiau turistiniai ,t.y ekskursiniai ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chica de mallorca: 11 rugpjūčio 2006 - 17:26
Koks oras dabar ten? Ryt jau isskrendu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 15, 08:07)
Koks oras dabar ten? Ryt jau isskrendu bigsmile.gif

Siuo metu uz lango saulute sviecia +34 lietaus nepranesa ,vandens temperatura +29... na manau nesusalsit.... mirksiukas.gif
Tai kur apsistosite ? ax.gif
Atsakyti