QUOTE(greja @ 2006 06 15, 13:42)
kelione siūloma 9 dienoms, bet aš vis blaškausi tarp Turkijos, Tuniso ir Maljorkos. Planuoju atostogauti netradiciškai liepos mėnesį, tai tokiu laiku labai jau visur kainos didelės kažkaip įpratusi esu rugsėjo mėn. važiuoti tai ir viešbučius gali pasirinkti, o dabar viskas išpirkta, vietų nėra, niekas nenori jokių nuolaidų daryti užtai susigundžiau Teztour pasiūlymu -važiuoti į bet kokį 3 žv. viešbutį už mažesnė kainą, bet čia tokia loterija???? o jei koks nors labai prastas viešbutis pasitaikys, kai važiuojam su MB, taitiek to viešbučio ir tereikia, Vis tiek labiausiai norisi viską pamatyti, apžiūrėti ir pan. bet su vaiku, vis tiek jau toks ramesnis poilsis ir prie jūros daugiau ir prie baseino. O aš dabar irvalgau kaip dramblys tai man ir maistas svarbu
Mes irgi planuojam i Maljorka birzelio 25, kur dabar spec pasiulymas. Musu gera pazystama dirba kelioniu agenturai ir zinodama kad mes vaziuosim su mazu vaiku, sake kad vistiek ne apsiriksim, paimdami loterija, 3 zv. pilnai uzteks gerai pailseti. Gal kas buvo Safari parke Maljorkoj, kur galima nuvykkti su 1,4m vaiku? i vandes parka ileis? mes ruosiames nuomotis masyna, ar reikia tureti europines teises, ar musu senos bus gerai?