Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(greja @ 2006 06 15, 13:42)
kelione siūloma 9 dienoms, bet aš vis blaškausi tarp Turkijos, Tuniso ir Maljorkos. Planuoju atostogauti netradiciškai liepos mėnesį, tai tokiu laiku labai jau visur kainos didelės biggrin.gif kažkaip įpratusi esu rugsėjo mėn. važiuoti tai ir viešbučius gali pasirinkti, o dabar viskas išpirkta, vietų nėra, niekas nenori jokių nuolaidų daryti verysad.gif užtai susigundžiau Teztour pasiūlymu -važiuoti į bet kokį 3 žv. viešbutį už mažesnė kainą, bet čia tokia loterija???? o jei koks nors labai prastas viešbutis pasitaikys, kai važiuojam su MB, taitiek to viešbučio ir tereikia, Vis tiek labiausiai norisi viską pamatyti, apžiūrėti ir pan. bet su vaiku, vis tiek jau toks ramesnis poilsis ir prie jūros daugiau ir prie baseino. O aš dabar  nestuke.gif irvalgau kaip dramblys tai man ir maistas svarbu biggrin.gif

Mes irgi planuojam i Maljorka birzelio 25, kur dabar spec pasiulymas. Musu gera pazystama dirba kelioniu agenturai ir zinodama kad mes vaziuosim su mazu vaiku, sake kad vistiek ne apsiriksim, paimdami loterija, 3 zv. pilnai uzteks gerai pailseti. Gal kas buvo Safari parke Maljorkoj, kur galima nuvykkti su 1,4m vaiku? i vandes parka ileis? mes ruosiames nuomotis masyna, ar reikia tureti europines teises, ar musu senos bus gerai?
Atsakyti
RIMAMA, ar jūs perkat pagla pasiūlyma kur neaišku kuris viešbutis? 9 dienom? aš skambinau dar į kitą agentūrą tai irgi labai atkalbinėjo-sakė, gali labai būti prastas 3 žv. verysad.gif nežinau, nežinau bet taip norisi pigiau verysad.gif
Atsakyti
As tai jum siulau nueiti i kelioniu psl, susirasti Maljorka, ten bus viesbuciai su visom zvaigzdutem smile.gif paziuresit kaip atrodo 3 zv pagal nuotr pagal aprasus ir gal susidarysit koki vaizda g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 06 15, 12:49)
RIMAMA, ar jūs perkat pagla pasiūlyma kur neaišku kuris viešbutis? 9 dienom? aš skambinau dar į kitą agentūrą tai irgi labai atkalbinėjo-sakė, gali labai būti prastas 3 žv. verysad.gif nežinau, nežinau bet taip norisi pigiau verysad.gif

Ka reiskia prastas? juk kiekvieno zmogaus skirtingi poreikiai ir ispindejimo laipsnis biggrin.gif
man asmeniskai net ir 2 rakciuku buvo iki soties, o kita karta dvieju zvaigzduciu-juo labiau mirksiukas.gif kondicionieriai yra,apie maitinima tau turi pasakyti agentura mirksiukas.gif
del vagysciu-priklauso nuo kurorto. Arenaly-taip,ir triuksminga,ir vagysciu daug,ir seip prastas kurortas. schmoll.gif
o kad su vaikais netinkama-na, ka as zinau...velgi-ziurint kur vaziuosi 4u.gif juk kurortu Maljorkoj be galo daug,paklausk agenturos-tiek gi pasakys,i katra parapija trems jus biggrin.gif ten,kur buvom mes, as kaip tik nesiulyciau vaziuoti uliavoti,nes nebus pakankamai triuksmo ir bardako, bet is Lietuvos i ta kurorta neveza...
idedu,kam idomu,pora foto cia
slaptazodis - maljorka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 15 birželio 2006 - 16:19
Fainos nuotraukos thumbup.gif Sugrazino i prisiminimus apie Maljorka.
Tiems kas renkasi kur vaziuoti Turkijos, Tuniso ir Maljorkos - Maljorka vienareiksmiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 06 15, 14:49)

mes planuojam, i Peoner viesbuti 4*, ten geriausiai su seima ilsetis, vaikam visokie patogumai. As sakiau, kad as UZ loterija, nes blogo 3 * viesbucio ne manau, kad pasiulys, geriausiai nueti i agentura ir klausti, nes buna kad tos keliones kurios parodytos, ju jau nebera ar jos nepatvirtintos, o agenturoj ir visokius katalogus apie viezbucius parodys ir patars. Dar karta noriu paklausti apie zoologijos soda, kazkur kazkas rase, kad yra toks Safari park, kur su masina vaziuoji ir gali ziureti i vis. gyvunus, gal kas buvo?
Atsakyti
Buvom nuvaziave pasiziureti. Kaina 10 eur zmogui. Siaip plotas nedidelis. Prie iejimo matesi visa aplnka. Labai mazai lankytoju (rodiklis neidomumo - buvom vieni, nors kituose objektuose eiles stovedavo). Buvom astuoni su autobusiuku - vienbalsiai nusprendem ,kad neverta...Gal klydom...Bet tuo momentu pasirode neverta moketi po 10 eur uz ivaziavima...Turbut idomiau kaktusu parke...
Atsakyti
Na. oa as dabar esu Maljorkoje, jei ko norit kas klauskit, busiu dar 20 min. prie interneto. Oras labai geras, karsta, vakar buvom vandens parke: su vaikais ileidzia, bet jiems tik - varlynas, daugiau ugis 1,20 m. Gyvenu Garcijoje 2 zv. tai - siaipsau - sienos popierines....
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 06 16, 16:03)
Na. oa as dabar esu Maljorkoje, jei ko norit kas klauskit, busiu dar 20 min. prie interneto. Oras labai geras, karsta, vakar buvom vandens parke: su vaikais ileidzia, bet jiems tik - varlynas, daugiau ugis 1,20 m. Gyvenu Garcijoje 2 zv. tai - siaipsau - sienos popierines....

kur galim nuvykti su 1.4metu vaiku, ar atrakcionose ileidzia tokius, ar yra kur mieste pasivaiksciot? ar tinka musu senos teses vairuoti tenai?
Atsakyti
NA, jau keliauju. Pusvalandis uz du eurus prie interneto, prabego, kaip 15 min. Gal pas juos laikas greiciau eina ... biggrin.gif Sekmes visoms, kas ruosiasi i Maljorka.
Papildyta:
Teises tinka
Atsakyti
Vilmabin ! Kur ispudziai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2006 06 16, 14:24)
kur galim nuvykti su 1.4metu vaiku, ar atrakcionose ileidzia tokius, ar yra kur mieste pasivaiksciot? ar tinka musu senos teses vairuoti tenai?

Teises tinka,tik nagliau sneket reik biggrin.gif
As dabar kai buvau, nuomavomes masina, padaviau teises, sako,duok International (na tipo kortele). As akis ispuciau - sakau, cia ir yra tokios biggrin.gif seip yra ant ju gi uzrasas,kad international ar kazkaip panasiai mirksiukas.gif viskas ok buvo 4u.gif
O del vaiko amziaus - kad jie ugi pagrinde ziuri g.gif nors nezinau tiksliai,tai gal geriau pasiziurinek ju internetinius puslapius, parasyta visur tikrai
Atsakyti