Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Giko @ 2006 05 26, 18:09)
tai turbūt tuo pačiu reisu, nes mes irgi birželio 11, su Novaturu bigsmile.gif

Aha, mes birzelio 11 d. su Novaturu, viešbutis Gracia, lėktuvas išskrenda apie 14 val. O jūs ?
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 29, 09:54)
Aha, mes birzelio 11 d. su Novaturu, viešbutis Gracia, lėktuvas išskrenda apie 14 val. O jūs ?

geros keliones mirksiukas.gif
Atsakyti
Na apsirgau dabar verysad.gif , bet tikiuos iki kelionės pasveikti, dar gi 10 dienų liko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 05 09, 08:40)
Orai nebus kitokie nei pas mus Lietuvoje, tai kazkokio ypatingo oro nesitikėk, mes tai maudeme kartu   blink.gif

Tikrai ne schmoll.gif blush2.gif
Mes buvom Maljorkoj geguzes 4-14 dienomis, tai diena temperatura budavo 26 ir daugiau laipsniu mirksiukas.gif visas dienas buvo sauleta,o ir uzeje debsiukai buvo trumpalaikiai. As asmeniskai sugebejau net ir saugodamasi nusvilti doh.gif
O pernai kai buvom rugpjuti, tai buvo is vis nesveikai karsta tiek diena,tiek nakti 4u.gif
kazkaip paziurejau,kad oru prognozes www nesamones totalias raso-tipo diena iki 20, net 19, o realybeje budavo 10 laipsniu daugiau 4u.gif

Turiu labai daug foto ir ispudziu, bet vis pritruksta laiko padaryti reportaza padoru doh.gif

pasakysiu dabar trumpai tik tiek,kad butinai pasivazinekite kalnais,aplankykit Cavas Del Drach ir pasivaiksciokit po Palmos senamiesti ir pabludykit prie katedros wub.gif

ai,dar: jei vaziuojate pasilinksminti - tam netiks geguze ar rugsejis, nes dirba labai nedaug klubu, bent jau ten,kur mes buvome,o ir seip pati sala aprimusi - mes kadangi vaziavom ilsetis, tai tai buvo pats gazas-gamta dar zalia,zmoniu ne per daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 08 birželio 2006 - 13:56
QUOTE(moshke @ 2006 06 08, 13:55)
Tikrai ne  schmoll.gif  blush2.gif
Mes buvom Maljorkoj geguzes 4-14 dienomis, tai diena temperatura budavo 26 ir daugiau laipsniu mirksiukas.gif visas dienas buvo sauleta,o ir uzeje debsiukai buvo trumpalaikiai. As asmeniskai sugebejau net ir saugodamasi nusvilti doh.gif
O pernai kai buvom rugpjuti, tai buvo is vis nesveikai karsta tiek diena,tiek nakti 4u.gif
kazkaip paziurejau,kad oru prognozes www nesamones totalias raso-tipo diena iki 20, net 19, o realybeje budavo 10 laipsniu daugiau 4u.gif

Turiu labai daug foto ir ispudziu, bet vis pritruksta laiko padaryti reportaza padoru doh.gif

pasakysiu dabar trumpai tik tiek,kad butinai pasivazinekite kalnais,aplankykit Cavas Del Drach ir pasivaiksciokit po Palmos senamiesti ir pabludykit prie katedros wub.gif

ai,dar: jei vaziuojate pasilinksminti - tam netiks geguze ar rugsejis, nes dirba labai nedaug klubu, bent jau ten,kur mes buvome,o ir seip pati sala aprimusi - mes kadangi vaziavom ilsetis, tai tai buvo pats gazas-gamta dar zalia,zmoniu ne per daug thumbup.gif

apie orus ir snekejau, kiek rode apie orus per www......mes buvom pernai liepa tai oras buvo iki +42 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 06 09, 17:49)
apie orus ir snekejau, kiek rode apie orus per www......mes buvom pernai liepa tai oras buvo iki +42  blink.gif

Taigi,kad per tv ir inete pievas rode biggrin.gif
Mes irgi jau visai liudni vaziavom ten,nes atrode, kad bus salta ir nieko gero,o buvo tikrai karsta-mano akimis,pats tas, diena karsta ir sauleta, vakare-gaivu,bet ne salta, o pernai rugpjuti mane karstis vargino rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
norečiau paklausti kokio lygio 3 žv. viešbučiai Maljorkoj? Mačiau birželio pabaigoj pasiūlymų Tezturo į 3 žv. viešbutį "na ura" kaip sakoma, labai nebloga kaina. o kaip tokio lygio viešbučiuose maistas? ar kondicionieriai yra?
ir dar prisiskaičiau, kad labai daug vagysčių ir beveik visos atskirai maudėtės. jei norėčiau tik su dukra važiuoti? ar ten tik fotikus, kameras ir pinigus vagia ar viską net drabužius nuo rankšluosčio nuneš? doh.gif
jei kas buvot su vaikais, o ne tuso pasidalinkit informaciją kur vaikui 6,5 metų įdomu būtų pasidairyti?
Atsakyti
As gyvenau 3 zv. viesbuty tai man viskas buvo normaliai biggrin.gif aisku prabanga netviska, bet svarbu kad viskas nauja, vonios kambarys gerai irengtas (man svarbu tai blush2.gif ), lovos geros blush2.gif svarbiausia kad kiek gi ten buni tam viesbuty, juk tik permiegot gristi mirksiukas.gif svarbiausia dar buvo kad iseini i balkona o pries tave zydruma vandens ir uolienos, kitoj pusej papludimys...pasaka... Maistas bigsmile.gif bigsmile.gif super!!! Kaip skaniai duodavo valgyt ne tas zodis! O as dar tada valgiau uz du lotuliukas.gif nestuke.gif buvau thumbup.gif

Apie vagystes nieko negirdejau g.gif

Be pacioj saloj brangoka sakyciau ax.gif

Viena diena mes issinuomojom masina ir aplekem visa sala, o svarbiausia kalnus wub.gif

Papludimy praktiskai praleidom viena popiete.

Plaukem laivu i kita miesteli ten vel apziurinejom tai si tai ta. Tu tik iplauki i prieplauka o ten kioskuose pilna bkletuku ka kur galima pamatyt. 4u.gif

Labai labai patariu pamatyti uolienas po zeme ir pozeminiu ezeru ... CUEVAS DEL DRACH wub.gif wub.gif zodziais neaprasysi..tuo labiau kad prie to pozeminio ezero buvo surengtas sou...jei taip galima pavadinti.Visiskoje tamsoje pasigirdo pianino garsai..ezeru atplauke valtis kuriose sedejo moteris ir grojo, kitoje valtyje grojo smuikais...Jie plauke ezeru ir pranyko uz uolienu o as dar ilgai negalejau atsipeiket wub.gif tarp kitko tekpo ir man ta valtimi paplaukti biggrin.gif

Vaikams ir ne vaikams siulau Marineland thumbup.gif zoo parkas su papugu sou (nepatikesit, jos net su rieduciais moka vazinet ), delfinu sou nepakartojamas...

Yra atrakciju vaikams, yra..

Vienu zodziu..Noriu atgal i Maljorka rolleyes.gif
Atsakyti
dabar skambinau vel į agentųrą, tai mykia kad visai ta sala su vaikais netinka-nu jau tokia triukšminga, kad jetau jetau. O jei dar viešbutis nežinomas, tai išvis gali būti koks nors šlamštas. Bet man kažkaip nesitiki kad ispanijos 3 žv. viešbutis gali būti šlamštas schmoll.gif Turkijoj 3 žv. normalios, tai čia vis tiek turėtų būti geresnis lygis.
Eimante, o kur zoo sodas yra?
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2006 06 15, 07:44)
dabar skambinau vel į agentųrą, tai mykia kad visai ta sala su vaikais netinka-nu jau tokia triukšminga, kad jetau jetau. O jei dar viešbutis nežinomas, tai išvis gali būti koks nors šlamštas. Bet man kažkaip nesitiki kad ispanijos 3 žv. viešbutis gali būti šlamštas schmoll.gif Turkijoj 3 žv. normalios, tai čia vis tiek turėtų būti geresnis lygis.
Eimante, o kur zoo sodas yra?

Nzn kaip Turkijoj nes nebuvau rolleyes.gif negaliu palyginti g.gif bet kiek atsimenu is brolio pasakojim tai rodos kad cia turetu buti geriau biggrin.gif

Tas Marineland yra netoli Palmos 4u.gif bet zinai ten buna ekskursiniai autobusai, ten vezioja po visa sala 4u.gif na mes nevaziavom su juo bet matem juos, prie viesbucio zmones laukdavo 4u.gif gal taip ir patogiau, ypac su vaiku 4u.gif nereikia sukt galvos kur vaziuot kaip greiciau nuvaziuot ir pan. 4u.gif

Mes pvz kai uzsisakem kelione tai isivaizdavom kad musu viesbutis bus Palmoj kazkur..o kai islipom aerouoste suzinojom kad kitam gale salos lotuliukas.gif bet nieko, valanda kelio (su taxi) ir buvom vietoj, viesbutis vadinosi Punta Reina 4u.gif ziurinejom tada internete ir kitus bet paskui dziaugemes kad pasirinkom si nes kai plaukem pakrante tai matem ir tuos bet man nepatiko, nes pvz toli eit iki papludimio, arba viesbutis netoli vienas kito, o musiskis toks didelis, su daug tu namu, toks kaip atskiras vos ne miestelis, su savo restoranais, baseinais ir pan.
Papildyta:
Del triuksmo tai nzn ka sakyt nes mes buvom rugsejo pab tai buvo labai ramu 4u.gif

Atsimenu viena dienatai buvo lauke prie viesbucio ir renginys vaikams, beods sekmadieniais..Koncertas tipo..Nu mes su vyru tai prisijuokem bet vaikams turbut vistiek fana 4u.gif o kiek jus dienu busit?

Atsakyti
kelione siūloma 9 dienoms, bet aš vis blaškausi tarp Turkijos, Tuniso ir Maljorkos. Planuoju atostogauti netradiciškai liepos mėnesį, tai tokiu laiku labai jau visur kainos didelės biggrin.gif kažkaip įpratusi esu rugsėjo mėn. važiuoti tai ir viešbučius gali pasirinkti, o dabar viskas išpirkta, vietų nėra, niekas nenori jokių nuolaidų daryti verysad.gif užtai susigundžiau Teztour pasiūlymu -važiuoti į bet kokį 3 žv. viešbutį už mažesnė kainą, bet čia tokia loterija???? o jei koks nors labai prastas viešbutis pasitaikys, kai važiuojam su MB, taitiek to viešbučio ir tereikia, Vis tiek labiausiai norisi viską pamatyti, apžiūrėti ir pan. bet su vaiku, vis tiek jau toks ramesnis poilsis ir prie jūros daugiau ir prie baseino. O aš dabar nestuke.gif irvalgau kaip dramblys tai man ir maistas svarbu biggrin.gif
Atsakyti