kelioniu,kurias siulo imti organizatoriai nesiulyciau,nes brangiau
galima gatvese,kur siulo agenturos pigiau nusipirkti
labai tokiu zymiu vietu nera daug-gal kokie urvai Dracht idomiau pasiziuret,koki etnografini muzieju La Granha,vandens atrakcionu parkas El Arenaly didesnis sako nei Magalufe-nors Magalufe yra ju net 2
siaip Megalufas linksmas turistu miestelis-bet pagrinde anglai ten gyvena,man El Arenalis nelabai patinka,kai gyvenu-bet gal atostogauti ten ir nelogai-nes pigus miestelis,daug pramogu turistams
siaip butina issinuomuot masina ir apvazinet visa sala-l.grazu man Port de Antraxt,Porta Portals-vienas prabangiausiu uostu ir zmones te labai turtongi renkasi-ten daug graziu baru,diskoteku man patinkanciu kaip Karma,diskotekos dar neblogos yra Palmoj-Titos ir Pacha
kas megsta naktini gyvenima-vasar buna akcijos laivams iki IBIZos pirmyn ir atgal ta pacia para kazkur 40eur 1 zmoguj,tai vakare isplaukus ir pabuvus kokiam nors vakarely Ibicoj-ryte galima paprlaukti
cia teirautis Palmoj,kur yra keltai
Palmoj patarciau sesti i eksursini atobusa ir visa miesta pamatysyt
graziausias kaviniu tinklas yra Capuchino-ju yra Palmoj,Porta Portal,Port de antraxt
Papildyta:pasiskaiciau-tai is tikro megztuku nuo birzelio vidurio iki rugsejo nereikia nei diena,nei nakti
ir imkit viesbuti su kondicionierium,nes naki karsta siaubingai
viesbuciai tikrai zemesnio lygio nei Turkijoj
bet cia turbut visur Ispanijoj taip
ir niekas nesokineja aplink-juk ispanai labai leti,jie niekur neskuba
o kas liecia Alcudijos-tai toj salos daly grazu,bet labai jau liudna-nebent kokiems seniams ten
linksmiau apie Palma gyvent kokiu 20km atstumu
alhogolir ir parfumerija Maljorkoj pigi
jei vaikciosit i restorana-butinai uzsisakinekit
Vino de la casatai bus pigiau nei imti koki buteli,nes tai yra butent tos kavines vynas ir jis nebuna l brangus
butinai uzsukit juros gerybiu paragaut i restoranus,kuriu pavadinime yra
mariscos-tai juros gerybesar kazkas panasaus
Papildyta:pati man skaniausia ten kava-cafe cortado
kava su sildytu pienu
-skaniau uz capucino ar late
juoda kava-cafe solo-vadinasi