Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Gatita @ 2006 05 15, 17:04)
wow, paerzinai  biggrin.gif
Aš šiaip planuoju taip ir daryti, imti atostogas kažkada ir medžioti paskutines minutes... nes labai jau į Mallorcą traukia- kalba, kultūra, žmonės (studijavau pusę metų Ispanijoj)  wub.gif
O su kokia agentūra tau taip nuskilo???

Organizatorius Novaturas. Pirkom per "Kauno piligrima" www.piligrimas.lt
Geriausiai, kad numatytum konkrecia data ir isanksto duotum agenturai uzklausima. Likus 7 dienom iki keliones turetu pradeti "eiti" paskutines minutes.
Jei esi is Kauno, galeciau parekomenduoti sia agentura ir konkretu gerai dirbanti vadybininka. Daznai geriausi pasiulymai nespeja pasirodyti internete, kai buna uzrezervuoti kelioniu pardaveju ax.gif
Atsakyti
Ir aš gyvensiu Gracioj, bet man kainuos 1199 Lt. schmoll.gif Šiaip kaina mačiau apie 1600 Lt. Bet žinoma paskui jos krenta ir tripsta, kaip pernykštis sniegas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 15, 09:28)
Kokias verta imti ekskursijas ? I parka matyt verta eiti pėsčiomis ?
Iš Novaturo ėmėm tą didžiąją kelionę serpantinais, kelionę laivu ir iš Novaturo pirkom bilietus į Akvaparką. Tada buvo 8 eurais pigiau, nei pirkt vietoj. Kaip dabar - nežinau. O į ėjom pėsčiomis ten smile.gif
QUOTE(zanetauz @ 2006 05 15, 10:13)
Valiuta tik Euras. Kainos nepasirode labai aukstos...
Prekybos centruose maistas tikrai buvo pigus, kainos labai panašios kaip čia. Mes dar prisipirkom vyno visokiausio, jis ten tikrai labai pigus thumbup.gif
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 15, 13:14)
Na , o ar neįkyrūs gatvėse prekeiviai, nes Tunise nebuvo galima nuo jų atsiginti
Ką verta vežtis iš Ispanijos lauktuvių ? Ar vežėtės kokių nors alkoholinių gėrimų ar
Ne, gatvės prekeiviai nebuvo įkyrūs. Kaip kažkas minėjo, kartais reikdavo jų paieškot, kai norėdavom ką nusipirkt biggrin.gif Mano mamai po Turkijos buvo lengvas šokas ten. biggrin.gif Ji, matyt, iš tokių, kuriems patinka kai aplink juos šokinėja ir bando įkišt kažką. Man tai kaip tik atvirkščiai, labai patiko, kad niekas įkyriai nieko nepiršo ir galėjai ramiai pats rinktis.
Iš alkoholio namo parsivežėm vyno. Daugiau nieko gero už padorią kainą nemačiau.
O lauktuvėm vežėmės turbūt kaip ir dauguma: vietinių saldumynų, suvenyrų su vietine atributika ir t.t.... Labai nemažai parsivežėm rūbų. Kaip tik nuolaidų sezonas buvo Palmoj tongue.gif doh.gif
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 15, 15:53)
O kaip rengtis ?.... g.gif Šortikai ar kukliau, ar vėsu vakarais ?
Aš buvau liepos mėnesį, tai apranga - tik šortukai, sijonukai, maiktės tik trumpom rankovėm. Net ir vėlai naktį buvo labai šilta. Buvau paisėmus ir megztinį, bet jo taip ir neprireikė smile.gif
O kada tu važiuot ruošies?
Atsakyti
Ačiū už info thumbup.gif Ruošiuosi važiuoti birželio 11 d. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
na ka galiu pasakyt-as Maljorkoj gyvenau 3 metus ax.gif tai del klimato kaip kuri cia minejo visiska netiesa-Maljorkoj visada silciau nei lt biggrin.gif ten ziema +15-25 biggrin.gif bet gi ziema yra ziema ir ta siluma saltesne...kad reikia su striukem vaiksciott biggrin.gif ir kad raso +21-tai is tikruju buna kokie +27+29 ax.gif
siais metais geguzi jau maljorka silta ir darosi jau karsta-pernai kazkaip vasara velavo...nors pernai 15 geguzes maudemes ir deginomes,nors vanduo dar nebuna ssmarkiai isiles-kazkur+18...taigi nuo geguzes 1 puses iki birzelio pradzios-yra pats tas,ko reikalauja atostogos Maljorkoj-dar panasiai ir rugseji buna ax.gif o kiti menesiai +35+40buna ax.gif
sostine yra Palma-ir tikrai verta ten pasivaiksciot po senamiesti,katedra thumbup.gif ,galit apsishopinti Jaime III gatvej bei senamiestyje yra l.graziu parduotuvyciu ax.gif -cia viskas apie ta katedra randasi ax.gif pigios parduotuves-C&A,Zara,Mango,H&M,neblogas supermarketas yra EL Corte Ingles-cia drabuziai ax.gif tik senamiestyje jis maziukas,o centre-didelis thumbup.gif
Atsakyti
kelioniu,kurias siulo imti organizatoriai nesiulyciau,nes brangiau ax.gif galima gatvese,kur siulo agenturos pigiau nusipirkti ax.gif labai tokiu zymiu vietu nera daug-gal kokie urvai Dracht idomiau pasiziuret,koki etnografini muzieju La Granha,vandens atrakcionu parkas El Arenaly didesnis sako nei Magalufe-nors Magalufe yra ju net 2 ax.gif siaip Megalufas linksmas turistu miestelis-bet pagrinde anglai ten gyvena,man El Arenalis nelabai patinka,kai gyvenu-bet gal atostogauti ten ir nelogai-nes pigus miestelis,daug pramogu turistams ax.gif
siaip butina issinuomuot masina ir apvazinet visa sala-l.grazu man Port de Antraxt,Porta Portals-vienas prabangiausiu uostu ir zmones te labai turtongi renkasi-ten daug graziu baru,diskoteku man patinkanciu kaip Karma,diskotekos dar neblogos yra Palmoj-Titos ir Pacha ax.gif
kas megsta naktini gyvenima-vasar buna akcijos laivams iki IBIZos pirmyn ir atgal ta pacia para kazkur 40eur 1 zmoguj,tai vakare isplaukus ir pabuvus kokiam nors vakarely Ibicoj-ryte galima paprlaukti biggrin.gif cia teirautis Palmoj,kur yra keltai ax.gif
Palmoj patarciau sesti i eksursini atobusa ir visa miesta pamatysyt thumbup.gif
graziausias kaviniu tinklas yra Capuchino-ju yra Palmoj,Porta Portal,Port de antraxt ax.gif
Papildyta:
pasiskaiciau-tai is tikro megztuku nuo birzelio vidurio iki rugsejo nereikia nei diena,nei nakti biggrin.gif ir imkit viesbuti su kondicionierium,nes naki karsta siaubingai ax.gif viesbuciai tikrai zemesnio lygio nei Turkijoj biggrin.gif bet cia turbut visur Ispanijoj taip ax.gif ir niekas nesokineja aplink-juk ispanai labai leti,jie niekur neskuba biggrin.gif
o kas liecia Alcudijos-tai toj salos daly grazu,bet labai jau liudna-nebent kokiems seniams ten biggrin.gif linksmiau apie Palma gyvent kokiu 20km atstumu ax.gif
alhogolir ir parfumerija Maljorkoj pigi mirksiukas.gif
jei vaikciosit i restorana-butinai uzsisakinekit Vino de la casatai bus pigiau nei imti koki buteli,nes tai yra butent tos kavines vynas ir jis nebuna l brangus ax.gif
butinai uzsukit juros gerybiu paragaut i restoranus,kuriu pavadinime yra mariscos-tai juros gerybesar kazkas panasaus ax.gif
Papildyta:
pati man skaniausia ten kava-cafe cortado thumbup.gif kava su sildytu pienu ax.gif-skaniau uz capucino ar late ax.gif juoda kava-cafe solo-vadinasi ax.gif
Atsakyti
ir as, ir as i mallorca vaziuosiu!!!laukiu nesulaukiu blush2.gif ax.gif tik planuoju vaziuosti ne tik poilsiauti bet ir padirbeti...na bent jau tokia ideja isidarbinti kokiam viesbutuky ax.gif kad butu pinigeliu paskui visokiem aquaparkam ir nemo laivam thumbup.gif
o kaip manot ten lengva darba susirasti? per interneta rasti darbo vis nepavyxta... verysad.gif taj turbut bus taip kad vaziuosiu ,,na ura"...bilietukas birzelio 10 jau yra..taip kad nera kur trauktis... cool.gif
gal parekomenduot ka nors galetumet? gal esat kas dirbe pvz Palmoj, wiesbuty, klube, bare...whatever.. blush2.gif belenkokia info labai labai praverstu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Tyla Maljorkiečių klube. kukū ax.gif
Atsakyti
LABAS aš vaziuoju liepos men ar kas gali daugiau ka papasakoti

Atsakyti
QUOTE(renka @ 2006 05 25, 21:22)
LABAS aš vaziuoju liepos men ar kas gali daugiau ka papasakoti

laba, prašom pasiskaityt. o jei kas neaišku - klausk
Atsakyti
QUOTE(vilmabin @ 2006 05 17, 10:54)
Ačiū už info thumbup.gif  Ruošiuosi važiuoti birželio 11 d.  4u.gif

tai turbūt tuo pačiu reisu, nes mes irgi birželio 11, su Novaturu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, linkejimai is Maljorkos!!!! Parasysiu ispudzius kai grisiu!
Atsakyti