cia siuvineta taip kaip megztos akys todel ir atrodo kaip ismegzta
QUOTE(saulxx @ 2009 01 28, 12:00)
cia siuvineta taip kaip megztos akys todel ir atrodo kaip ismegzta
Saulxx, labai gražu, aš kaip tik vaikui mezgu liemenę su Mike Pūkuotuku ant priekio ir galvoju, ar geriau išmegzti kontūrą meškino, o išsiuvinėti tik snukutį ir pan., ar viską išsiuvinėti? Kaip gražiau atrodytų?
as taip daryciau jei didelis plotas spalvos tai ismegztau o jei mazas tai siuvinetau. o kiek as darius tai man graziau atrodo tai siuvinetas. o velniuka siuvinejau siuvinejimo siulais, daug ju turiu ir nenaudoju ju.
veido bruozus gali isiuvineti
QUOTE(saulxx @ 2009 01 28, 12:41)
as taip daryciau jei didelis plotas spalvos tai ismegztau o jei mazas tai siuvinetau. o kiek as darius tai man graziau atrodo tai siuvinetas. o velniuka siuvinejau siuvinejimo siulais, daug ju turiu ir nenaudoju ju.
Ačiū, plotas tai nemažas, kaip ir tavo avatare panašiai Mikės Pūkuotuko, bet pagrindiniai siūlai smėlio spalvos, tai jei siuvinėt, tai reikėtų tokiu dygsniu, kad užsidengtų. O kokiu būdu siuvinėjai? Aš be kryžiuko kitokio būdo neesu bandžiusi
Papildyta:
QUOTE(alma1224 @ 2009 01 28, 16:02)
Ačiū, plotas tai nemažas, kaip ir tavo avatare panašiai Mikės Pūkuotuko, bet pagrindiniai siūlai smėlio spalvos, tai jei siuvinėt, tai reikėtų tokiu dygsniu, kad užsidengtų. O kokiu būdu siuvinėjai? Aš be kryžiuko kitokio būdo neesu bandžiusi
idedu nuotraukas kur yra ir mezgimo kilpomis siuvineta ir kryzeliu, gal pravers ir kitoms
nu ir prisirinkau visokiu grozybiu gaila kad nemoku as tu megstuku vaikui megzti... o ypac su rastais nelabai kas. sugalvojau pleduka nunerti, tai jau bus paveiksiula is ko rinktis
Didelis dėkui, SAULXX, bandysiu pasinaudoti Tavo patarimais.
QUOTE(saulxx @ 2009 01 28, 17:20)
Va ko ieškojau ilgai, ačiū kažkada vaikystėje mokykloj mokė siuvinėti o dabar jau pamiršus tai bandysiu vėl išmokti
Gal kas turite gėlyčių shemų?
pirmas spalvotas gaminys sesers mergaitei
iš arčiau
iš arčiau
QUOTE(mime @ 2009 01 29, 20:06)
pirmas spalvotas gaminys sesers mergaitei
Vau jau grožis....aš turbūt niekados neprisiruošiu numegzt ką nors spalvoto
Radau tokia nuoroda, galbut kam nors pravers
http://picasaweb.goo...o/ZANIBORDADOS#
http://picasaweb.goo...o/ZANIBORDADOS#