sveikutes ,
Reikia 101 dalmantinas chemuciu
Dideliausias aciu
O gal kuri turite nuoroda i kinietiska puslapi, ten visokiu geriu yra, ir tu paciu dalmantinuku, deja pakeitusi kompiuteri, pameciau visas turetas nuorodas
QUOTE(Imen @ 2009 01 27, 12:21)
Reikia 101 dalmantinas chemuciu
Čia yra keli šuniukai: http://picasaweb.goo...1168/Medidores#http://picasaweb.goo...ruz/101DLmatas#
as tai numezgu o paskui issiuvineju,man taip greiciau ir lengviau, nes mezgant labai siulai painiojasi
As tik viena paveiksliuka kol kas mezgiau, tai iskart ir ismezgiau ji. Aisku, jis buvo nelabai sudetingas
na ir as jau pasiruosiau siulus, rengiuosi megzti megztuka sunui su dalmantinuku, bet va kaip tik iskilo klausimas apie paveiksliuko mezgima, ziuriu cia schemutes kryziuku siuviet skirtos daugiau, nes kvadratukais isbraizytas piesinukas, o juk mezgant akis yra pailga, tai ar neissitemps paveiksliukas ???
beje labai labai labai aciu Ruci uz nuorodas
beje labai labai labai aciu Ruci uz nuorodas
QUOTE(Imen @ 2009 01 27, 21:26)
na ir as jau pasiruosiau siulus, rengiuosi megzti megztuka sunui su dalmantinuku, bet va kaip tik iskilo klausimas apie paveiksliuko mezgima, ziuriu cia schemutes kryziuku siuviet skirtos daugiau, nes kvadratukais isbraizytas piesinukas, o juk mezgant akis yra pailga, tai ar neissitemps paveiksliukas ?
Paveiksliukas tai graziai issimezga, bet jei siulas susuktas,ant tokio mezginio graziai neissisiuvineja
QUOTE(saulxx @ 2009 01 27, 23:43)
o kaip cia isiuvinejai?
QUOTE(kisiune @ 2009 01 28, 09:51)
o kaip cia isiuvinejai?
jei neklystu, tai pilnoji dalis kryzeliu siuvineta, o konturai siuvineti virvele...
tai ismegzta nesiuvineta man rodos , gal konturai apsiuvineti
Labai grazus megstukas
na jei taip man gausis labai busiu laiminga , siaip jau kojytes numezgiau, taciau reiks ardyt, siula biski itempus matyt laikiau, nes tos kojytes tokios kaip susiglamziusios gavos,ir neissitiesia
Labai grazus megstukas
na jei taip man gausis labai busiu laiminga , siaip jau kojytes numezgiau, taciau reiks ardyt, siula biski itempus matyt laikiau, nes tos kojytes tokios kaip susiglamziusios gavos,ir neissitiesia