Gal kas matėte kempiniuko schemų? Labiau tiktų veido išraiškos, kaip, kad čia buvo įdėtas megztas megztukas.
QUOTE(poison @ 2010 02 26, 13:07)
Gal kas matėte kempiniuko schemų? Labiau tiktų veido išraiškos, kaip, kad čia buvo įdėtas megztas megztukas.
Pažiūrėk šioje nuorodoje ....čia kažkurios SM mamytės nuoroda, išsisaugojau- daug visokių kempiniukų
murce, ačiū, labai tau ačiū . Mano panelė eina dėl jo iš proto .
kokie grazus mergytes jusu visu darbelei. saunuoles.
mano 2 metu dukra isimylejo peliuka Miki, mano mama pazadejo numegzsti megstuka, bet vis dabar ieskau Mikio, keleta ce radau, taciau noriu daugiau kad turetu is ko ringtis, kas geriau megstusi.
jei ka rasite labai dekui dar ir pati lekiu ieskoti
mano 2 metu dukra isimylejo peliuka Miki, mano mama pazadejo numegzsti megstuka, bet vis dabar ieskau Mikio, keleta ce radau, taciau noriu daugiau kad turetu is ko ringtis, kas geriau megstusi.
QUOTE(Dzenete @ 2010 02 26, 15:49)
kokie grazus mergytes jusu visu darbelei. saunuoles.
Va cia yra keletas peliuku
http://picasaweb.goo...ontoCruzDisney#
dar keletas. Ir kempiniuku yra
http://picasaweb.goo...o/ZANIBORDADOS#
turiu prasymuka, jei kuri turit ar uzmatysit imeskit nuorodas su gitarom ir mtv uzrasais, kazkada tureajau kompiutery ir planavau jau megzt, bet kompiuteris sugedo ir visa info issitryne, o as niekur kitur neissisaugojau, dabar is naujo ieskau, bet niekaip nepamenu kur, gitara tai pamenu kazkokiam albume picasa puslapyje, o kur tiksliai niekaip neatsimenu, tai busiu dekinga uz bet kokia pagalba ieskant siu dvieju paveiksliuku labai noriu tokio muzikinio megztuko
QUOTE(Ausruze @ 2010 03 04, 20:57)
Sveikutes va koki megstuka svo pupuliui numezgiau
Kai prisiziuri cia visokiu groziu,negaliu laisva minute sedet tusciom rankom ,vis griebiu virbalus.
Kai prisiziuri cia visokiu groziu,negaliu laisva minute sedet tusciom rankom ,vis griebiu virbalus.
saunuole, labai grazus megztukas