aaaaaaaaa supratau i tavo klausimus galiu atsakyti, kad nezinau
gal kas turit sxemu meskiuku su ziemos motyvais... bet, kad jos nebutu labai dideles, reikia iki 1m vaikiukams- dvynukams
is anksto aciu
is anksto aciu
QUOTE(gaga* @ 2009 10 19, 16:11)
gal kas turit sxemu meskiuku su ziemos motyvais... bet, kad jos nebutu labai dideles, reikia iki 1m vaikiukams- dvynukams
is anksto aciu
is anksto aciu
Su meškiukais nelabai , bet čia yra daug šiaip gal ką rasi tinkamo, ketvirtam puslapuky yra faini pingvinukai su šalikais , ir dar visko galima rasti.
O štai ČIA ir ČIA šiaip, ne klausimą. Gal tiks
Smagaus ir gero mezgimo
aciu daivulka
gal galit kas padetėti, Man labai skubiai reikia įvairių pėdučių schemų.
labas vakaras
mano vaikinas uzsimane vilko,bet niekur nerandu,gal kuri turite pavyzdeli,is anksto didelis aciu.
mano vaikinas uzsimane vilko,bet niekur nerandu,gal kuri turite pavyzdeli,is anksto didelis aciu.
sveikos mamos - visactema perziurejau ieskau leopardo kailio schemos -gal kuri turi -
QUOTE(simuonele @ 2009 10 28, 20:11)
sveikos mamos - visactema perziurejau ieskau leopardo kailio schemos -gal kuri turi -
ne tas, ko ieskai, bet gal pravers
QUOTE(simuonele @ 2009 10 28, 21:11)
Papildyta:
QUOTE(Laimonaa2 @ 2009 10 28, 20:45)
labas vakaras
panasiausia i vilka ka pavyko rasti, gal tiks
Sveikos,
Pirmiausia, padėka negailėjusioms laiko tiek schemų ir nuorodų pririnkti
Gal kas galėsit man padėt Prižadėjau savo bambliukui išsiuvinėt ant kepurės Bruolį ir Makvina. Schemų tai lyg ir pakankamai, bet visos per didelės Bandžiau su tom programėlėm paveiksliukus perdaryt tai žiauri makalynė gaunasi, o vaizdo jokio... Gal kas turit mažyčių schemučių? man reiktų, kad aukščio bųtų iki maždaug 22 eilučių...
...arba komponuosiu kur ant šono... Kepeliušas pats tai jau baigtas, "suasmeninimo" laukia
Pirmiausia, padėka negailėjusioms laiko tiek schemų ir nuorodų pririnkti
Gal kas galėsit man padėt Prižadėjau savo bambliukui išsiuvinėt ant kepurės Bruolį ir Makvina. Schemų tai lyg ir pakankamai, bet visos per didelės Bandžiau su tom programėlėm paveiksliukus perdaryt tai žiauri makalynė gaunasi, o vaizdo jokio... Gal kas turit mažyčių schemučių? man reiktų, kad aukščio bųtų iki maždaug 22 eilučių...
...arba komponuosiu kur ant šono... Kepeliušas pats tai jau baigtas, "suasmeninimo" laukia