http://img3.imagesha...s/i/indexi.pdf/
padariua su ta programele bet neleidzia ikelti man paveiksliuko arba nemoku
man labai mielas sitas pleda vaikui reikia nunarpliot
QUOTE(Ritandra @ 2009 10 09, 11:15)
http://img3.imagesha...s/i/indexi.pdf/
Tai kad .pdf yra ne paveiksliuko galūnė, jeigu su KnitPro daryta, tai iš .pdf'o reikia perkeilti į .jpg failą.
Bet programėlė tai tikrai
[quote=hakura,2009 10 08, 19:11]
Paskutinis mano spalvotas darbelis
tesiant pingvinuko tema ir as pasirodysiu savo darbeli is siulu likuciu
o cia pernai metu darbelis jau truputi panesiotas ,bet dukriuko pats mylimaiusias vis dar ,bet dabar labai nori kokio megztuko su bratz'em ,gal kas turit kokia schemute?
Papildyta:
[quote=_Aurute_,2009 10 08, 12:09]
Va ir mano keli mezginiai su aplikacijom
Tik fofo aparatas nelabai ryskiai nupaveikslavo,turbut margumas trukdo
labai grazus darbeliai ,bet ar man tik pasirode ar tikrai cia siuvineta ant ligiai numegzto darbelio? jei siuvineta ,tai gal galit papasakoti kokiu dygsniu siuvinejate ,kad taip naturaliai atrodo? kryzeliu kaskada bandziau ,bet paveiksliukas toks issisokes buvo ,toks kietas gavosi paveikslelis ,kad isardziau viska - gal nemokejau siulu parinkti ? siuvinejau tokiais pat kaip ir mezgiau ,,,
Paskutinis mano spalvotas darbelis
tesiant pingvinuko tema ir as pasirodysiu savo darbeli is siulu likuciu
o cia pernai metu darbelis jau truputi panesiotas ,bet dukriuko pats mylimaiusias vis dar ,bet dabar labai nori kokio megztuko su bratz'em ,gal kas turit kokia schemute?
Papildyta:
[quote=_Aurute_,2009 10 08, 12:09]
Va ir mano keli mezginiai su aplikacijom
Tik fofo aparatas nelabai ryskiai nupaveikslavo,turbut margumas trukdo
labai grazus darbeliai ,bet ar man tik pasirode ar tikrai cia siuvineta ant ligiai numegzto darbelio? jei siuvineta ,tai gal galit papasakoti kokiu dygsniu siuvinejate ,kad taip naturaliai atrodo? kryzeliu kaskada bandziau ,bet paveiksliukas toks issisokes buvo ,toks kietas gavosi paveikslelis ,kad isardziau viska - gal nemokejau siulu parinkti ? siuvinejau tokiais pat kaip ir mezgiau ,,,
Labai grazu spalvoti rankdaarbiai Ypac tinka maziems vaikuciams Sie darbeliai uzima nemaza laiko Puisnu ir orginalu
[quote=9kristina,2009 10 08, 16:24]
Gal kas turi paveiksliuku labai mazuciuku ? jiai galit ydekit
Cia siek tiek gero yra http://forum.knitty....opic=1563&st=70
Gal kas turi paveiksliuku labai mazuciuku ? jiai galit ydekit
Cia siek tiek gero yra http://forum.knitty....opic=1563&st=70
QUOTE(moniuxx @ 2009 10 12, 12:27)
kadangi mezgiau ratu,tad ismegzti visa paveiksliuka per sunku man buvo,todel issiuvinejau priekyje,siuvineta tuo paciu mezgimo akies dygsniu,na kietoka truputi priekyje,bet ne perdaugiausiai.....o ir kitas sarafaniukas su kaciuku,taip pat priekyje siuvinetas,jis taip pat megztas ratu be siuliu
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 10 12, 20:57)
kadangi mezgiau ratu,tad ismegzti visa paveiksliuka per sunku man buvo,todel issiuvinejau priekyje,siuvineta tuo paciu mezgimo akies dygsniu,na kietoka truputi priekyje,bet ne perdaugiausiai.....o ir kitas sarafaniukas su kaciuku,taip pat priekyje siuvinetas,jis taip pat megztas ratu be siuliu
aciu uz atsakyma
o tas siuvinejimas mezgimo rastu ,tai yra siuvinejimas "V" raide?
QUOTE(moniuxx @ 2009 10 13, 16:57)
aciu uz atsakyma
Va taip
merginos ,man labai reikia jusu pagalbos ,gal galetumete atsakyti i kelis klausimukus? atsakymai turetu buti "taip" arba "ne". norincios ir galincios padeti atsakymus rasykite i az. dekoju labai nelikusioms abejingoms.
KLAUSIMAI:
1.kas yra intelektinė nuosavybė?
1.ar zinote kas saugo jūsų, kaip rankdarbių autorių, autorines teises?
2.ar zinote kur kreiptis pažeidus jūsų kaip autorių teises?
KLAUSIMAI:
1.kas yra intelektinė nuosavybė?
1.ar zinote kas saugo jūsų, kaip rankdarbių autorių, autorines teises?
2.ar zinote kur kreiptis pažeidus jūsų kaip autorių teises?
kas cia dabar?
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 15, 17:42)
kas cia dabar?
kadangi esate visos mados kurejos ,o as rasau kursini darba ,tai man reikia stai tokiu duomenu ,tai pamaniau ,kad galeciau apklausti merginas nuolat gyvenancias su mada ,jos kurimu ir panasiai ,,,